reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Gratulacje dla Hani dzielna dziewczyna
Nicolas tez zasnal o 13, moze jesli czesciej bedziemy tam wpadac to mu sie spodoba.
Stefanka , Ingrid bo normalnie sie zaczerwienilam dziki dziewczyny, reszta rodzinki tez dzikuje
a co u reszty?

Hej laski :)
Napisze troszku między pracą a pracą ;-)
Ciotki Justyno i Stefanko czekamy czekamy na kawke zapraszamy :-D:-D:-D:-D
Ingrid - napisz kiedy możemy sie wprosić do czwartku pracuje a w piątek ciotki gościmy zostaje sobota albo niedziela ;-)
bedismall - juz mieliśmy z 4 rodzaje kropel antybiotyk przemnywałam wszystkim a teraz próbujemy tylko soli fizjologicznej na razie nie jest gorzej wiec jestem zadowolona jak się tak przez dłuższy czas utrzyma to może pojdziemy jeszcze raz po jakieś krople a co do maści to będzie ciężko smarować bo ma to na wewnętrznej stronie oczka ciężko zakropić a co dopiero posmarowac
Pozdrowionka wszystkim

a zapomnialam lecimy jednak na 2 tygodnie do polski w sumie fajnie bo mama bedzi miala urlop bo tak to moja rodzinka albo pracuje non stop alebo siorki studjuja wiec nigdy ich nie ma w domu

Witam sie i ja po tygodniowej przerwie:zawstydzona/y:,wybaczcie ale musialam sie synem nacieszyc:-)
Niesamowite uczucie,az plakalam jak go zobaczylam w hali przylotow,rozlozyl raczki i krzyczal mama,mama:-):tak:
Aga gratulacje ogromne,fajnie ze sie zdecydowaliscie i synek bedzie mial rodzenstwo:tak:
Cocolino a moze sprobujcie w tej polskiej przychodni w manchesterze,moze tam Emilce pomoga,bidulka:-(.Mojej kolezanki syn mial tez problem z oczkami i u niego pomoglo delikatne masowanie kanalikow,ale byc moze u twojej laleczki jest inny problem:-(
My wczoraj pojechalismy na male zakupy spozywcze i tak jakos spontanicznie wpadlismy na pomysl zeby kupic malemu lozko do spania. I pochwale sie ze mlody bez oporow kladzie sie spac,zasypia bez zadnego marudzenia. Dzis tylko raz wyszedl ze swojego pokoju jak uslyszal reklamy na tvn,ale bez krzyku zawrocil spowrotem do lozka. Dumna jestem z niego,a co:-)
Pozdrawiam cioteczki i maluszki i zapraszam do siebie jesli ktoras mialaby ochote:-)

reklama
Do góry