Hey
Przede wszystkim serdeczne gratulacje Agnes(ka)!!!! :-) nie mysl o obawach, nie spotkalam jeszcze kobiety ktora bylaby w ciazy a by ich nie miala
napewno wszystko bedzie dobrze
) A ze jakies doswiadczenie juz masz to tym bardziej wszystko bedzie prostsze niz sie wydaje
Wczoraj wkoncu zrobilismy pepkowe naszej niuni
na szczescie juz jest z nia coraz lepiej
nawet dala mi porobic salatki, no i potem jak juz wszyscy byli to tez byla w miare grzeczna
jak juz nie ma tych plesniawek to sie uspokoila baaaardzo mocno w porownaniu do tego co bylo przez te 2 tygodnie kiedy pisalam ze mam dosc
Z tym jej samodzielnym zasypianiem wkoncu zmieklam. Fakt ze kilka razy udalo jej sie zasnac i nie plakac za wiele, ale i tak zrobilo mi sie jej szkoda i jednak usypiam na rekach
Tyle ze duzo mi ta walka i tak pomogla, bo jest duzo mniejszy problem z odlozeniem jej do lozeczka no i jak w dzien ja poloze ot tak zeby polezala to tez potrafi juz dosc dlugo sama polezec
no i juz nie mecze sie z nia do polnocy, a zazwyczaj juz najpozniej ok 22 grzecznie spi
W nocy tez mi daje pospac, w ogole nie jestem poki co niewyspana jak mnie straszyli
wczesniej budzila sie 3 razy, a teraz juz 2, albo nawet tak jak wczoraj obudzila sie pierwszy raz o 6 a drugi juz na dobre o 8
Zreszta 8 to jej codzienna pora wstawania, ale i tak stwierdzam ze nie mam co robic i po co wstawac tak wczesnie wiec zabieram ja jeszcze na godzinke do wyrka
Ona ssie piers i sobie drzemie a ja drzemie obok i mam godzinke dospana
Mam juz z niej coraz wieksza radoche, bo juz zwraca uwage na zabawki i moge ja jakos troche zabawic nie biorac na rece, no ale przede wszystkim mam radoche bo juz sie pojawia na jej buzce delikatny usmieszek jak do niej mowie!
Czekam teraz na prawdziwy pierwszy usmiech "pelna geba"
Justyna - a ja tam szczerze Ci zazdroszcze wyjazdu do PL
czasem mysle ze pojechalabym sobie gdzies indziej, do jakichs cieplych krajow powygrzewac sie na sloneczku, ale i tak jak przychodzi co do czego i planuje urlop to bez zastanowienia wybieram Polske. Ciagle tesknie za tamtym klimatem, za rodzina, przyjaciolmi i za tym relaksem jaki tam mam
No i mysle ze spotkanie z rodzicami i bracmi ogrzewa mnie bardziej niz to slonce z cieplych krajow
A jak bratanica i bratanek rzucaja mi sie na szyje to juz mi calkiem goraco
Ciagle mam nadzieje ze uda mi sie pojechac na swieta.
Moj maz tez dostal kontrakt w czwartek, tyle ze niestety poki co jest to kontrakt na 3 miesiace. Ale jako optymisci wierzymy ze potem mu go przedluza
No, to biegne spac bo nawet nie zauwazylam kiedy nastal nowy dzien
:-)
Pozdrawiam serdecznie