reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Cześc kobitki ! :-)

Mam chwilkę, bo moja mała właśnie zasnęła, a druga połówka meczyk ogląda, więc postanowiłam zajrzec i zobaczyc, co tam u was ?

Sylwcia - fajnie, że mieszkasz w centrum, bo tam faktycznie można szalec po sklepach ... a poza tym miło mi się zrobiło, jak napisałaś, że podoba Ci się imię mojej córeczki :zawstydzona/y: Cieszę się też, że napisałaś o tych przedszkolach, bo ja na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie zostawiac mojej małej gdziekolwiek :angry: ale skoro sama pracowałaś w takich miejscach, to wiesz doskonale jak wygląda tu opieka nad naszymi kochanymi pociechami :nerd: POZDRAWIAM !
Justyna - fajnie, że mąż zrobił Ci taki prezent i powiem Ci szczerze, że ja też mam ochotę na taki fajny ekspress, tylko skoro mam już koleżankę, która go właśnie testuje - pytam, czy opłaca się taki zakup i czy można w takim ekspresie robic też zzzzimną kawę < np. frappe > ?? Acha, no i co tam się do tego regularnie dokupuje, bo zapewne jakieś filtry itp. , prawda ? :-) POZDRAWIAM !!
Cocollino - Twój maluszek też jest taki marudny ostatnio jak i mój - tyle tylko, że moja Julia po prostu pokazuje powoli swój charakterek i jak na dłoni widac, że nie lubi sprzeciwu i od razu się buntuje, kiedy coś jest nie po jej myśli .... :confused: POZDRAWIAM !!!
Stefanka - życzę zdrówka Twojemu synkowi i mam nadzieję, że przez weekend się wykuruje i będzie już wszystko ok :tak: Jeszcze raz dziękuję za zaproszenie na kawkę ale wtedy jednak nie wyszłam z domu i chyba dobrze, bo było faktycznie zimno i deszczowo :no:, a zakupy zrobiłam dziś podczas wspólnego, rodzinnego spacerku :-D ........... POZDRAWIAM !!!!

reklama
MOTYLKU narazie zrobilam pare kaw i spoko smaczne, zucilam okiem ze i mrozona tez mozna, a co do filtrow to nie ma sa wklady chyba 10 rodzaji kaw tak po 3.50 funta, jakos tak jak juz dokladnie obczaje dam znac. super bo nie ma fusow i nic sie nie brudzi, :tak::tak:

jesli ktos ma ochote sprobowac zapraszam

COCOLINO mam nadzieje ze w poniedzialek bedzie cieplo bo chcemy do was wpac.

STEFANKA niech synek szybko wraca do zdrowia,

SYLWIA1982 moze niedlugo bedziemy okazje mialy sie poznac, u COCOLINO fajnie by bylo, a jak sie ni uda to zapraszam do mnie razem z COCOLINO.

JA tez chce z wami na basen tylko ja dopiero po 20 lutego sie wybiore, maly juz zdrowy ale chce go jeszcze nie narazac, a 20 chrzciny i potem juz bede wolna.

COCOLINO zaraz dryndny spytac co u ciebie tylko mam gosci, a akurat malego usypiam jak zwykle przy kompie

No to super, to jak się okaże, że to fajny ekspressik, to pewnie mój narzeczony mi go zakupi w prezencie .........., bo mi już to zapowiedział ale musi wiedziec, że naprawdę się to opłaca :-) Acha, jeszcze jedno - Ty Justyna jesteś z Armley, tak ? Bo szukam agencji pracy i znalazłam podobno dobrą ale tak szczerze mówiąc, to niewiem czy ta Twoja dzielnica mieści się w centrum miasta, czy może gdzieś dalej>? Chodzi mi o ulicę Town Street LS12 3AA - wiesz może gdzie to jest ???:baffled:

Hej laski :)
Justyna - czekam na ten telefon i czekam i sie chyba nie doczekam goście pewno późno poszli :)
Sylwia1982 - co do basenu to chętnie tylko ze obiecałam Justynie że na nia poczekam nie wiem co na na to a tak poza tym to nie mam stroju basenowego zapraszam na kawe w nowym tygodniu to obgadamy co i jak :)
Justyna czekam w poniedziałek na was z niecirpliwością :) Chociaz skoro masz taki fajny expres to może my przytargamy swoje 8 literek na świerzą kawkę :)
Motylek - mojej małe daleko do pokazywania ale myśle ze jak będzie w wieku twojej to też sie pewnie charakterek ujawni :)

COCOLINO spoko to zapraszam do siebie na kawke jeszcze sie zdzwonimy fakt niedawno poszli ale i maly cos niespokojnie spi

MOTYLEK armley jest niedaleko beestonu, wejdz na gogle maps i zobacz, agencja o ktorej mowisz jest 10 minut od mego domu, pracowalam dla niej 2 lata, ja bylam zadowolona zawsze mialam prace i to w jednej firmie , teraz jak jest nie wiem, pracuje tam polka, znam tam wszystkich. Jakbys chciala sie tam rejestrowac to polecam, a gdybys miala jakies problemy daj znac, pomoge

:tak:wpadam pozno wieczorem i padam na pyszczek :wściekła/y:
Cocolino a to w takim razie czekamy z basenem az Justyny maly wydobrzeje i wtedy ruszamy na podboj kirkstall :-D
Motylek nie martw sie o przedszkola naprawde z czystym sumieniem moge powiedziec ze dbaja tu o dzieci niesamowicie :tak: maluchy zawsze maja cos do roboty nigdy im sie nie nudzi. Ale pewnie ja sie zarycze jak bede oddawac Olivke :zawstydzona/y: co do szelnstwach w sklepach to teraz czesto na tym cierpi nasze konto w banku :-pmoj maz zaczol sie uwazniej przygladac stejtmentom z banku jak tylko zaszlam w ciaze i zawsze ma taka mine :errr: ale co mi tam :-D
Justyna oj chyba ja wybiore sie do was (czytaj odwiedze twoj ekspress do kawy) uwielbiam kawe w czasie ciazy nie moglam jej pic bo sam zapach wyganial mnie do kibelka , ale jak urodzilam moja pierwsza prosba do mego meza byla by kupil mi cappucino :-D duzo zdrowka dla Nikosia
Stefanka milo poznac :tak: duzo zdrowka dla syneczka :-D

Moja Olivka siedzi sobie na kolankch taty i gada do niego jak stara :rofl2: pokazujac swego jednego zabka :-D a maly gad juz powinnien spac :crazy:
my jutro jedziemy nad morze jak nie bedzie padac :tak::tak:
Cocolino zapomnialam napisac ze moze wpadne w srode??? pasuje ci??

Dobranoc laseczki ja ide lululu

hej laski :)
Justyna co do poniedziałku to jeszcze zobaczymy a musimy pogadać kiedy pojedziemy na miasto stroje kąpielowe kupować :)
Sylwia1982 - środa mi pasuje ale po 12.30 bo mamy spotkania First Parents w sumie nie wiem jeszcze czy pojde ale jakbym także po poludniu byłoby miło no i może Justyne namówimy coby sie przywlekła ewentualnie podjedziemy do niej :)
POZDRÓWKA :)

Cześc dziewczyny :-) Wy tu się umawiacie na kawkę, spacerki, pogaduchy i na basen ale nie wiem, czy wiecie, że ZIMA DO NAS IDZIE < brrrrr > właśnie czytam wiadomości w internecie i od jutra mają nadejśc do nas śnieżyce, mrroźne powietrze z Rosji , więc chyba z planów nici :baffled: , a ja też myślałam, że może wreszcie się spotkamy razem któregoś dnia na kawce przy ekspresie Justyny, na który czai się Sylwia nr1 ( sylwcia ) i Sylwia nr 2 ( motylek ) no i reszta kobitek z pewnością też :-D .............. , więc Justyna chyba nas na raty będzie zapraszac :confused: hehe ;) A tak poza tym Justyna, to pocieszyłaś mnie z tym, że Armley jest niedaleko mojej dzielnicy, że polecasz też tą agencję i że pracuje tam Polka, bo łatwiej mi będzie przekazac niektóre rzeczy i mam nadzieję, że ta dziewczyna pracuje tam do tej pory :tak: Acha, i tam jest jakiś numer kontaktowy do faceta, który ma na imię Criss - też go znasz ?? Cieszę się, że w razie czego jesteś chętna do pomocy, bo mnie zależy na znalezieniu czegoś fajnego, w czym mogła bym się sprawdzic tak, żeby szef był ze mnie zadowolony :tak::-D:-) POZDRAWIAM SERDECZNIE I ŻYCZĘ WAM MIŁEJ NIEDZIELI :rofl2:

MOTYLEK od ciebie spod przychodni jedzie autobus 86 zatrzymuje sie przy tej agencji, pracuje tam monika jak wchodzisz siedzi odrazu przy biurku, ladna blondynka z dlugimi wlosami. cris to glowny wlasciciel agencji, teraz zadko sie go spotyka na dole, bo ma juz ludzi jak zaczynali 2 lata temu, byl tylko on i jeszcze jeden gosciu, a tak wogole znamy sie z nim bardzo dobrze, bardzo sympatyczny konkretny facet. trudno mi powiedziec jak zachowuja sie teraz do pracownikow, prace maja najczesciej do fabryk, skierowalam tam paru znajomych, polecilam ich agencji pracuja do tej pory.

COCOLINO to czekam jutro, widzialam dzis majtki do plywania dla nikolasa ale to jednorazowego uzytu? majtko-pieluszka na basen
a dla emily byly zadziabiste stroje rewelacyjne poprostu

reklama
Siemka laski :)
Faktycznie co do pogody wyszłyśmy dzisiaj bo słonko fajnie wyszło ale w połowie drogi śnieg zaczął padać to szybko wróciliśmy jak weszliśmy do domu to przestało kurna :(
Pogody nie oglądałam ale nie zapowiada się ciekawie.
Basen może poczekać a co do kawy to dupki wsadzimy w welocypeda i przyjedziemy do Justyny to tylko 5 min:)

Do góry