reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

No cisza, cisza jak makiem zasiał :happy: A ja wczoraj byłam na spacerku ze Stefanką 2 i korzystałyśmy z pięknej pogody .... za to dziś pogoda .... wrrrr :wściekła/y: ale może po południu będzie ładniej :confused:, kto wie ?? póki co, ja korzystam z pochmurnego dnia i sprzątam sobie troszeczkę - robię porządki w szafie z ciuszkami mojej córeczki, bo już z wielu rzeczy powyrastała i trzeba zrobic nową listę zakupów :tak: < ale to akurat lubię > Poza tym wczoraj to ja się troszeczkę pogubiłam z życzeniami dla naszej koleżanki, bo wychodzi chyba na to, że Justyna, która wczoraj miała urodzinki nie jest tak naprawdę Justyną, tylko SYLWIĄ - tak ??? W każdym razie składam jej serdeczne życzenia, wszystkiego NAJ,,,NAJ :-D:-D:-D A co u pozostałych forumowiczek ? Bo Cocollino już wiem, że wróciła do szarej rzeczywistości ..... POZDRAWIAM :sorry2:

reklama
dzieki za zyczonka, cocolino ale nudno jak mi nie zawracasz moich 4 liter;-):-D
pozdrawiam was dzis ide na smear test, ciekawe slyszalam rozne opinie boli, nie boli, zobaczymy:tak:

Witam!!:-)
Chcialabym sie przylaczyc do waszego forum tez mieszkam w Leeds w centrum i mam 2 miesieczna lobuzice Oliwke :-D milo by mi bylo gdybyscie przygarnely mnie do swego watku pozdrawiam !!!:-)

Witaj nowa koleżanko !!! Miło mi, bo ja też mam na imię Sylwia :-D i też mam córeczkę, która skończyła roczek :confused: Rozgośc się tu - mam nadzieję, że będziesz zadowolona z wyboru tego forum :tak: Z tego, co czytałam, to jesteś zapracowaną mamusią, tak ? aktywną zawodowo ? to fajnie, bo ja akurat szukam pracy ale jakoś nie mogę jej znaleźc - styczeń w końcu, więc raczej nie ma się co dziwic, że jest ciężko :nerd: A Ty z jakiej dzielnicy Leeds jesteś ? POZDRAWIAM ;-)

hej Motylek ja mieszkam w centrum kolo Jobcentre na Eastgate :tak:no ja aktywna zawodowo ale teraz zbijam baki na macierzynskim :laugh2: do pracy wracam dopiero w pazdzierniku :baffled: wspolczuje braku pracy no ale tak jhak mowisz styczen i luty to ciche miesiace mysle ze w marcu cos sie ruszy :tak:przynajmniej spedzisz troszke wiecej czasu ze swoja niunia :biggrin2: ja to chyba sie zaplacze jak bede Olivke oddawac do przedszkola :sad:
Pozdrawiam
A jak twoja malutka ma na imie??:-)

no mam taką nadzieję, że w końcu się coś ruszy z pracą ale ja nie będę musiała póki co oddawac mojej córeczki do przedszkola, bo na dzień dzisiejszy sobie tego nie wyobrażam i jestem na takim etapie, że mogę ją tylko z tatusiem zostawic :tak:, więc szukam pracy na part time w tygodniu i na full time w weekendy :-D - jak narazie czekam i cisza ..... :nerd: Moja córeczka ma na imię Julia , a Jobcentre wiem gdzie jest, więc faktycznie mieszkasz w samym centrum miasta :tak: Pozdrawiam:-):-):-)

reklama
motylku moja malutka Olivka w przedszkolu bedzie na part time tatus bedzie odbieral ja juz o 14 wiec nie bedzie tak zle , zreszta bardzo nam zalezy by uczyla sie angielskiego :tak: przedszkola tu nie sa zle wiem bo pracowalam w kilku i naprawde moge pochwalic UK za opieke :-)
Nom w samiutkim centrum mieszkam wiec czasami szaleje po sklepach z mala ...:-D
mam nadzieje ze niedlugo ktos odezwie sie w sprawie pracy..:tak:
A Julcia to sliczne imie ...:happy:

Do góry