reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

witam nowa mamke niestety nie mam teraz chwil na pisaie wrocilam od lekarza i zabiegana jestem popisze jutro a widze ze cora prawie w wieku mojego synka pozdrawiam

reklama
Hej laski :)
Sylwia1982 witamy na forum ja sie już nie musze przedstawiać byłam dzisiaj u ciebie na kawce a dzidzie masz prześliczną i taka spokojną wcale nie jest z niej łobuziak.
Że tak porusze temat pracy nie wiem ile z was ogląda angielskie wiadomości ale jedną z ważniejszych wiadomości jakie teraz podają to ograniczenie miejsc pracy około 5% i kryzys gospodarczy który będzie trwał około 10 do 12 lat także kto ma prace niech się jej trzyma :) Chociaż w sumie jak ktos chce pracować to zawsze sie coś znajdzie :):tak:

czesc dziewczyny poszlam jednak dzis z malym na kontrol no i super bo zeszly szmery z plucka, zostal lekki kaszelek, mamy teraz przez kilak dni jeszcze nie szalec, ale dobrze ze juz dobrze przez prawie 14 dni antybiotyk, jutro juz koniec.:tak::-D

COCOLINO wez nao rusz te 4 klitery bo mi nudno:-p
SYLWICA1982 fajnie ze do nas dolaczylas bedzie raznie , Cocolino wspominala ze masz swietna coreczke, czyzby sie rywalka dla Emily szykowala:-D:-D:-D

Pozdrawiam was lece sie obrabiac z obiadem, bo cocolino zaraz pewnie wpadnie:-):tak:

No jak zwykle nikogo nie ma ale nie ma co sie dziwić każdy dzidzia ma.
My tez byliśmy dzisiaj u lekarza z powodu źle wyglądającej kupki ale lekarz tam nic nie znalazł w sumie może tylko moja Emilka zrobiła się bardziej jędzowata nż zwykle wyła dzisiaj całe popołudnie za to szybko poszła spać nie wiem co jej było :)
Dzien dzisiaj nie sprzyjał spacerom chociaż byliśmy na kawce u Justyny może jutro bedzie lepiej :)

a u mnie maly zrobil sobie drzemke od 16 do 17.20 i teraz dopiero zasypia ale moze rano wstanie pozniej. tez cos mu dzis dlega zaczal troszke ulewac a wogole nie ulewal ostatnio, pewnie cos zjadlam
piszcie dziewczynki co u was:tak:

hej laseczki!!!
Ojjj widze ze chyba wszystkie nasze pociechy byly nie w sosie wczoraj :-( moja Olivka marudziala strasznie do tego poszlismy an szczepionke ale nie dali nam bo mala miala goraczke :szok: przez zeby . no i musimy isc an sczepienie znowu w czwartek :crazy: a dzis cala noc Olivka sie budzila najmniejszy szmer ja budzil i dzwiek wiec oczy mam na zapalki :baffled: wczoraj u nas byl tez ksiadz po kolendzie i zasiedzial sie na 2 godz :-D bardzo sympatyczny pan...:tak: my dzisaj mamy gosci wieczorkiem i mam nadzieje ze Olivka nie powtorzy swego popisu z wczoraj :no:
cocolino moze wybierzemy sie na basen w tym tyg na kirkstall??

reklama
trulam :crazy:od pewnego czasu memu mezowi ze chce ekspres do kawy dolce gusto, i dzis zrobil mi niespodzianke pojechal i wrocil z prezentem mam swoj wymarzony ekspres :-D:-D
zapraszam jak cos na pyszne kawki:tak::tak:
, pozdrawiam

Do góry