reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

witam nowa mamke niestety nie mam teraz chwil na pisaie wrocilam od lekarza i zabiegana jestem popisze jutro a widze ze cora prawie w wieku mojego synka pozdrawiam

reklama
Hej laski :)
Sylwia1982 witamy na forum ja sie już nie musze przedstawiać byłam dzisiaj u ciebie na kawce a dzidzie masz prześliczną i taka spokojną wcale nie jest z niej łobuziak.
Że tak porusze temat pracy nie wiem ile z was ogląda angielskie wiadomości ale jedną z ważniejszych wiadomości jakie teraz podają to ograniczenie miejsc pracy około 5% i kryzys gospodarczy który będzie trwał około 10 do 12 lat także kto ma prace niech się jej trzyma :) Chociaż w sumie jak ktos chce pracować to zawsze sie coś znajdzie :):tak:

czesc dziewczyny poszlam jednak dzis z malym na kontrol no i super bo zeszly szmery z plucka, zostal lekki kaszelek, mamy teraz przez kilak dni jeszcze nie szalec, ale dobrze ze juz dobrze przez prawie 14 dni antybiotyk, jutro juz koniec.:tak::-D

COCOLINO wez nao rusz te 4 klitery bo mi nudno:-p
SYLWICA1982 fajnie ze do nas dolaczylas bedzie raznie , Cocolino wspominala ze masz swietna coreczke, czyzby sie rywalka dla Emily szykowala:-D:-D:-D

Pozdrawiam was lece sie obrabiac z obiadem, bo cocolino zaraz pewnie wpadnie:-):tak:

No jak zwykle nikogo nie ma ale nie ma co sie dziwić każdy dzidzia ma.
My tez byliśmy dzisiaj u lekarza z powodu źle wyglądającej kupki ale lekarz tam nic nie znalazł w sumie może tylko moja Emilka zrobiła się bardziej jędzowata nż zwykle wyła dzisiaj całe popołudnie za to szybko poszła spać nie wiem co jej było :)
Dzien dzisiaj nie sprzyjał spacerom chociaż byliśmy na kawce u Justyny może jutro bedzie lepiej :)

a u mnie maly zrobil sobie drzemke od 16 do 17.20 i teraz dopiero zasypia ale moze rano wstanie pozniej. tez cos mu dzis dlega zaczal troszke ulewac a wogole nie ulewal ostatnio, pewnie cos zjadlam
piszcie dziewczynki co u was:tak:

hej laseczki!!!
Ojjj widze ze chyba wszystkie nasze pociechy byly nie w sosie wczoraj :-( moja Olivka marudziala strasznie do tego poszlismy an szczepionke ale nie dali nam bo mala miala goraczke :szok: przez zeby . no i musimy isc an sczepienie znowu w czwartek :crazy: a dzis cala noc Olivka sie budzila najmniejszy szmer ja budzil i dzwiek wiec oczy mam na zapalki :baffled: wczoraj u nas byl tez ksiadz po kolendzie i zasiedzial sie na 2 godz :-D bardzo sympatyczny pan...:tak: my dzisaj mamy gosci wieczorkiem i mam nadzieje ze Olivka nie powtorzy swego popisu z wczoraj :no:
cocolino moze wybierzemy sie na basen w tym tyg na kirkstall??

reklama
trulam :crazy:od pewnego czasu memu mezowi ze chce ekspres do kawy dolce gusto, i dzis zrobil mi niespodzianke pojechal i wrocil z prezentem mam swoj wymarzony ekspres :-D:-D
zapraszam jak cos na pyszne kawki:tak::tak:
, pozdrawiam

Do góry