reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

no u nas tez byly plesniawki chyba w 3 miesiacu. i zadne masci nie pomogly tylko babcine sposoby niestety nie przez wszystkich tolerowane. ja uzylam i odrzau minelo-jak cos napisze
a malutka sliczniutka:)
u nas tez juz lepiej ale oby nie zapeszyc jeszcze sie kurujemy

reklama
Hej laski
Zatysia - słodziaczek z tego twojego maluszka :)
Justyś - to fajnie że u was lepiej :tak::tak:
Byłyśmy dzisiaj u GP popatrzyła na oko które jeszcze tak spuchnięte nie było i powiedział że widzi poprawe zdziwiło mnie to wkurzyłam sie powiedziałam mu troche i skierowanie do okulisty sie znalazło w szpitalu powiedzieli że to jest popularne wśródz dzieci i leczy sie miesiącami ale wzieli wymaz z oka i mamy jechać w poniedziałek zobaczymy co powiedzą
POzdrowionka wszystkim :)

witam po dłuuuuugiej nieobecności.
Przepraszam że nie dawałam znać, ale po prostu nie miałam czasu, a że też piszę na sierpniówkach to już nie było czasu, bo zwykle Jagoda zaczynała szaleć, albo ja już padałam. Melduję że urodziłam 21 lipca, cc bez komplikacji, troche juz pod koniec sapałam i psychicznie nie wyrabiałam, przez co często byłam gościem w szpitalu. Jagódka rośnie zdrowa niedługo zacznie 3-ci miesiąc.
Ingrid twoje dziewczyny ładnie rosną, najmłodsza to istne cacko.
Justynka u ciebie już po półmetku, ale leci, dopiero co zaszłas w ciążei muliłocię, nic nie stoi w miejscu.
Cocolino dziękuje za informacje na temat wyrabianie paszportu, przydały się, zwłaszcza do zrobienia zdjęcia, juz mamy paszport w domu.
Motylek widze że biznes się kręci?
Pozdrawiam serdecznie.

Czesc dziewczyny :-))

Po pierwsze witam nowa mamusie, po drugie fajnie, ze Miranda sie wreszcie odezwala i ze u niej wszystko ok, po trzecie zytasia ma super córeczke, po czwarte .... no dobra - juz sie nie wyglupiam :-)))

U nas wszystko ok , poza tym dzis znów wystartowalam o 15 do miasta SAMA, zakupilam co trzeba i zadowolona wrócilam do domciu - teraz siedze chwilke przy komputerze ale jestem juz wykapana, Julcia tez juz spi smacznie w lózeczku, a ja zaraz sobie zaparze herbatke o smaku grzanego winka i zamierzam sie zrelaksowac przy plytach, które dzis dla siebie zakupilam .... :-D:tak: Jutro natomiast na 14 umówilam sie do fryzjera ale juz sama nie wiem, jak sie obetne tym razem - usiade na fotel i wtedy moze cos z fryzjerka wymyslimy wspólnie :eek::happy: Jutro wiecej napisze .... postaram sie przynajmniej ... Pozdrawiam was wszystkie BARDZO SERDECZNIE :-)))

Wszystkiego najlepszego dla naszej kochanej Emilki z okazji 1-wszych urodzinek!!! :tak::-):-):-):-) duzo zdrowka, szczescia, wypasionych zabawek i zeby Ci staruszkowie nie dokuczali ;-):-D

oraz zdroweczka dla wszystkich chorowitkow (my tez znowu chorowitki)

gratulacje dla naszych swiezo upieczonych mamus- Mirandy (pochwal sie koniecznie!) i Zytasi (sliczna malenka)
poza tym buziaczki dla wszystkich mamus (kope czasu juz sie nie widzialysmy normalnie :-()
i witam sedrecznie nowa kolezanke! pisz duzo i czesto :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sto lat, sto lat dla malutkiej Emilki, która konczy dzis, a raczej skonczyla ROCZEK !!!!! :-D:tak::-) i buziaczki od Julci ;-))):happy: Bawcie sie dobrze - szkoda , ze nas z wami nie ma ... :sorry: Pozdrawiamy ;-))

Hej wszystkim
Dziękujemy bardzo bradzo za życzonka i oby te ze zdrówkiem się spełniły jutro znowu jedziemy do ST Jamesa na kontrole chociaż wiem że nic z tym nie zrobią i dziecko będzie się męczyło może nawet miesiącami tak nam powiedzieli oby NIE
Jeszcze raz cioteczki dziękujemy :tak::tak::tak:
POzdrowionka wszystkim

reklama
Do góry