reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Cześc mamusie :-))

Tak, to prawda , że dni szybko mijają - szczególnie tutaj .... :szok: dopiero niedawno lato się zaczęło, a tu dziś mamy 1 września i nadchodzi jesień .... ech ... no i znów ogarnie nas melancholia i nie będzie się chciało wychodzic z domu .... W każdym razie w polskim sklepie zauważyłam niedawno, że mają grzańca, więc w zimowe wieczory nie będzie tak źle .... o ile te wieczory nie będą spędzane w pracy ... :eek::sorry: heheh
A co u mnie ? Hmmm - dziś oczywiście pichcę, bo mamy z Krzysiem rocznicę, tzn. 2,5 roku razem :-)) , no i właśnie wyjęłam z piekarnika biszkopt i zaraz będę modzic jakiś krem do niego... ihhihih :happy:, a tak poza tym, to siedzę dziś w domciu i sprzątam a także robię porządki w szafach z ciuchami ... to, co nie potrzebne oddam do charity oczywiście, no i z Julii zabawkami muszę coś zrobic, bo trochę za dużo ich ma, tzn. niektóre nie są już dla niej, bo wiadomo, że grzechotkami już się nie interesuje :laugh2::laugh2::-p:-D:no:, więc muszę coś z tym zrobic ...
Do miasta chodzimy lajcikowo i już tak nie dźwigamy i sie nie męczymy, bo znalazłam fajną opcję - zamawiam zakupy przez internet i kierowca mi przywozi i wnosi do kuchni nawet, więc jest to super rozwiązanie dla tych, którzy nie mają autka ... :tak::happy: no a teraz nie wiem czy wiecie ale otworzyli dziś właśnie TESCO EXPRESS na Dewsbury Road ale mnie tam trochę nie po drodze, bo to pod górkę jest ..... :eek::sorry: ale któregoś dnia pewnie odwiedzę ten sklep.... :tak::-)
A tak poza tym, to po staremu - na szczęście wszyscy zdrowi jesteśmy i wszystko jest ok :-))

Pozdrawiam was dziewczyny i życzę miłego wtorku - < dziś premierowy odcinek ,, m jak miłośc " > , a ja lecę do kuchni teraz dalej szykowac niespodziankę ,,,,,,, :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

reklama
hej
przyszlo mi dzisiaj pismo z NHS ze nie moga umowic mnie na drugie spotkanie poniewaz opuscilismy tamto i ze zawracam tylko glowe lekarzom umawiajac sie i nie przychodzac,ale sie wkurzylam ale dzis sprobuje jeszcze raz.a sluchajcie chcemy sobie zalatwic polska telewizje,wychaczylam klienta od telewizji na karte ale strasznie drogo sie ceni,moze mi cos polecicie?
pozdrawiam

hej!
melduje sie po dluuuugiej przerwie. u nas juz prawie ok, bo jeszcze nie wszystko wrocilo do normy, ale jest na dobrej drodze :tak:
dziekujemy bardzo wszystkim za zainteresowanie i pozdrowienia! mam nadzieje,ze juz wkrotce nadrobimy zaleglosci odwiedzinowe i zapoznawcze :-):tak:

a tak na marginesie- czy nie wiecie moze gdzie mozna znalezc grube spodenki zimowe dla malucha? czy to jeszcze nie ta pora, dlatego nie moge znalezc?

pozdrowionka dla wszystkich mamus i dzieciaczkow. buziaki!!!

Tunia - fajnie, że jesteś już z nami cała i < mam nadzieję > zdrowa :tak::-D
Jeśli chodzi o spodnie zimowe dla malucha, to widziałam coś dzisiaj w TK Maxx i w Asdzie ale nie wiem, czy akurat takie masz na myśli, więc musisz sama obejrzec .... Pozdrawiam Ciebie, Twojego maluszka i wszystkie mamy i ich pociechy ... :-):-)

reklama
Cześc dziewczyny :-))

No pogoda po prostu CUDOWNa ale nie ma co się łudzic, że będzie wiele takich ładnych dni jak wczoraj na przykład :sorry::-( - dobrze, że jednak wczoraj wyszłam z Julią na spacer i pozałatwiałam wszystkie sprawy, bo chciałam to na dziś przełożyc :-D, a teraz dzięki temu mogę sobie siedziec spokojnie w domciu i zając się czymś innym, na przykład sprzątaniem i gotowaniem obiadku :-))
Ach, i muszę się wam pochwalic, że w naszą rocznicę mój K zrobił mi niezłą niespodziankę, bo poszedł na siłownie, a wracając do domu specjalnie zaszedł z kolegą do sklepu i kupił mi 20 pięknych róż .... :szok::eek: - byłam w szoku, bo zastanawiałam się skąd on wziął o tej porze kwiaty ?? ... :-p:-p No ale było mi bardzo miło :-))

Mam pytanko do Ciebie Justyna - bo nadal się zastanawiam nad kupnem tego ekspressu do kawy Nescaffe Dolce Gusto < Krups > i przeglądałam ceny tych wkładów, które trzeba kupic do niego - powiedz mi jeśli np. kupię 1 opakowanie kawy Latte, w której jest 16 saszetek, to czy z tego wyjdzie mi 16 kaw, czy to jeszcze trzeba z czymś mieszac ?? I jeszcze jedno - czy oprócz tego proszku do sporządzenia kawy - ten ekspress wymaga zakupu czegoś jeszcze ??
Będę wdzięczna za odpowiedź, bo znalazłam promocję na ten ekspress i dlatego teraz rozkminiam co i jak .... :happy::happy:

POZDRAWIAM wszystkie dziewczyny i życzę aby dzień stał się pogodniejszy ...

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry