reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Hej dziewczyny.Jak juz wczesniej pisalam zostalismy umowieni na spotkanie w NHS,niestety maz musial zostac w pracy dluzej i spóźniliśmy się,jak sie okazalo przy rejestracji nie mozezemy miec drugiego spotkania,co my mamy teraz zrobic?Do tej przychodni mamy najblizej.Klientka przy rejestracji powiedziala zeby próbowac w innych.Pomozcie

reklama
Hej laski widze że wszystkie bardzo zajęte :-D:-D:-D:-D
Ciotki Justyny dawno tu nie było :tak::tak::tak::tak::tak:
Co do służby zdrowia to lekarz tez powiedział nam że nie wie co jest Emilce nie dość że GP była naprawde brzydka(co nie ma nic do rzeczy ALE) to po podwójnych konsultacjach z innym lekarzem powiedziała że ona tu nic nie widzi troche mnie to zirytowało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale co zrobic w końcu umówiła mnie do pediatry ciekawe co on powie cholerne angielskie znachory nadają się do wystawiania zwolnień z pracy i nic więcej
No i teraz większość czasu spędzam z kawałkiem chleba w ręce prubując żeby mała chociaż kawałek zjadła :-:)-:)-:)-(
No a co u reszty
Motylek - no to fajny pierwszy dzień życzymy miłej pracy :tak::tak:pozdrówka
Kasia - to się musimy umówić w niedziele bo chyba tylko ten dzień nam pasuje :tak:
ewelina1985 - co do tej przychodni to dziwna sprawa bo powinnaś się umówić na inny termin baba nie może tak powiedzieć ja bym zadzwoniła i umówiła się jeszcze raz tak żeby cię baba nie widziała jak nie pomoże to napisz coś się wymyśli
Tuuunia - złotko dawno cię tu nie było naskrob co u ciebie
Pozdrówka wszystkim

Hej dziewczyny
Ale mam dzisiaj kiepski dzien,nie dosc ze dzieci sa marudne to jeszcze pralka mi sie popsula i nie chce zaskoczyc a i jeszcze problem z ta przychodnia.Znacie kogos od naprawy pralek?Czeka cala sterta prania.Pozdrawiam

a pozatym jak wam dziewczyny minol dlllluuugi weakend?po pogoda dzisiaj byla super...ja z Julcia i tata bylismy dzisiaj caly dzien w Armley parku no niestety bez Tomka bo pracuje dzisiaj:-(

wiecie co sie okazalo z ta pralka,moj maciek ja wczoraj przestawial i zakrecil doplyw wody do niej,przypomnial sobie dopiero jak ja bylam juz niezle wkurzona,drań jaki

czesc dziewczyny dawno ni episalam ale co tu pisac
u nas po staruchu za miesiac sie pakujemy juz licze dni
Stefanka uwaga Kargulowa nadciaga:)
no a tak wogole dziewczynki zapraszam was kolejny raz na roczek malego w pazdzierniku, tylko jesli mozecie prosze dajcie znac kto chetny, musze sie przygotowac a nie wiem kto bedzie
Motylek gratuluje pracy
Ewelina wedlog mnie powinni zrobic ci kolejne spotkanie
CO o reszty pozdrawiam

reklama
Witajcie dziewczyny.
Stanowczo wolne dni za szybko mijają. Moje dzieciaki zaczynają szkołę jutro jedno w środę drugie i znowu zacznie się bieganie z nimi. A w niedzielę zwiedziliśmy ruinki opactwa w Leeds, bardzo ciekawe. Kasiu a nie byłaś przypadkiem w kościele w niedzielę bo koło mnie była dziewczyna bardzo do ciebie podobna :)? Wczoraj za to biegaliśmy po White Rose i szukaliśmy butów do szkoły dla Domina - obłęd ile ludzi tam było. Na szczęście buty kupilśmy i nie tylko. Pozdrawiam

Do góry