reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Cześc kobietki :-))

Zgodnie z moją obietnicą wrzucam zdjęcia mojej nowej fryzurki , a raczej moich nowych włosów .... :tak::-D Zapraszam do komentowania, a potem coś więcej napisze, bo teraz muszę leciec do kuchni ciasto piec, bo mój Krzysiu ma dziś urodziny, a dopiero przed chwilą klientka ode mnie wyszła - była na malowaniu paznokci ....:happy:
Także do potem moje drogie koleżanki :-))) :-):-):-)

Załączniki

• pazurki ;-) 004.jpg
    pazurki ;-) 004.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 48
reklama
ach... zapomniałam wam jeszcze pokazac moje włosy PRZED przedłużeniem ... Dodaję więc zdjęcie ....

Załączniki

• nowy fryz 010.jpg
    nowy fryz 010.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 37
Hej laski
Stefanka - wybierałam sie do ciebie w piątek ale mamy wizyte u lekarzamoja mała nie hcce jeść od jakiegos czasu i straciła na wadze no i maruda że hej może się za bardzo martwie ale sprawdzić nie zaszkodzi co do drogi to wujek Arek troszku inaczej to opowiedział ale z grubsza wiem gdzie jechać także jakby co to na pewno zadzwonie jeśli się wybierzemy

Pozdrowionka wszystkim :)

Witam!
Złośnico ja nie z Batley tylko Dewsbury więc obok. Mieszkam właściwie na granicy Dewsbury i Ossett.
A tak poza tym dziewczyny co u was? Ja tradycyjnie bez planów na weekend. Nasz landlady zaprasza nas na grilla ale jakoś nie chce nam się. Marzy mi się pojechać nad morze ale pewnie nic z tego nie wyjdzie. Pozdrowienia kobitki.

Witam wszystkie mamy:-)
Ja takze zglaszam sie po dluzszej nieobecnosci..juz po chrzcinach,rodzinka pojechala i znowu powrot do codziennosci.Ja od zeszlego tygonia mam jakas chmure nad glowa i wszystko mi sie wali,ale to duzo opowiadania,takze w skrocie niedostalam domu bo landrold wynajol go jakims znajomym wzieli kase za kontrakt nieoddali a tu gdzie teraz mieszkam juz ktos wynajol..takze za niecale dwa tygodnie mamy sie przeprowadzic a tu niewiadomo gdzie...ale bylam w tej agencji przez ktora wynajmujemy teraz ten flat i poprostu wybralismy pierwszy lepszy dom na przetrzymanie no i tanio w miare tylko wogole nie to co chcialam,ale trudno...od poniedzialku wluczylam sie po szpitalach bo dostalam infekcji zeba(bedac w ciazy usuneli mi pol a drugie pol zostalo zarosly dziasla i ropa podeszlo)i tak sie z tym meczylam od chrztu w sobote,bo dopiero w poniedzialek moglam cos zalatwic,takze noce nieprzespane,ale juz mam antybiotyk a teraz tylko czekam na termin do szpitala zeby mi to usuneli do konca...pozatym wracam na caly etat do pracy,aaaaaaaaaaa no i jedna mila wiadomosc dostalam od mojego Tomka przesliczny pierscionek(zareczynowy),a pozatym jak tylko mam zly humor patrze na moja Juleczke i odrazu zapominam o wszystkim rosnie mi jak na drozdzach,wesolutka,a jak widzi dzieci to az piszczy z radosci,takze ciotki musimy sie wkoncu spotkac zanim wroce na full do pracy...pozdrawiam wszytskie mamusie i ich dzieciaczki:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześc dziewczy:-))

No u mnie też trochę zmian - po pierwsze jak już wiecie i widziałyście przedłużyłam sobie włosy, a co do twarzy z przodu Stefanka, to zobaczysz na żywo, jak na kawe sama przyjdziesz bez swoich chłopaków < jak pisałaś wcześniej > :-D:tak:, po drugie - moja Julia zaczęła wreszcie chodzic na całego - baardzo późno ale zaczęła i jesteśmy z niej BAAARDZO dumni .... :happy2: po prostu tak jak ze wszystkim - potrzebowała czasu i nic na siłę ... :baffled::-D
A PO TRZECIEEE - wczoraj byłam PIERWSZY DZIEŃ W PRACYYY !!!! :happy2::szok::tak::-):-D - agencja do mnie zadzwoniła w czwartek z propozycją pracy i się wstępnie zgodziłam - miała to byc praca jako pomoc kelnerki na przyjęciu weselnym, a jak dotarłam na miejsce, to się okazało, że będę pracowac ZA BAREM jako BARMANKa :szok::szok::szok: - a więc przyjmowałam zamówienia od gości weselnych, nalewałam piwo, sporządzałam drinki , nabijałam to wszystko komputerowo i kasowałam klienta .... , także jazda była niezła, bo nie dośc, że robiłam to pierwszy raz w życiu, to w dodatku nie było tam ani jednej Polki - sami Anglicy i Szkoci , więc było to dla mnie niezłe wyzwanie - ale dałam radę, tylko jak do domu wróciłam, to myślałam, że mi nogi w d...... wejdą, bo 7 godzin cały czas na nogach i ani na chwilę nie usiadłam ... były momenty, że za barem było 10 osób i i tak brakowało rąk do pracy ale ... jestem zadowolona, bo nie lubię się w pracy obijac, lubię jak ciągle coś się dzieje - poznałam nowych ludzi, którzy byli dla mnie bardzo mili ..... :happy2::happy2: www.moorallertongolfclub.co.uk - zresztą same możecie zobaczyc, gdzie wczoraj pracowałam - bardzo ładne miejsce :-)))

Zytasiu - nie przejmuj się - będzie dobrze - ja też tu rodziłam i jestem mega zadowolona :-))
Kasia - super, że wracasz do pracy na cały etat :-))
Ewcia - pozdrawiam Ciebie i Twoją rodzinkę - i jak byliście nad morzem albo na grillu ?
Justyna - a co u Ciebie ? jak się czujesz ?
Kama - i co - skusisz się na nowe wcielenie ? ja tak sobie myślę, że Ty przecież już masz długie włosy, więc po co Ci taka zmiana - mam rację ?
Tuunia - wracaj szybko do zdrowia i się kuruj ...

Pozdrawiam was WSZYSTKIE serdecznie i życzę miłego dzionka i weekendu ;\-))) :cool2::-D

Do góry