Cześc dziewczy:-))
No u mnie też trochę zmian - po pierwsze jak już wiecie i widziałyście przedłużyłam sobie włosy, a co do twarzy z przodu Stefanka, to zobaczysz na żywo, jak na kawe sama przyjdziesz bez swoich chłopaków < jak pisałaś wcześniej >
, po drugie - moja Julia zaczęła wreszcie chodzic na całego - baardzo późno ale zaczęła i jesteśmy z niej BAAARDZO dumni ....
po prostu tak jak ze wszystkim - potrzebowała czasu i nic na siłę ...
A PO TRZECIEEE - wczoraj byłam PIERWSZY DZIEŃ W PRACYYY !!!!
:-)
- agencja do mnie zadzwoniła w czwartek z propozycją pracy i się wstępnie zgodziłam - miała to byc praca jako pomoc kelnerki na przyjęciu weselnym, a jak dotarłam na miejsce, to się okazało, że będę pracowac ZA BAREM jako BARMANKa
- a więc przyjmowałam zamówienia od gości weselnych, nalewałam piwo, sporządzałam drinki , nabijałam to wszystko komputerowo i kasowałam klienta .... , także jazda była niezła, bo nie dośc, że robiłam to pierwszy raz w życiu, to w dodatku nie było tam ani jednej Polki - sami Anglicy i Szkoci , więc było to dla mnie niezłe wyzwanie - ale dałam radę, tylko jak do domu wróciłam, to myślałam, że mi nogi w d...... wejdą, bo 7 godzin cały czas na nogach i ani na chwilę nie usiadłam ... były momenty, że za barem było 10 osób i i tak brakowało rąk do pracy ale ... jestem zadowolona, bo nie lubię się w pracy obijac, lubię jak ciągle coś się dzieje - poznałam nowych ludzi, którzy byli dla mnie bardzo mili .....
www.moorallertongolfclub.co.uk - zresztą same możecie zobaczyc, gdzie wczoraj pracowałam - bardzo ładne miejsce :-)))
Zytasiu - nie przejmuj się - będzie dobrze - ja też tu rodziłam i jestem mega zadowolona :-))
Kasia - super, że wracasz do pracy na cały etat :-))
Ewcia - pozdrawiam Ciebie i Twoją rodzinkę - i jak byliście nad morzem albo na grillu ?
Justyna - a co u Ciebie ? jak się czujesz ?
Kama - i co - skusisz się na nowe wcielenie ? ja tak sobie myślę, że Ty przecież już masz długie włosy, więc po co Ci taka zmiana - mam rację ?
Tuunia - wracaj szybko do zdrowia i się kuruj ...
Pozdrawiam was WSZYSTKIE serdecznie i życzę miłego dzionka i weekendu ;\-)))