Cześc dziewczyny :-))) :-)
No faktycznie przez wiele dni była tu cisza ale widzę, że wątek odżył, więc i ja nadrabiam zaległości ....
Moje dni są ostatnio bardzo ciekawe, bo wiele się dzieje, a mianowicie od środy przygotowywałam się sumiennie do interview i rejestracji w kolejnej agencji pracy, bo obiecałam sobie , że z tą pracą tak łatwo się nie poddam i MUSZĘ coś znaleźc ....
, a więc wczoraj chodziłam jak nakręcona, bo spotkanie miałam dopiero na 16, a za bardzo nie wiedziałam gdzie to dokładnie jest ale odpaliłam sobie google maps i krok po kroku wyrysowałam trasę - okazało się, że trafiłam bez problemu i .... WESZŁAM. Musiałam przejśc najpierw przez jedną recepcję, potem przez drugą i dopiero młoda Pani dała mi dłuuugi formularz rejestracyjny do wypełnienia ... miałam wrażenie, że siedzę tam już godzinę ....
ale okazało się, że zajęło mi to 15 minut, no i potem weszłam na interwiev ..- konsultantka od samego początku do końca rozmawiała ze mną po angielsku , pytała o wiele rzeczy, a o niektórych musiałam sama opowiadac ....
.... Jak skończyło się maglowanie , to okazało się na końcu, że ona jest Polką i po polsku powiedziała do mnie tylko tyle ,, gdzie Ty się dziewczyno chowałaś przez tyle czasu i dlaczego tu wcześniej nie przyszłaś ? " - BYŁAM W SZOKU
spotkanie było bardzo przyjemne i konsultantka powiedziała mi, że do sprzątania lub na produkcję z tym, co mam w swoim cv nie ma mowy, żebym szła, bo tylko się zmarnuje....
- a mnie było to obojętne właściwie przed rozmową, bo wiem jak ciężko jest teraz znaleźc pracę, no ale to od niej zależy do jakiej pracy mnie przydzieli, więc będę czekac cierpliwie... może tym razem szczęście się do mnie uśmiechnie ...
Także tak wyglądał mój wczorajszy dzionek, a dziś siedzę z małą w domciu i robię zakupy w Tesco przez internet ..... kierowca nam przywiezie o konkretnej godzinie - pierwszy raz to robie .... - zobaczymy jak wyjdzie
No a jutro też będę miała ciekawy dzień, bo od samego rana będzie u mnie koleżanka - fryzjerka i będzie mi przedłużac włosy, a potem ja jej będę robic zabiegi kosmetyczne, a mojego Krzysia wygonię na piłkę i do siłowni, a więc ja będę miała babski dzień, a on męski ;-)))
- także weekend zapowiada się ciekawie....
A co przyniesie kolejny tydzień - zobaczymy ....
Justyna - jak sprawy z przychodnią się mają ?
Cocollino- dzięki za cynk ale chyba już nie będzie potrzeby wysyłania cv na lotnisko < mam nadzieję >
Ewelina - w przychodni będą wam zadawali ogólne, standardowe pytania o waszym stanie zdrowia ...
Ewa - co u Ciebie i jak dzieci się miewają ?
Kama - jak Maksik się czuje i jak Ty oczywiście ?;-)
Ingrid - jak sobie radzisz z dwiema małymi pociechami ?:-)
Stefanka - i jak ząbki ? wyrwane i zaleczone co trzeba ? Ps.Mnie też to czeka ale nie wiem, czy przeżyję, bo nie cierpię borowania górnych zębów ...
Pozdrawiam was wszystkie i jutro może uda mi się wrzucic fotki zdjęc ,, przed " i PO zabiegu - jeśli jesteście ciekawe efektu :-)) ????