reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

czesc dziewczyny.wybieram sie do przychodni z dziecmi ale niewiem jakie dokumenty musze zabrac ze soba,a i jak ze szczepionkami,wiem ze musze je przetlumaczyc ale czy to mam zrobic na kartce czy gdzies w ksiazeczce zdrowia?a i do jakiej przychodni najlepiej?pozdrawiam

reklama
Justyna ale fajnie że zamieszkasz koło Stefanki! Na pewno się spotkamy nie ma teraz innego wyjścia :)
Jutro szykujemy się z moim W. na spotkanie w college w sprawie nauki języka - trzymajcie kciuki co byśmy finansowo podołali.
A na dziś planów brak, pogoda nie za ciekawa więc dzień typowo domowy. Miałam w planach zakupy ale jednak pójdę w czwartek dopiero. Miłego dnia dziewczyny.

witam was :-))

no fajnie, fajnie, że na Beestonie będzie nas więcej :-)) A co do przychodni, to Justyna - jeśli chcesz coś wiedziec, to po prostu PYTAJ ... :tak::-D
Stefanka - a ja Ciebie właśnie pytałam ostatnio na forum o ten college ale chyba nie zauważyłaś ... :baffled: - moja koleżanka chciała by wiedziec jak sobie to można załatwic, gdzie się trzeba zgłosic no i ile to kosztuje oraz jak długo trwa ? Będę wdzięczna za odpowiedź ... :-D
Ewcia - zlituj się nade mną i zmień tą czcionkę na większą, bo się bardzo męczę jak mam czytac Twój post - plisssssss ..... :confused::szok::-)

A ja tak wogóle wczoraj miałam coś napisac ale jak klientka przyszła do mnie o godzinie 17, to wyszła o 22, bo robiłam jej paznokcie akrylowe na szablonie i nieźle się namęczyłam, a ona naczekała się też trochę na efekt ale ważne,że wyszła baardzo zadowolona i jeszcze się na masaż zapisała, więc mam kolejną stałą klientkę - hihhiihi ;-):-D:tak::-)
no i dziś dzwoniłam do kolejnej agencji pracy i mam umówione spotkanie w piątek na 16 w celu rejestracji... może coś dla mnie znajdą :baffled::sorry2:.... ech....
A dziś siedzę z Julią w domciu i odpoczywamy....
No a w niedzielę przedłużam sobie włosyyyy - jupppiii !!!

Pozdrawiam was ;-)))

Motylek A jaki rozmiar czcionki macie bo mi automatycznie wyrzuca wielgachną więc ją zmniejszam i u mnie w kompie wygląda normalnie ale skoro piszesz że jest za mała to pewnie tak jest.

Ewa, ja nie wiem jaki to rozmiar, bo miii ... aaa poczekaj- mnie wyskakuje 3 jak teraz pisze :-) w kazdym razie dzieki za dobre checi :tak:
Stefanka- dzieki, juz przekazalam kolezance i ... powodzenia u dentysty

Pa dziewczyny ;-))

no kochane tak zle to juz chyba dawno nie bylo,
Kama dzieki za mile spotkanko
Cocolino wracaj do zdrowia
Stefanka juz niedlugo i bedziesz miala sasiadow za sciana:)
Motylek w sumie mialam pytac o przychodnie ale sama nie wiem znalazlam jakas 0.8 mili od mego adresu zadzwonie i spytam.
jeszcze troszke ponad miesiac i Nikus konczy roczek, ale tak sobie mysle ze imprezke zrobie w pazdziernk=iku na nowym mieszkaniu, oczywiscie juz zapraszam wszystkie zainteresowane
Tunia waracaj bo mi juz tesknko za toba
Anuszy jak tylko znajde wolne popoludnie zadzwonie, bo arek najprawdompodobniej poniedzieli od6-14 robi wiec mi po 16 nie pasuje, ale jak cos dam znac, dzieki za pamiec
Ingrid kobitko daj znac kiedy bedziesz miala wolniejsza chwilke

reklama
Do góry