reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Hej dziewczyny!
I jak tam Justyna z mieszkaniem, już po oględzinach?
Stefanka współczuję bólu i czekania na wizytę.
Dziś piątek a ja zero planów na weekend - małż zapewne spędzi część wolnego czasu w pracy więc nawet nie odczuję że to weekend. Miłego wypoczywania dziewczyny.

reklama
Justyna a gdzie ty chcesz sie wyprowadzac na beeston???? Tak daleko????? Wiesz co,ja na poczatku z Twojego posta wywnioskowalam ze to Stefanka przeprowadza sie na Armley:tak:
My sie wlasnie tez rozgladamy za domem,ale do kupna;-) Bylismy w banku i mortgage dostaniemy bez problemu,teraz tylko cos fajnego znalezc. U nas w opcje wchodzi bramley albo menwood a najlepiej cos niedaleko centrum,bo chcemy miec blisko do pracy. Ale to narazie plany,najpierw cos na spokojnie trzeba znalezc w rozsadnej cenie:-)

my juz po ogladaniu, mieszkanko spoko moze nie na takim standardzie jak te ale naprawde przyzwoite, duze pokoje, kuchnia jednynie taka sobie, a jaki zadbany ogrodek super. teraz czekamy do poniedzialku bo wlasciciel ma pomyslec bo my mozemy od 10 pazdziernika i kontrakt na minimum rok

Cześc ... :-)

No jestem , jestem ale tylko na chwilkę, bo zaraz lecę do Julii - w nocy ciężko spała, bo miała katarek ale mam nadzieję, że dziś będzie już lepiej .... :-D, a tak poza tym zaraz się zabieram za sprzątanie w moim ,, gabineciku " , bo dziś mam dwie klientki, i w poniedziałek też , dlatego nie mam za bardzo jak pisac .... :confused:, aż w szoku jestem, że po powrocie z PL trochę to wszystko w kosmetyce mi się ruszyło .... - :happy2::szok::happy2: - cieszę się ... :-):tak:

A co u was dziewczyny ??

Ja mam dziś super dzień, bo nie dośc, że będą klientki, to jeszcze moja najlepsza koleżanka wraca właśnie DZIŚ do Anglii - po 2 miesiącach pobytu w PL ... :-)) Jeszcze miesiąc i we wrześniu wróci kolejna - no i wtedy będę juz w pełni szczęśliwa .... :cool2::cool2::cool2: W przyszłym tygodniu będę sobie przedłużac włosy i jestem ciekawa jak to wszystko będzie się prezentowac na mojej głowie .... a wykona mi to koleżanka, która właśnie dziś wraca i która będzie świeżo po szkole fryzjerskiej .... Już się nie mogę doczekac .... :-)))

PS. Wiola, a Ty zaczynasz ten kurs księgowości od września ? Masz jakieś namiary może jak sobie to załatwic i jakie są koszty? , bo moja koleżanka chce sobie zrobic coś takiego .... :happy2: no i jak Twój ząb ??

Pozdrawiam i życzę wam wszystkim przyjemnego i spokojnego weekendu :-))))

Hej laski w końcu jestem spowrotem :tak::tak::tak::tak:
I nawet napisać wcześniej nie mogłam Virgin w Kulki leciii :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale nic to widze że u wszystkich po staremu ciotka Justyna chce nam ucieknąć na Beeston Koło ciotki Sefanki ale to nic bo w końcu dowiemy jak się jedzie i bedziem gęsto i często odwiedzać :tak::tak::tak::tak::tak: aż nas wyrzucą :-D:-D:-D:-D
Nasze dzidzio w końcu ma wygonionego diabełka z pupki i jest ochcrzczone nie bez problemów jak wszyscy wiedzą ( polski ksiądź więcej problemów stwarza niż pomaga ) ale jest
Pozdrowionka wszystkim miłej nierdzielli życzymy

WITAM WSZYSTKIE MAMY
Ja tez juz jestem po ogladaniu domku i kontrakt podpisany;-)
Przeprowadzamy sie 10 wrzesnia,ale bede miala dwa kroki z tad gdzie mieszakam teraz,takze Ciociu Justynko uciekasz nam z Armley,ale i tak dobrze,ze w Leeds zostajecie:tak:
Ja od jutra zabieram sie za pozadki bo w czwartek moj brat i siostra mojego Tomka przyjezdzaja,a w sobote chrziny Julci takze malo czasu zostalo a i jeszcze zakupy i gotowanie,takze tydzien bedzie na pelnych obrotach tymbardziej,ze jeszcze w czwartek(caly dzien) i w piatek(ale do poludnia)jestem w pracy,wow nie wiem czy ze wsztskim zdaze,a Tomek dopiero w ten piatek bedzie mial wolne(narazie po dwanascie godzin robi)takze bede starala sie w miare mozliwosci sama wszystko porobic a tato pomoze mi w gotowaniu:tak:no ale co wazne,Ciociu Tuniu bedzie wkoncu mozliwosc spotkania u mnie w domu tak jak sie kiedys umawialysmy jak sie juz na nowe mieszkanko przeprowadze,ale to jest jeszcze czas moze i inne mamy beda mialy ochote wpasc,tylko umowimy sie wtedy jakos w weakend bo ja teraz po chrZcinach tez bede powoli na caly etat wracac do pracy.GORACO POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY I POCIECHY;-)

witam was dziewczyny :-))

ale dziś nuudy - tyle w planach miałam, a przez tą pogodę nic mi sie nie chce :baffled: - dopiero teraz wyszło słońce .... może jeszcze uda mi się zrobic coś pożytecznego .... :confused: ale nie sądzę, bo mam lenia jak nigdy ... Jutro się pewnie rozkręcę , bo mam klientkę, a rano śmigam po zakupy, więc nabiorę mam nadzieję pozytywnej energii .... :szok::-D
Moja Julia właśnie śpi, a jak wstanie, to trochę się jeszcze pobawi, a potem kąpanko i znowu spanko ... hhihihihih .... :-D:tak: A my sobie siedzimy i odpoczywamy niedzielnie ....

Pozdrowionka dla was wszystkich kobietki :-))))

reklama
czesc dziewczyny ale cisza
no a u nas jesli nic sie nie zmieni to od 1 pazdziernika mieszkamy kolo Stafanki, bedziemy jak Kargul z Pawlakiem podejdz no do plota:)
facet sie zgodzil ma przyslac wstepna umowe.
dzis bylam u poloznej 14tydzien wirusa juz nie ma i wszystko ok serduszko bije prawidlowo
wlasnie Stefanka ty mi podaj namiary na przychodnie kolo nas bo na poczatku wrzesnia musze sie porzenosic
Kama to co kiedy wpadasz i reszte tez zapraszam

Do góry