Cześc ... :-)
No jestem , jestem ale tylko na chwilkę, bo zaraz lecę do Julii - w nocy ciężko spała, bo miała katarek ale mam nadzieję, że dziś będzie już lepiej ....
, a tak poza tym zaraz się zabieram za sprzątanie w moim ,, gabineciku " , bo dziś mam dwie klientki, i w poniedziałek też , dlatego nie mam za bardzo jak pisac ....
, aż w szoku jestem, że po powrocie z PL trochę to wszystko w kosmetyce mi się ruszyło .... -
- cieszę się ... :-)
A co u was dziewczyny ??
Ja mam dziś super dzień, bo nie dośc, że będą klientki, to jeszcze moja najlepsza koleżanka wraca właśnie DZIŚ do Anglii - po 2 miesiącach pobytu w PL ... :-)) Jeszcze miesiąc i we wrześniu wróci kolejna - no i wtedy będę juz w pełni szczęśliwa ....
W przyszłym tygodniu będę sobie przedłużac włosy i jestem ciekawa jak to wszystko będzie się prezentowac na mojej głowie .... a wykona mi to koleżanka, która właśnie dziś wraca i która będzie świeżo po szkole fryzjerskiej .... Już się nie mogę doczekac .... :-)))
PS. Wiola, a Ty zaczynasz ten kurs księgowości od września ? Masz jakieś namiary może jak sobie to załatwic i jakie są koszty? , bo moja koleżanka chce sobie zrobic coś takiego ....
no i jak Twój ząb ??
Pozdrawiam i życzę wam wszystkim przyjemnego i spokojnego weekendu :-))))