reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Cześc dziewczyny .... uffff .... dopiero przed chwilką wyszłam z kuchni - ale tam gorąco - pewnie się domyślacie dlaczego :-) :tak::-D - no taaaak - znowu zaczęłam dziś szalec z wypiekami ale rano już zaliczyłam charity i kupiłam dla Julii takie cudo, że się nie mogę napatrzec na to - zamek wodny - tylko muszę jeszcze dokupic baterie, bo w domu mam paluszki, a potrzebne są te grube, więc tak do końca jeszcze nie wiem, jak to wszystko działa :-)) :sorry::-D A jeśli o wypieki chodzi, to nie wiem, co mi dziś strzeliło do głowy ale napiekłam rogalików chyba ze 100 ( z dżemem truskawkowym, inne z brzoskwiniami i rodzynkami, ) ;-):happy2: muszę jeszcze zaraz zrobic lukier do nich..... a tak poza tym, to upiekłam te kruche babeczki, o których wspominałam wcześniej < nie wytrzymałam do weekendu :sorry: > .... Jak Krzysiu wróci z pracy, to będzie nieźle zaskoczony moją niespodzianką .... :confused::happy2::szok:
Jeśli chodzi o resztę dnia, to zarejestrowałam się dziś w agencji pracy i czekam na telefon od nich - może coś dla mnie ciekawego znajdą :happy2:, poza tym dzwoniła do mnie klientka i umówiła się na paznokcie, więc trochę grosza przy okazji wpadnie.... także coś się powolutku zaczyna dziac .... :-D:tak:
PS. Ewa - dzięki za zaproszenie :-) - śliczne zdjęcia i fajna z was rodzinka ..... moich jest ze 3 razy więcej, więc jeśli tylko będziesz miała ochotę, to miłego oglądania :-)))

Pozdrawiam was wszystkie jak zwykle i życzę miłej środy :-))))) :-p:-p:-p:cool2:

reklama
Ale super zdjęcia i jak piękna modelka z samego rana!
Słoneczko widzę że mocno świeci znaczy że pogoda może będzie ładna.
Wczoraj spijałam kawkę ze Stefanką i mimo zwiększonej ilości decybeli dzięki naszym synkom było bardzo fajnie i naprawdę mimo hałasu odpoczęłam.
Justynka witaj z powrotem mam nadzieję że uda nam się w końcu poznać osobiście :-)
Miłego dnia wszystkim!
A Motylku zazdroszczę wypieków - mi się zepsuła dolna grzałka w piekarniku i nieprędko cokolwiek upiekę.

Ewa mam nadzieje ze nam sie uda, kto wie moze bedziesz miala dwie kolezanki mieszkajace kolo siebie(jutro sie okaze)mam umowione spotkanie na ogladanie domu za sciana jako sasiadka Stefanka

Anuszy super zdjecia, moze jakies spotkanko
Kama kiedy wpadasz
zreszta tyczy sie to was wszystkich dziewczyny - od poniedzialku mam wolne arek konczy urlop, a tesciowa juz pracuje

Justys przyszly tydzien mi jak najbardziej pasuje,bo mlody sie jeszcze troche smarcze,wiec nie chcielibysmy rozsiewac zarazkow:-)

Kama no dla mnie super tez mi pasuje moze i Stefanka wpadnie
Anuszy ja niestety napewno nie wpadne, moze innym razem.
Stefanka a ja juz sie jak glupia napalilam na to mieszkanie, zobaczymy jutro

reklama
Do góry