reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
Czesc dziewczynki!!!
Pogoda dopisala w zeszlym tygodniu to brykalam z młodym i zwiedzałam yorkshire. W sobote nawet pierwszy raz odwazylam sie pojechac sama nad morze,ale to nie byl dobry pomysl,bo droga w obie strony zajela mi piec i pol godziny takie byly korki,ale w sumie i tak bylo fajnie:-)
Widze,ze powoli juz wszystkie wracaja z wakacyjnych wojazy,fajnie,bo moze zorganizujemy jakies spotkanie w wiekszym gronie:tak:
Młody cos mi sie podziebil,gile do pasa i mam nadzieje,ze dalej sie to nie rozwinie:-(
Pozdrawiam wszystkich cieplutko:cool2:

czesc dziewczyny,ladna pogoda nam sie zrobila,akurat na popoludniowy spacerek.moje szkraby sobie spia smacznie,a ja mam lenia i nic mi sie nie chce

Hello :-)

Pogoda faktycznie zobiła się ładna, chociaż myślałam, że rano będzie lało ale potem wyszło piękne słoneczko .... :-D Ja od 10 rano buszowałam po sklepach z Julcią i załatwiałam sprawy :-)) wszystko mam, co potrzeba i wczoraj upiekłam karpatkę z kremem truskawkowym, więc trochę inną niż tradycyjna, a na weekend już mam kolejny pomysł - będę robic babeczki z budyniem, owocami i galaretką, bo kupiłam w tym celu specjalnie foremki w Polsce :tak::-)..... a tak poza tym, to ciągle znajduje sobie jakieś zajęcie, szczególnie, gdy nigdzie nie wychodzę i pada deszcz ..... Jutro jak będzie ładnie, wybieram się do charity na krótki spacerek, bo dziś już nie zdążyłam,,,, :baffled::baffled::baffled:, a mam tam na oku kilka fajnych rzeczy .... :-)) Teraz robię obiadek, a Julia mi właśnie połamała okulary słoneczne... mimo to nie potrafię byc na nią zła, bo i tak jest słodka i kochana :cool2::cool2::cool2::happy2::happy2::happy2:

Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie !!!! PAAAA - zajrzę jeszcze później ....

Witam wszystkie mamy...
Justynko WELCOME IN LEEDS:-D
Ja dzisiaj caly dzien na spacerku z Julcia i moim tata zaliczylam i znalazlam fajny dom na internecie w bardzo niskiej cenie do wynajecia i jutro ide z Tomkiem go zobaczyc(tez na Armley,wlasciwie to nawet na tej samej ulicy co teraz mieszkam)ale tak sie na niego napalilam,ze chyba jutro jak go jeszcze w srodku zobacze,to wpacimy kaucje odrazu zeby nikt go wczesniej niepodebral:tak:
A pozatym juz w nastepna sobote po tej, chrzciny mojej Juleczki jesli ktoras z mam ma ochote zobaczyc ceremonie zapraszam do kosciolka:-)

WITAMY CIOCIE JUSTYNKE,NICOLASKA I FASOLINKE:-):-):-).
My chrzcimy Maksika 6 wrzesnia,wiem,ze pozno ale jakos wczesniej nie moglismy sie zgrac zeby i babcia i dziadek akurat byli w uk. Akurat dziadek przyjechal w niedziele a moja mamusia bedzie juz 28 sierpnia,wiec nam wszystko przypasowalo:-)

reklama
Do góry