reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Dzięki Cocolino
baw sie dobrze na urlopie, no i chrzciny niech będą udane a rodzinka miła.
A ksiądz jak to ksiądz- kazanie musiał walnąć- no bo kto jak nie on :)
wiemy, wiemy,że u Was ciepło ale u nas dzisiaj też ładnie.
Justyna, uważaj na siebie.

reklama
Hej dziewczyny witajcie znowu!
Dziś wróciliśmy z Polski - podróż koszmar - korki niesamowite że niestety prom nam uciekł. Ale najważniejsze że jesteśmy cali i zdrowi z powrotem. Idę odsypiać podróż a jutro nadrobię zaległości w czytaniu.

Witam,
Znalazlam to forum "niechcacy", przeczytalam kilka stron Waszych postow (myslalam ze dam rade wszystkie, ale to jednak za duzo :) ) i postanowilam sie dopisac.
Jestem ciezarowka z Armley, date porodu mam na 22 wrzesnia i juz dzis wiem ze bede sie pewnie po porodzie cholernie w domu nudzila wiec szukam bratnich dusz :)
Jeszcze ciagle chodze do pracy (chociaz dzis mialam wolne i jakos dziwnie wczesnie wstalam :) ), zamierzam przestac pracowac na koniec sierpnia. Wlasciwie nie wiem co mam jeszcze napisac na "dzien dobry" wiec po prostu pozdrawiam serdecznie i do przeczytania :)

hej laski.jak mija dzien?moje dzieci maja humorki,raz grzeczne a raz daja popalic,moja mala od 3 dni nie chce jesc obiadkow,niewiem czym to jest spowodowane bo wszystko inne wcina,wychodza jej trzonowe zabki moze to przez to

Zytasia witaj , kolejna mama na Armley super, ja mam synka 10 miesiecznego synka, i jestem w 12 tyg ciazy porod na lutego
napisz cos o sobie jak dlugo mieszkasz w anglii, leeds, gdzie pracujesz, chlopcz czy dziewczynka, ile masz latek?-jesli oczywiscie mozesz odpowiedz
Stefanka wiesz ze jeszcze 6 dni i wracam juz nie moge sie doczekac arek ma wolne caly tydzien ale potem koniecznie wpadajcie do mnie
oczywiscie zapraszam wszystkie
Ingrid i jak jest juz bryka?
Tunia halo wracaj tu do nas
Motylek a ty gdzie zajrzyj czasem a nie tylko urlop
Anuszy a ty to juz pracoholiczka na maksa,
u nas dzis deszczyk i burze

Hey :)
W Anglii jestem juz hmm.. od lutego 2006 bodajze :) Czasem mysle ze o wiele za dlugo i szlag mnie trafia ze musze tu siedziec, no ale potem jakos mi mija i znow wiem ze tu mi napewno lepiej niz mialabym w PL :)
Po skanie powiedzieli mi ze mam dziewczynke i moje przeczucie mowi to samo, wiec mam nadzieje ze sie nie zdziwie po porodzie :) Zreszta wpadlam juz w lekki wir zakupowy i glupio bedzie chlopczyk wygladal w tych wszystkich sukieneczkach.. ;)
I co tam jeszcze bylo?? aa, lat mam 27 :)
Pozdrawiam

Hej laski to znowu ja :-D:-D:-D:-D:-D
zytasia - witamy witamy ja też z Armley mam córeczkę 9 i pół miesiąca napisz na jakiej ulicy mieszkasz jak możesz
Ingrid - Justyna mi napisała że już autko macie to super możecie się przywleknąć kiedyś do nas w odwiedziny bo by sie wprosim jak przyjedziem całuski dla maluszków
POzdrowionka wszystkim :);-)

reklama
cocolino nie napisala tylko plotkara sie rozgadala i wygadala(czyli ja), czy jest to sie okarze
Zytysia ja tak mam nadzieje teraz ze bedzie dziewczynka, do pary, ale oby bylo zdrowe
a wlasnioe gdzie na armley mieszkasz ?

Do góry