reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

reklama
dziendoberek !!!

o kurcze powaznie Kama masz znajoma na killingbeck ?! jak sie nazywa?
czy wasz net tez taki slow dzisiaj ? ale mi lebek peka a maly jak nigdy krzyczy i krzyczy :(

Stefanko mnie by pasowalo isc to tego Littlegetz,tyle ze jakos teraz,bo o 15 Maksik spi. Ja zaraz wychodze z domu i jade na market,a potem pojade z nim wlasnie tam. Jak cos to bede tam po 12. Wysle ci na priva moj telefon,jak cos to daj znac:-)

witam wszystkie Mamy,

zarejestrowalam sie na forum juz jakis czas temu ale nawal pracy nie pozostawia mi wolnej chwilki aby sledzic to co sie dzieje tutaj.

teraz jednak poszukuje opiekunki dla mojej 13 miesiecznej coreczki na 1-2 dni w tygodniu po ok 8 godzin. nie bedzie to co tydzien. moze sa jakies mamy z okolic Pudsey/ Stanningley/ Farsley, ktore mialyby ochote dorobic sobie do domowego budzetu?
childminder nie wchodzi w gre poniewaz nie moge zobowiazac sie na stala liczbe godzin w tygodniu.

bede wdzieczna za jakiekolwiek wiadomosci.

pozdrawiam wszystkie mamusie :)

ja to bym chetnie wpadla na to spotkanko tylko troche mi daleko, ale jak wroce to nadrobie napewno
jutro jade pokupowac malemu butki i kapciuszki juz takie profilowane zeby mu lepiej bylo.
jak zwykle cieplo, duchota a wogole nic mi sie nie chce juz odliczam dni a one tak wolno leca.
piszcie dziewczynki

My juz wrocilismy i mlody zapadl w sen:-):-):-)
Bylismy w tym litlll legz,jest fajnie ,ale jak dla nas za duzo dzieci,musialam biegac za mlodym,nie bylo gdzie usiasc:-(,mlody komus dmuchnal plecak i biegal z nim ciagle,a ja nie wiedzialam komu go oddac:-D
Zdecydowanie jednak wole jezdzic do jigsaw,tam moge spokojnie usiasc i sie zrelaksowac a Maksia mam na oku:-)
Teraz byle do 18,bo Krzysiek sie zamienil i ma am shifta

reklama
Do góry