reklama
E
ewelina1985
Gość
czesc dziewczyny.czemu tak rzadko piszecie?moze znacie jakiegos dobrego fryzjera a moze ktoras z was to fryzjerka/musze cos zrobic z moimi wlosami bo juz nie moge na nie patrzec
T
tuuunia
Gość
hej, tak znamy dobrego fryzjera- nasz Kasia i Julia jest swietna fryzjerka i wszystkie, ktore obcinala sa zadowolone!
pogoda mnie dobija, z domu nie idzie sie ruszyc, wczoraj dopiero mi przyszla zamowiona folia do wozka
zalatwiam sprawy przed wyjazdem, ale moze w przyszlym tyg uda mi sie jeszcze spotkac z Wami. buziaki gorace dla wszystkich
pogoda mnie dobija, z domu nie idzie sie ruszyc, wczoraj dopiero mi przyszla zamowiona folia do wozka
zalatwiam sprawy przed wyjazdem, ale moze w przyszlym tyg uda mi sie jeszcze spotkac z Wami. buziaki gorace dla wszystkich
E
ewelina1985
Gość
tak mi sie wlasnie wydawalo ze ktoras z was jest fryzjerka.ta pogoda jest koszmarna ale najwyzszy czas sie do niej przyzwyczaic.moje szkraby chetnie pewnie by wyszly na spacer a tu raz slonce raz deszcz
Hej dziewczyny
Co prawda nie jestem z Leeds, ale mieszkam blisko, bo w Harrogate.
Pozdrawiam serdecznie
Co prawda nie jestem z Leeds, ale mieszkam blisko, bo w Harrogate.
Pozdrawiam serdecznie
stefanka 2
Fanka BB :)
.......
Ostatnia edycja:
ingrid77x7
mama Helenki i Hani
Witam dziewczynki- nowe i "stare"
U nas wreszcie lepiej. Helenka dopiero wczoraj po kilku dniach chorowania na ząbkowanie, odzyskała apetyt i brzuch przestał jej swirować. Humor też ma lepszy, chociaż z tzw. momentami.Ale tych cholernych trzonowców nadal nie widać , choć dziąsła napuchnięte mocno. Widać to dopiero bitwa stoczona, będą następne. Brrry!!!
Hania cała w usmiechach, ale narazie tylko do mamy. Tata ciągle sie nie doczekał
Stefanka zapraszam (czy to ty do mnie dzwonił;as wczoraj ok.19?). Przyjeżdżaj kiedy chcesz. Jestesmy.
W przyszłym tygodniu przyjeżdża do mnie przyjaciółka z Polski, taka co to sie przyjaźnimy od 6-tego roku życia (bagatela- 26 lat znajomosci) więc będzie suuuuuper.
A ponieważ nie ma kto nas zawieźć do Polski we wrzesniu, sciągnęlismy tu znowu tesciową, Ewę. Na calutkie 2 tygodnie. Znowu będzie luzik. A potem razem polecimy do kraju.
No juz mnie Hela odgania.
pa pa
U nas wreszcie lepiej. Helenka dopiero wczoraj po kilku dniach chorowania na ząbkowanie, odzyskała apetyt i brzuch przestał jej swirować. Humor też ma lepszy, chociaż z tzw. momentami.Ale tych cholernych trzonowców nadal nie widać , choć dziąsła napuchnięte mocno. Widać to dopiero bitwa stoczona, będą następne. Brrry!!!
Hania cała w usmiechach, ale narazie tylko do mamy. Tata ciągle sie nie doczekał
Stefanka zapraszam (czy to ty do mnie dzwonił;as wczoraj ok.19?). Przyjeżdżaj kiedy chcesz. Jestesmy.
W przyszłym tygodniu przyjeżdża do mnie przyjaciółka z Polski, taka co to sie przyjaźnimy od 6-tego roku życia (bagatela- 26 lat znajomosci) więc będzie suuuuuper.
A ponieważ nie ma kto nas zawieźć do Polski we wrzesniu, sciągnęlismy tu znowu tesciową, Ewę. Na calutkie 2 tygodnie. Znowu będzie luzik. A potem razem polecimy do kraju.
No juz mnie Hela odgania.
pa pa
Ostatnia edycja:
E
ewelina1985
Gość
Witajcie dziewczyny.I znowu pogoda nam sie popsuła jest jeszcze gorzej niz było.Jak mija wam tan pochmurny i deszczowy dzien?
justyna28011983
czesc dziewczyny u mnie nie ciekawie, wczoraj bylam na pogotowiu w niocy balam sie ze poronie,okazalo sie ze to bakterie w moczu i musze uwazac na siebie ,dostalam leki
mialam stracha o bolalo jak cholera a niestety w warszawie nie ma zjazdow na stacjach na wozki i caly czas nosze wiec sie wystraszylam ale juz ok
wracamy za 10 dni huuuuuuuraaaaaaa
szkoda tylko ze pada ale pogode zapakuje w walizke wiec moze sie poprawi
lece na kolacje bo glodna znowu jestem pa buzka
mialam stracha o bolalo jak cholera a niestety w warszawie nie ma zjazdow na stacjach na wozki i caly czas nosze wiec sie wystraszylam ale juz ok
wracamy za 10 dni huuuuuuuraaaaaaa
szkoda tylko ze pada ale pogode zapakuje w walizke wiec moze sie poprawi
lece na kolacje bo glodna znowu jestem pa buzka
reklama
cocolino25
Hej laski To ja
W końcu mam chwile wolnego wiekszosc lekarzy pozałatwiana jescze tylko pediatra no i w sobote chrzciny proboszcz kazanie nam sprzedał że myslałam że już mu coż powiem ale sie ugryzłam
Pogode mamy super w dzień srednio 27 w nocy ugotowac sie idzie
Justyś - ciotka dostaniesz jak wrócimy trzeba dbać o dzidzia
Ingrid - jeszcze raz gratulacje dla Kuby w końcu sie udało i można myśleć o samochodziku
To ja ide odpoczywać pozdrowionka wszystkim
W końcu mam chwile wolnego wiekszosc lekarzy pozałatwiana jescze tylko pediatra no i w sobote chrzciny proboszcz kazanie nam sprzedał że myslałam że już mu coż powiem ale sie ugryzłam
Pogode mamy super w dzień srednio 27 w nocy ugotowac sie idzie
Justyś - ciotka dostaniesz jak wrócimy trzeba dbać o dzidzia
Ingrid - jeszcze raz gratulacje dla Kuby w końcu sie udało i można myśleć o samochodziku
To ja ide odpoczywać pozdrowionka wszystkim
Podziel się: