reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

hej, Klodi, nie przejmuj sie- kazda z nas kiedys zaczynala i wszystko sie mieszalo, a najwiekszy ubaw byl z wstawianiem suwaczkow :-D:-D:-D czarna magia ;-):tak:
my robilismy zdjecia na Headrow w takim "zielonym" zakladzie, ale nie polecam,bo straszne zrobil :no::zawstydzona/y::szok: i szczerze mowiac nie bardzo wiem,gdzie maja choc troszke talentu do tego typu zdjec
Aha, doskonale Cie rozumiem, co do samotnosci w UK i z dzieckiem siedzac w domu- cos o tym wiem i wiem jak dolujace to bywa, dlatego powinnas sie jak najczesciej spotykac, np. z nami zeby nie byc samotna!!! :tak::-)
glowa do gory- jestesmy z Toba! pozdrawiam serdecznie Ciebie i nasze "stare" mamuski!
P.S. dzieki za rady, co do Szymonka

reklama
Na leeds market tym zamknietym,od ulicy vicar lane,jest zaklad fotograficzny prowadzony przez skosnookich,oni robia szybko i sprawnie zdjecia do paszportow. Dokladnie takie jak wymaga konsulat:-)

ja ogolnie tez nie czekam na niego z obiadem ale dzis konczy wczesniej wlasciwie juz skonczyl wiec postanowilam poczekac,zawsze mi narzeka ze nie lubi odgrzewanego

czesc dziewczyny wrocilam bylo nawet niezle, ale nie bede pisac i was zanudzac
Stefanka, Tunia nie straszcie mnie z tym lobuzowaniem bo moj narazie taki aniolek
Ingrid ta twoja pani doktor dala mi takie badania a to dlatego te usg przyciemiaczkowe bo maly mial przejscia przy porodzie i powinien byc zbadany, a bioderka sama chcialam
Kama jak tylko wroce odrazu spotkanko bo teskno mi, tyczy sie to was wszystkich dziewczynki,
tylko najpierw naciesze sie mezem i go troche powykorzystuje damsko-mesko bo potem jak bedzie brzuch to sie bedzie bal,
Ewelina to teraz gdzie mieszkasz bo nic mi ta ulica nie mowi gdzies w poblizu wczesniejszego adresu
witam nowa kolezanke napisz cos o sobie no i pisz czesto, bo fakt ja w pl i cos krucho na forum chociaz teraz jak wrocilam bylo co czytac
Cocolino czekam na telefon
buzka milego wieczorku jeszcze 2 tyg i jestem

hello :0)
jestem z killingbeck - od centrum na polnoc. synus Leo ma 2mce please wy tez napiszcie cosik o sobie i waszych pociechach, pozdrawiam milej nocki

reklama
Kto chętny na jakieś spotkanko jutro ????? Jestem wolna do 18:-) Może byc u mnie i rownież wszedzie dojade:-D Zabrzmialo jak anons matrymonialny:tak:
Klodi mam znajomych na killingbeck i maja dwumiesieczna coreczke:-)

Do góry