reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

hej tuuunia.ja mam podobnie tylko że razy dwa,mój maly też tak samo wariuje,na spacerach i zakupach jest spokojny za to Patrycja jest strasznie nie grzeczna jak gdzies wychodzimy.Czasami juZ nie wytrzymuje ale jakoś trzeba sobie radzic.

reklama
czesc, dzisiaj ulewa buuu wiec nawet na spacerek nie moge isc z malym a tu niestety trzeba sie ruszac, musze zgubic to co nazbieralam haha brakuje mi polskiej bratniej duszy :) do ploteczek :0)
chyba doskwiera mi samotnosc tyle czasu chodzilam do pracy i tu nagle cisza w domku nie zebym jakos szczegolnie tesknila za angielkami z pracy ale zawsze to jakies zycie towarzyskie a tak mam mleo synka i faceta ktory czasem doprowadza do zlosci :)
a ty co porabiasz na codzien?

sorki dziewczyny jestem nowa i chyba jakis niewypal z mojej strony haha chcialam odpisac ewelinie a odpisalam na forum, pozdrawiam :)
aaa mam pytanko gdzie robilysci fotki do paszportow dla maluszkow?

RATUUUUUNKU!!!!!
Ktora chce Maksika na pare dni,potrzebuje odpoczac. To jest jakas masakra,nonstop sie drze,wszystko na nie,nie chce jesc,nie chce spac:wściekła/y::angry::crazy:
I przez caly tydzien siedze z nim sama,bo Kris w pracy do okolo 1 w nocy:-(

reklama
Do góry