reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Hej u nas dzisiaj dzień sprzątania i prania nawet na spacerku nie byłyśmy
Ingrid - wcale to nie tak(sorki że tak to mogło zabrzmieć) odwiedzamy bo towarzystwo miłe jest o czym pogadać no i jak się Emilka tak na Helenke napatrzy to może zacznei chodzić no i pozatym laski mało gadają ale są momenty że widać że dobrze się dogadają :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
A i linki wysłałam na NK możesz pooglądać ja już wysłałam parę zobaczym co będzie
stefanka 2 - ciotka jak tylko przyjedziem obiecuję że się wproszę jednak przedtem będziesz musiała napisać jak to daleko od White Rose bo to chyba tylko kawałeczek
Pozdrowionka :)

reklama
Czesc wszytskim mamusia:-)
Ja tez bym sie chetnie spotkala w tym tygodniu..Tomek ma wolne w poniedzialek wiec we wtorek moze ktoras z mam(najlepiej wszystkie) ma ochote i czas na spacerek?

wszystkiego naj naj dla naszych kochanych Ań- zdrowka, szczescia, usmiechu, pociechy z dzieciakow, spelnienia marzen i wszystkiego, o czym tylko marzycie! buziaczki imieninowe!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Witam witam
I dziękuję za życzenia imieninowe:-)
Ja dzisiaj ten swiąteczny dzień spędziłam głównie na uspakajaniu i opieraniu Helenki. Bidulka przechodzi najgorsze jak dotąd ząbkowanie- no ale trzonowce to nie bagatela. Dolne dziąsła ma bardzo spulchnione i szorowała by po nich czym sie tylko da. Ciocia Cocolino przywiozła jej dzisiaj takie twarde patyczki do gryzienia (ciekawy wynalazek dla ząbkujących maluchów) i trochę ja to wyciszyło. No i rozwolnienie ma straszne. Nic jesc nie chce a jak już zje kilka kęsów, zaraz z niej ucieka. Koszmar. Dzieciaka szkoda.
Dobrze że nas odwiedziłyscie dziewczyny (Cocolino i Kasia) to trochę sie Helenka rozruszała i zapomniała o problemie. A teraz spi wreszcie.
Ale za to Hania- kochana malutka- odpusciła dzis mamie i nie miała kolki. Ufff!
Kama, daj spokój nie ma o czym mówic. Widać sie nie dogadałysmy. Ale jeszcze kiedys nam sie pewnie uda.:tak:
Stefanka nic nie piszesz jak po imprezie. Weź no chociaż powiedz czy kaca masz lekkiego czy nie. Daj no człowiekowi powspominać chociaż ;-)

reklama
hej kobietki :-)
cos mi sie pierdzieli bb i pisac nie moge, nie wiem co jest grane :-:)no:
a poza tym nic mi sie nie chce i pisac tez mi sie nie chce. mam strasznego dola- maly jest okropnie niegrzeczny, w ogole sobie z nim nie razde i juz nie mam sily! jestem normalnie na skraju zalamania nerwowego i wyczerpania!!! nic do niego nie dociera, histeryzuje, rzuca sie na podloge, drze sie tak,ze az w spazmy wpada, wymusza, gryzie, bije... nie nadaje sie do ludzi,a ja juz nawet nie probuje z nim gdzies wychodzic(procz spacerow), bo jest koszmar (zakupy to masakra!). jedynym pozytywem jest urlop, na ktory wreszcie zdecydowalismy sie jechac, to moze troszke odpoczne i rodzinka mnie ciut odciazy od codziennej opieki nad malym... oby. mam tylko nadzieje,ze przezyjemy podroz z nim i nie bedzie cyrkow :sorry::eek::baffled: jedziemy do PL od 6 do 16 sierpnia-oby pogoda dopisala i komary odpuscily (bo podobno plaga).
chcialabym sie z Wami spotkac jeszcze przed wyjazdem, ale nie wiem czy sie uda, biorac pod uwage tego malego terroryste i kupe spraw do zalatwienia przed wyjazdem
witam nowa forumowiczke, mam nadzieje,ze sie u nas zadomowisz na dobre. polecam- fajne jestesmy i z reguly wiecej piszemy jak ciocia Justyna jest w UK :-D;-)
caluje Was mocno i OBY do zobaczenia! (jak moje nerwy wytrzymaja humory mojego syna...)

Do góry