reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Czesc laseczki:-)
U mnie straszne nudy,Maksik nie dobry,tyle co mi krwi w tym tygodniu napsul to juz nawet nie pamietam kiedy bylo gorzej. Ale coz,taki wiek:szok:. Juz wiem,ze mama przylatuje 28 sierpnia,wiec dziewczynki spotkajmy sie jeszcze przed jej przyjazdem,bo pozniej bedzie ciezko,a chcialabym was poznac:tak:
Justys a ty juz wracaj,bo ty jedyna masz zawsze czas na pogaduchy:-D
Ingrid dziewczynki sa cudne,a Haneczka szybciutko rosnie:-)
Ewelina super,ze juz masz neta,odzywaj sie do nas czesto i napisz jak sobie radziecie w Anglii:tak:
Pozdrawiam was cieplutko wszystkie i czekam na odzew:-):-):-)

reklama
Hej laski :)
Mam w końcu trochu wolnego mała śpi chociaż jak mysza pod miotłą kolejne ząbale jej idą i tak do 11 potrafie z 10 razy ją uspokajać
Pożądki przed wyjazdem jakoś mi nie idą zawsze coś wyskoczy jednak już od jutra muszę coś zrobić bo mam tylko sobote i niedziele bo w poniedziałek do pracy więc nic nie zdorbie a na faceta jak każdy wie liczyć nie można za bradzo
Ingrid - dziękujemy za kawkę już dawno nie miałam z kim poplotkować a ty jako jedyna mieszkasz w granicach moich samochodowych możliwości :-D:-D:-D:-D:-D
Justyś - zadzwonimy jak się dowleczemy do polski to pogadamy sobie troszku :tak:
Pozdrowionka wszystkim mamusiom :)

Własnie Hania zarechotała na cały głos. niesamowite- Helena w tym wieku jeszcze tego nie umiala.:-)
Cocolino dzieki za popołudniowe spotkanie. I za kawusie, i za spacer. O ciasteczkach nawet nie wspomnę.
Stefanka jesli masz chotę oderwać sie i uciec na troszkę od wszystkich swoich chłopaków to zapraszam do mnie w sobotę lub niedzielę. U mnie to kolejne dni samotnego rodzicielstwa bo Kubek ma wolne dopiero ok wtorku.
Kama Ty kiedys pisałas że jestes chętna na spacerki. No to przyjeżdżaj na Armley. Moje dziecie jest też niesworne. Puscimy towarzystwo na dużą łąkę i będzie luz. My wychodzimy zazwyczaj ok. 17 i jak nie czekam na listonosza, to ok 12. Jak Ci pasuje to zapraszam.
Justynka, "Lenka" mówisz będzie. Zupełnie podobnie do Helenki (Lenką zwanej przez moją mamę zresztą). Tylko czy to pasuje do anglo-zwanego Nicolasa? I Angole będą na nia wołać "Lina" albo jakos tak.
No i trzymaj sie u tej tesciowj żeby Ci nerwy nie puszczały.
A te badania zleciła Ci doktorka, którą Ci poleciłam czy byłas u kogos innego?

No wiesz co Cocolino! Brzmi zupełnie tak jakbys z braku laku (innymi słowy tylko dlatego że mieszkam w granicach twoich samochodowych możliwosci) zaszczycała nas swoją obecnoscia :szok: :tak::-D
acha! i przypominam o linkach

Ostatnia edycja:
Ingrid kochana jesli moj stary nie dostanie na jutro urlopu to jestem do twojej dyspozycji od 12 do 21,co ty na to?
Napisz tylko o ktorej a pedze do Was na spacerek:-)

hej dziewuszki,ogolnie jest dobrze,juz nie mieszkamy na nunington ave,to mieszkanie bylo dla nas za duze,teraz jestesmy na cecil mt i tu jest nam super,moj maz pracuje sobie w elite.dzieci ganiaja po mieszkaniu z usmiechnietymi buzkami a ja siedze sama prawie calymi dniami jak moj jest w pracy

kama proponuje w takim razie spotkanie o 12 przy głównym wejsciu do parku. Jesli pogoda dopisze to pospacerujemy a jak nie to przyjdziemy do mnie na kawusie. Wreszcie sie poznamy osobiscie, bo to już wręcz nie wypada ciągnąć dalej jedynie wirtualną znajomosc :no::-)
Jakby cos sie zmieniło to napisz mi sms (zaraz Ci dam numer na priv). Mam znowu awarie komóry i mogę porozumiewać sie tylko smsami bo gupi głosnik nie działa.
Jesli jutro spędzasz czas z mężusiem (cieplutko zwanym "starym") to nic nie szkodzi, zrobimy to następnym razem.
Jak któras z Was dziewczyny ma ochotę, to czas i miejsce spotkania znacie
Buziaki

Ostatnia edycja:
No Kama tak widać pędziłas na to spotkanie z nami ,że chyba przeleciałas za daleko, bo mysmy Cie przy bramie nie widziały:no:
Czekałysmy przy klombach prawie 40 min.
Stefanka zaraz Ci wysle mój numer
ide kosić ogródek
pa pa

reklama
UUps,przepraszam cie Ingrid,ale Krzysiek jednak wzial dzis wolne i pojechalismy na ta farme kolo Barnsley,wlasnie wrocilismy. Rano nawet nie odpalilam kompa,jeszcze raz przepraszam:-(. Ale gdybys miala ochote to jutro napewno mozemy sie razem wybrac:tak:. Tyle ze podpowiedz mi gdzie moge zaparkowac auto,bo na teren parku wjezdzac nie mozna:no:,a ja za bardzo nie znam Armley:no:
Jeszcze raz cie przepraszam!!!!

Do góry