reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

reklama
hej, Kama, ja baaaardzo bym chciala sie spotkac i wreszcie Was poznac, tyle,ze w tym tygodniu nie moge, bo mam znow kupe zalatwien (od ciorta appointmentow, a jeszcze wyszla sprawa tych szczepionek i musze z jakims lekarzem pogadac na ten temat,bo malemu juz 2x list z zaproszeniem na szczepienie przyszedl,a ja sie trzese i nie wiem co robic). poza tym jeszcze mam zalegle spotkanie z Ingrid ( tak, pamietam o Was,ale czasu brak :wściekła/y::sorry::-() i Wiola (ten sam powod :tak::zawstydzona/y:)
takze moze w przyszlym tyg dziewczynki, ok? i wybaczcie! ;-):tak:

Dobrywieczor:-)
Jak wam minol dzien?
Ja juz Julcie utulilam do snu,takze juz sobie smacznie spi,no i jutro moj Tomek ma wolne,takze zapowiada sie wieczor partyjek w remika wspolnie z moim tata takze:tak:
A pozatym mam pytanko..czy nieznacie jakiegos dobrego mechanika samochodowego,albo ktorys z waszych mezczyzn posiada dobra wiedze z zakresu kupna samochodow...bo rozmyslamy nad kupnem auta,ale boimy sie kupic kota w worku...chociaz to jeszcze nie teraz,ale jakbysmy kupowali to sprzydala by nam sie jakas fachowa reka do oceny tego auta....

ja jestem fachowcem od samochodow!:-D:-):-):-):-):-);-):tak::tak::tak:;-);-)
za kazdym razem jak wybieram samochod to jezdzi nam sie super, nie psuje sie i w ogole rewelacja! aha, i w dodatku trafiaja mi sie ceny okazyjne :laugh2:

pustynia.....
No dziewczyny musimy sie zmobilizować, bo przyjedzie ciotka Justyna i nas objedzie, że jej całkiem forum zaniedbałysmy:tak:
Przyznam sie, że czasem udaje mi sie tu zajrzeć na chwilkę, bywa nawet, że już prawie cos napiszę, bo łudzę sie że wszystkie moje dzieci smacznie spia lub bawią sie wesoło w podgrupach i nic ode mnie nie chcą. Ledwie jednak rozruszam palce już mi jedno kwiczy za plecami lub drugie wspina sie na nogę, bo ona też musi do komputera:szok:
Także jedyny mój kontakt z forum to szybka kawka z Cocolino (tu pozdrawiam serdecznie- dobrze że nas czasem wyrwiesz z naszej codziennej rutyny).
A u nas jest nie najgorzej. Całkiem dobrze w zasadzie. Byłoby nawet wspaniale gdyby nie wieczorna kolka Hani kiedy zazwyczaj jest czas kąpania i usypiania Helenki a ja jestem jak zwykle zupełnie sama w domu. No i wszystkie te chwile kiedy ja karmię młodszą a starsza zdobywa wszelkie najwyższe szczyty w domu, albo własnie zrobiła mega kupę i trzeba lecieć pod prysznic. Bywa ciężko....
Wtedy doceniam jeszcze bardziej dwie babcie, które już niestety wyjechały, i marzy mi sie zapasowa para rąk.
A co do naszego wyjazdu do Polski. Trochę sie oddalił. Myslałam że jak babcie wyjadą to max 2-3 tygodnie i jadę a tu okazało sie że paszport dla Hanki będzie dopiero gotowy 28.08. :-( Na dodatek Kuba 31.08 jedzie na kilkudniowy rejs (praktyki na morzu, które musi odbyć) i nie zdoła nas zawieźć do Polandu. Znowu trzeba będzie wezwać babcię, tylko po to żeby nas przetransportowała.
Bez sensu.:no:
Tunia, czekamy na Ciebie. Przyjedź kiedy Ci pasuje, my już teraz nie wyrywamy sie poza codzienny schemat życia, także każda data jest ok.
Motylek, pozdrawiam.
Kasia czy jak znajdziesz trochę czasu to możemy sie umówić na fryzurowanie moich zapuszczonych (dosłownie i w przenosni) włosów. Nie spieszy mi sie, chciałabym jednak cos z nimi zrobić przed wyjazdem. A jak wyżej pisalam, mam w związku z tym od cholery czasu.
Stefanka jak Młody po szczepieniu? Bryyy, mnie niedługo czeka seria z Hanią. Pierwsze jest jak dziecko ma 8 tygodni, jesli dobrze pamietam? Pociesza mnie tylko,że Helena następne jak będzie miała 3,5 roku. O wiele gorzej szczepi sie dziecko starsze, jktóre jest bardziej swiadome. Ja najgorzej wspominam szczepienie Heli w maju jak ona miała ponad rok a ja byłam na 2 tygodnie przed terminem. Stres był taki, że całe szczescie że była ze mną ciocia Justyna bo bym chyba urodziła.
A propos- ciocia Justyna, co u Ciebie? Jak tam Mała fasolka (obowiązkowo dziewczynka!) sie sprawuje? Grzeczna czy już rozrabia? A Nico? Mogłabys wrzucić jakąs fotkę z tymi jego zębami-dwójkami. Musi wyglądać zjawiskowo!!!!:laugh2:
A to moje małe kobiety:
Hania już sie umie usmiechać i Helenka wącha kwiatki gdziekolwiek je zobaczy, nawet w telewizorze :-D

Załączniki

• 003.jpg
    003.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 27
  • 034.jpg
    034.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
Ingrid slodkie dziewczyny a Hania jaka duza, no Nicus to ma juz 7 zabkow brakuje tylko dolnej dwojki. zachowuje sie rewelacyjnie , wszedzie go pelno coraz czesciej sie puszcze na kilka sekund. jutro jedziemy do tesciowej do wtorku.
Mala fasolka"LENKA" wogole nie daje sie we znaki wogole czasem zapominam ze jestem w ciazy, pozatym ze mam apetyt,skoki nastrojow, raz olacz raz smiech.
jeszcze troche i wracamy tylko jeszcze usg bioderek i przyciemiaczkowe, badanie krwi i moczu
Stafanka jak synek po szczepieniu
co u reszty pisac pisac bo mi forum podupada:(
jak wroce to pisze sie na spotkanko

reklama
hej dziewczyny.sorry za tak dluga nieobecnosc ale nie mialam neta ale od dzis wkoncu mam,ach jak dobrze.piszcie co u was

Do góry