reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

JESTEM BARDZO TESKNIE
czesc dziewczyny kurcze a ktorej to sie facet oswiadczyl halo chwalic mi sie szybko
My wrocilismy wczoraj z zachodnio pomorskiego maly rewelacja znosi podroze tylko na koniec jest juz taki biedny ze go szkoda
wlasnie wyszedl mu kolejny zabek ma juz 5, na dolwe dwie jedynki i dwojke a na gorze tylko dwie dwojki bez jedynek, super to wyglada
ogolnie juz jest ok zaklimatyzowal sie na maksa.a zaczla juz tak szybko wstawa przy czym tylko mozec ze szok trzeba miec oczy wkolo glowy.
ja czuje sie dobrze choc zre na potege , przy malym tak nie malial za tydzien jade na 4 dni do tesciowej no i jeszcze 3 tyg i kilka dni i wracamy
dla mnie 2 tyg na maksa w polsce dluzej to nie dla mnie
dzieki kochane za pamiec, codziennie o was mysla, no ale piszcie co to za oswiadczyny bo umre z ciekawosci
Cocolino jak masz stacjonarny w polsce wyslij mi na moj numer tpo zadzwonie
Tunia jak wroce pisze sie na spotkanie
Ingrid co u was, tesknimy?
Stefanka nie obijaj sie pisz czesciej ja tez sie postaram
Motylku udanego wyjazdu
Ewa szerokiej drogi
reszte pozdrawiam serdecznie, buzka

reklama
Hej laski
Pogoda już nie dopisuje
Wszystkim wyjeżdżającym życzymy miłej podróży i słoneczka
My też się wybieramy 28 mam nadzieje że też będzie jako taka pogoda w polsce
Justyś - z powodów ode mnie nie zależnych czy mogłabyś mi dać swój numer jak zadzwonie to wyjaśnie a może się domyślisz
Tuunia - w tym tyg to już się nie doczołgam ale po głębszym wyjaśnieniu mi drogi przez mojego faceta myślimy że damy rade zbieramy się na odwagę
Pozdróweczka wszystkim

Hej laski co tu tak cicho wszystkie się pochowały
U nas dzień jak co dzień jutro jedziemy odebrać zaświadczenie z Bradford że jesteśmy dobrymi katolikami jeśłi nie to znowu polowanie na czarownice chociaż dowiedziałam się za odpowiednią sumę można to zaświadczenie dostać od ksiądza z Leeds :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Mmiejmy nadzieje że się uda zostążło man niewiele tymbardziej że od poniedziałku do środy pracuje potem pranie pakowanie MASAKRA
NIc życzymy wszystkim miłej niedzielli:-D:-D

Witam wszystkich:-)
No pogoda dzisiaj niedopisala,ale moj tata i tak nas wyciagnol na spacer i nawet nie bylo tak zle...popadalo,potem sie rozjasnilo,znowu popadalo...ale po trzech godzinach wycieczki wrocilismy do domu...zreszta Julcia i tak wiekszosc czasu spala no jak to zwykle na wycieczkach,bo w domu to zabardzo nie chce spac w ciagu dnia..ale miala dobrze cieplutko w wozeczku pod kocykiem i oslonka przeciwdeszczowa..takze bylo spokojnie i cichutko bo wszedzie pustki jak deszcz.Teraz malutka juz spi a my sie relaksujemy;-)Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki mam:tak:
Cocolino a to ten ksiadz z kosciolu na Chapel Allerton wam robi takie problemy?:szok:

AAAAAle cisza....
Jutro mam caly dzionek wolny,wiec moze ktos ma ochote na jakis spacerek z dziecmi,albo kawusie u mnie,albo cokolwiek:rofl2:
Dzis pojechalam z malym do tego placu zabaw o ktorym pisala bodajze Tunia. Jest naprawde super i rodzice moga bawic sie razem z dziecmi bez problemu,bede tam chyba stalym gosciem:-)
Czekam na propozycje co do jutrzejszego dnia:tak:

reklama
Dziendobry:-)
Jaka piekna pogoda za oknem(az niechce sie nigdzie wychodzic)
Ja juz po sniadanku,zachwile na miasto na zakupy a potem jakis obiadek trzeba zrobic.
Kamalodz ja bym sie z checia spotakala,ale mam dzisiaj troche zajec i jeszcze wizyte landrolda dzisiaj takze odpadam
Tunia przeczytalam wszystko,az niedowiary,jak ludzie robia wszytsko zeby sie wzbogacic nawet kosztem zdrowia dziecka..odrazu przewrtowalam cala red bok Julki ze szczepionkami...:szok:
POZATYM MILEGO DNIA WSZYSTKIM:-)

Do góry