justyna28011983
Fanka BB :)
JESTEM BARDZO TESKNIE
czesc dziewczyny kurcze a ktorej to sie facet oswiadczyl halo chwalic mi sie szybko
My wrocilismy wczoraj z zachodnio pomorskiego maly rewelacja znosi podroze tylko na koniec jest juz taki biedny ze go szkoda
wlasnie wyszedl mu kolejny zabek ma juz 5, na dolwe dwie jedynki i dwojke a na gorze tylko dwie dwojki bez jedynek, super to wyglada
ogolnie juz jest ok zaklimatyzowal sie na maksa.a zaczla juz tak szybko wstawa przy czym tylko mozec ze szok trzeba miec oczy wkolo glowy.
ja czuje sie dobrze choc zre na potege , przy malym tak nie malial za tydzien jade na 4 dni do tesciowej no i jeszcze 3 tyg i kilka dni i wracamy
dla mnie 2 tyg na maksa w polsce dluzej to nie dla mnie
dzieki kochane za pamiec, codziennie o was mysla, no ale piszcie co to za oswiadczyny bo umre z ciekawosci
Cocolino jak masz stacjonarny w polsce wyslij mi na moj numer tpo zadzwonie
Tunia jak wroce pisze sie na spotkanie
Ingrid co u was, tesknimy?
Stefanka nie obijaj sie pisz czesciej ja tez sie postaram
Motylku udanego wyjazdu
Ewa szerokiej drogi
reszte pozdrawiam serdecznie, buzka
czesc dziewczyny kurcze a ktorej to sie facet oswiadczyl halo chwalic mi sie szybko
My wrocilismy wczoraj z zachodnio pomorskiego maly rewelacja znosi podroze tylko na koniec jest juz taki biedny ze go szkoda
wlasnie wyszedl mu kolejny zabek ma juz 5, na dolwe dwie jedynki i dwojke a na gorze tylko dwie dwojki bez jedynek, super to wyglada
ogolnie juz jest ok zaklimatyzowal sie na maksa.a zaczla juz tak szybko wstawa przy czym tylko mozec ze szok trzeba miec oczy wkolo glowy.
ja czuje sie dobrze choc zre na potege , przy malym tak nie malial za tydzien jade na 4 dni do tesciowej no i jeszcze 3 tyg i kilka dni i wracamy
dla mnie 2 tyg na maksa w polsce dluzej to nie dla mnie
dzieki kochane za pamiec, codziennie o was mysla, no ale piszcie co to za oswiadczyny bo umre z ciekawosci
Cocolino jak masz stacjonarny w polsce wyslij mi na moj numer tpo zadzwonie
Tunia jak wroce pisze sie na spotkanie
Ingrid co u was, tesknimy?
Stefanka nie obijaj sie pisz czesciej ja tez sie postaram
Motylku udanego wyjazdu
Ewa szerokiej drogi
reszte pozdrawiam serdecznie, buzka