reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Hej laseczki.
Znowu cisza, no co wy internet ma jakieś przerwy na łączach?
Ja dziś wyglądam gorzej jak wczoraj - pół twarzy mi opuchło. Czemu akurat przed wyjazdem musiało mnie dopaść to paskudztwo? Jakie macie plany na dzisiejszy deszczowy dzień? Muszę ogarnąć domek, no i zwykłe domowe czynności. Miłego dnia wam życzę.

reklama
cześc dziewczyny :confused:

ja nie piszę, bo od paru dni mam takie nerwy, że nic mi się nie chce .... :wściekła/y::no:
dziś już środa, a tu nie wiadomo, czy polecimy do PL w tą sobotę, poza tym trzeba odebrac na dniach paszport z Manchesteru i chyba będę musiała sama z małą jechac , na dodatek kupe kasy do piątku musimy zapłacic za wycieczkę, no i jak się okaże, że polecimy do PL, to mam 2 dni na zabukowanie biletów, na kupienie czegoś na chrzciny do ubrania, na zakup prezentów dla bliźniaków, dla rodziny itp... szkoda gadac normalnie - jestem taka zła, bo nie znoszę robic wszystkiego na ostatnią chwilę i na wariata :wściekła/y::angry::no::confused::baffled:
No ale co będzie, to będzie .... dziś do końca dnia ostatecznie się wyjaśni ..... :sorry2::sorry2::sorry2: Prawie codziennie wstaję z tego wszystkiego o 6 rano, bo spac nie mogę normalnie ... :dry::dry:, a potem chodzę jak zakręcona :(((
to właśnie u mnie słychac .... jeszcze deszcz leje, a miałam iśc na spacer.... :baffled:

Potem jeszcze coś napiszę i mam nadzieję, że będę w lepszym humorze - sorki .... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i zdrówka życzę ... Ewa- trzymaj się i dzięki za priva, Stefanka , a Ty załatwiaj te sprawy i uważaj na małego ...

Hej laski :)
Długo mnie tu nie było a poczytać nie ma co hop hop gdzie się wszyscy podziali ciotka Justyna wyjechała to pisać nie ma komu i nakręcać wątki
Ja w końcu odespałam nocki ale problem nowy mamy ksiądze nie chcą nam wydac zaświadczenia że dobrzy my katolicy i w polsce nam dziecka bez tego nie ochrzczą w sumie to już nie wiem czy oni chcą żeby dziecko było katolikiem czy nie bo więcej problemów robią żeby tylko nie :-:)-:)-:)-(
A tak ogólnie to 28 jedziem do Polski mam nadzieję że nie będzie strasznie skwarzyć ale w sumie zawsze to lepsze niż deszcz :-D:-D:-D:-D
Pozdrówka wszystkim

Dobrywieczor wszystkim:-)
Ja tez dlugo niezagladalam na bb,ale jak przyjechal tata,to codziennie jestem z nim i Julcia na spacerach..,ale nie godzinnych tylko 3-5 godzin:szok:
Zreszta moj tata oswiecil mnie troche i pokazal wiele nowych miejsc w mojeje okolicy o ktorych nawet nie mialam pojecia..takze czuje sie teraz jak turysta w miescie w ktorym juztroszke mieszkam:-D
Julcia jest bardzo zadowolona spacerki bardzo jej sprzyjaja,jest na nich codziennie czy slonce czy deszcz,takze kozysta ze swierzego powietrza na podrozach z dziadziem,a i ja i Tomek tez jestesmy bardzo zadowoleni,dziadziu zreszta tez..takze ogolnie wszystcy happy:tak::-):tak::-)
Zaczyna coraz czesciej marudzic na noc i tak sie zastanawiam czy czasem zabki sie nie daja we znaki,pozatym zlosci sie jak chce sie ja sadzac bo odrazu sie podpiera,zeby stac i tak sie napina i stoi jak sie ja podpiera i szczesliwa jest wtedy strasznie:tak:
Widze,ze wy drogie tez nie siedzicie tak czesto na bb patrzac w stecz na forum,takze chyba taki okres nastal ciszy...ale ja sie juz zglaszam;-)
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUSIE I WASZE POCIECHY GORACO..DOUSLYSZENIA,PA:-):tak:;-):-):tak:;-):-)

hej
i ja sie melduje... wreszcie
w tym tygodniu mialam mnostwo zalatwien, ale przyszly mam ciut luzniejszy, tzn przynajmniej poczatek, wiec jakby co to moge sie pisac na jakies spotkanko :-):tak:;-)
a co tam u Was?
widzialam fotki Ingrid- dziewczyny przeslodkie, tylko pozazdroscic! ;-):tak:
Ania tez w Egipcie nie proznowala, widze i urlop chyba sie udal,bo na fotkach zadowoleni.
Kasiu, chyba w najblizszym czasie sie zglosze na podciecie, jesli masz czas.
Ewa, czy u Ciebie w Dewsbury sa jakies fajne sklepy dzieciece,z wiekszym asortymentem? (tylko nie te typu Mothercare,ale takie "prywatne")? jesli bys mogla wrzucic jakies linki to bylabym Ci wdzieczna. a w ogole jak tam Twoje uzebienie? przeszlo Ci juz? i zycze udanego urlopu!!!
Miranda, to juz na bank urodzila i dlatego sie nie odzywa, wiec jak bedziesz miala chwilke to pochwal sie dzidzia, please!
A co tam u Justysi nowego,he? odezwij sie ciotka!!!!!!!
Ewelina, a co u Was?
Cocolino, Motylek, Kama, Wiola kiedy my sie spotkamy wreszcie????
Buziaki i pozdrowionka dla wszystkich

Cześc laski !!!

Ja od kilku dni jestem w DOSKONAŁYM HUMORZE, a nie pisałam chyba domyślacie się dlaczego ...... :tak: bo się pakuje - JUTRO LECIMY DO POLSKIIIIII - HURRAAA !!!!!! Jestem szczęśliwa jak cholera, a rodzice i pozostała rodzinka już wogóle szaleją .... :-D:-D:-D 8 miesięcy nas nie było ... echhh ... ale wszystko wyszło dobrze, chociaż siwych włosów na głowie mi napewno przybyło z tego wszystkiego ... :baffled::baffled: Naładuje akumulatory przynajmniej .... i zamierzamy jeszcze z Julią na 3 dni się gdzieś wybrac do domku nad morzem - moja siostra coś zarezerwowała i jedziemy razem z nimi :):):):) Ach... lecę teraz włosy farbowac i dalej się szykowac, bo dziś jak zwykle jeszcze musimy leciec do miasta po zakupy na wyjazd ale już prawie spakowana jestem :-)) POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:

EWA
STEFANKA
KASIA i JULIA
MIRANDA
JUSTYNA
INGRID
COCOLLINO - dziękuje za list - dostałam :-))))
KAMALODZ

i inne forumowiczki , które pominęłam ..... :-D:-D:-D

Będę się odzywac w miarę możliwości /////////////////// PAAAA

reklama
Dzięki dziewczyny za pamięć mam nadzieję że droga nam szybko i bezpiecznie minie. Dziś o 21 startujemy więc kciuki mile widziane. Moje zębisko się uspokoilo, opuchlizna schodzi. Za to dopadło mnie mega przeziębienie /może to ta sławna grypa?/ no normalnie jak nie urok to sraczka :baffled:.
Motylek to fajnie że się udało i lecicie - przyjemnego pobytu.
Stefanka dasz radę, za 2 tygodnie wracam to zawsze możesz do mnie bo ja dom wariatów mam na co dzień i nie straszne mi inne dzieci :-)
No nic kochane żegnam się z wami :) Do miłego zobaczenia.

Do góry