reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Dziendobry!

Wrocilam, wrocilam! Milo ze o mnie pamietalyscie.

Ale rowniez jak niektore wiedza pracuje na caly etat, i jak mam wolna chwile to odpoczywam i spedzam czas z Alutka! Ale mam wolne weekendy, wiec jakby byly jakies spotkanka wtedy to jestem chetna!

Pozdrawiam Was kochane!

reklama
Hej laski :)
Dziękujemy za zaproszenia do kogoś się na pewno wprosim już mamy dość siedzenia w domu samemu
Jutro musimy jechac do kościoła w Bradford prosić o zaświadczenie że jesteśmy dobrymi katolikami bo ten nasz frajerski ksiądz w polsce dziecka nam nie chce ochrzcić na razie jestem miła ale jak mi się cierpliwośc skończy to mu nagadam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobra pozdrówka wszystkim

Hej dziewczyny. Nie pisałam bo pokręciłam moje loginy itp. i musiałam pozmieniać ustawienia itd. Wczoraj mój mąż świętował urodziny i dziś pokutuje za to a ja za chwilę muszę jechać do pracy i jak zwykle mi się nie chce. W planach na dziś mam jeszcze zakupy w Asdzie i prasowanie a więc same przyjemności :baffled:. Jutro planów brak, oby pogoda była ładna to poleniu****emy w ogrodzie.

witam weekendowo ... :-)

a mnie dziś od rana internet szwankuje - ani gg nie chodzi ani skype, a przeglądarka tak się muli, że zaraz mnie strzeli chyba .... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:..........
Dziś dzień spokojny :tak: - my już po rodzinnym spacerku i potem wybieramy się na zieloną trawkę ale pogoda trochę się zaczyna zmieniac, więc zobaczymy jak będzie - póki co Julcia śpi, a my kawkę pijemy i zajadamy pyszną napoleonkę z ciastem francuskim .... :-D:-D Miałam zrezygnowac ze słodyczy ale to silniejsze ode mnie :confused: całkowicie nie potrafię - ......... niedługo w futrynę się pewnie nie zmieszczę i dźwig będzie trzeba zamawiac :baffled::baffled::szok::szok: ...................
Jutro planujemy pojechac ze znajomymi nad morze ale czy plan wypali - zobaczymy, bo to od pogody zależy :-))) Póki co - pozdrawiam i życzę miłego weekendu ..... :cool2::cool2::cool2:

hej laski, sorki za to,ze mnie ostatnio nie ma, ale szwagier do nas przyjechal z PL i w dodatku ma problemy zdrowotne i nie mam czasu za bardzo na udzielanie sie :-:)sorry2:
nadrobie w najblizszym czasie, obiecuje! :tak::tak::tak:
caluje Was mocno mamusie kochane!!!!
aha, wrzucailam na inne fora wiec wrzuce i tu, a noz moze ktorejs sie spodoba :-)

mam do sprzedania wozeczek Baby Jogger City Mini w kolorze zielonym
o taki Baby Jogger City Mini Single - Green : mothercare
jest on hitem sezonu, wyrozniony nagroda Mother&Baby Awards 2008/09

stan: nowy, w pudelku
cena: 170f
wozek jest odpowiedni dla dzieci od 0 do 15kg, rozklada sie na plasko.
ekstremalnie lekki. sklada sie jedna reka (jednym pociagnieciem) do rozmiarow wrecz kompaktowych, ma uchwyt dzieki ktoremu mozna go przenosic jak walizke
ma duzy kosz pod siedzeniem i schowek za oparciem
posiada 5-punktowe pasy zabezpieczajace
wazy jedynie 7,7kg, wiec jest bardzo lekki
jednym z glownych jego atutow jest ogromna budka, ktora po rozlozeniu niemalze zakrywa dziecko
latwy do manewrowania
skretne kolko, wszystkie kola latwo zdejmowane
no kurde fajny jest i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i czemu tak mało piszecie? U nas spokojny dzień. Pospałam do 9.30 a potem się obijałam :-). Ostatnio wciągnęła mnie gra Zielone imperium - znacie może? Sadzę sałatę itp i zbieram plony :-). A i jeszcze tylko 5 dni i jadę do Polski - huraaaa. Jak tam u was minął weekend?

Hello !!

Dziś postanowiłam napisac dopiero wtedy, jak wszystko ogarnę w mieszkaniu i Julię położe spac, bo ostatnio jest tak, że ja sprzątam, a ona na nowo wszystko rozwala ale takie coś zapewne musi przejśc każda mamusia w swoim czasie ... Wczoraj nad morze nie pojechaliśmy, bo pogoda była taka sobie, wiało dosyc mocno, a poza tym znajomy pracował, więc K. poszedł tradycyjnie grac w piłkę, a ja z Julią tradycyjnie na zakupki - podobały mi się dwie bluzki ale oczywiście nie kupiłam, bo była taka kolejka do przymierzalni, że mi się odechciało, a poza tym same przeceny w sklepach .... :happy2: Teraz właśnie Julia zasnęła, a ja sobie zrobiłam kawkę i piszę do was ... :-D..... nie ukrywam, że jestem dziś w niezłym stresie, bo właśnie dziś okaże się, czy lecimy do Polski..... :confused: Za godzinę będę wiedziała co i jak ..... :wściekła/y::wściekła/y::-:)-( Jeśli nie polecimy, to nie będę chrzestną u jednego z bliźniaków mojej siostry .... dlatego to dla mnie tak ważne, no ale co ma byc, to będzie .... :baffled::baffled::baffled: Ewa - Tobie w każdym razie zazdroszczę tego wyjazdu do Pl, bo my, gdybyśmy mieli leciec, to też za 5 dni właśnie, więc wszystko na ostatnią chwilę ... A tak poza tym moja droga, to wysłałam Ci priva, bo mi się coś przypomniało, a coś Ci obiecałam,,,,, :happy2:;-):tak:
Planów na dziś jako takich nie mam.... jedynie postanowiłam szlifowac mój angielski w wolnych chwilach.... muszę się zmobilizowac trochę do działania - systematycznego działania .... :sorry2::sorry2:

Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia, bo jaki poniedziałek, taki i cały tydzień podobno .... Piszcie, co u was ??? :cool2::-D

No dziewczyny jak tak można- czemu nikt nic nie pisze?
Ja cierpię od samego rana - mam opuchniętą połowę twarzy - jakiś czas temu wypadła mi plomba i niestety jakaś infekcja mi się zrobiła - wyglądam maskarycznie. Chyba jutro spróbuję iść do lekarza może da mi antybiotyk i trochę mi zejdzie ta opuchlizna a w Polsce pójdę go wyrwać. :baffled: Boicie się jeździć? Ja bardzo. Czuję ogarniającą mnie panikę przed podróżą do Polski. Cały czas boję się jakiegoś wypadku. Normalnie nie umiem przestać myśleć o tym. Jeszcze mnie kumpela z Polski "podbudowała" bowiem chodzi namiętnie do wróżki i ta jej powiedziała że jej ciemnowłosa przyjaciółka /czyt. że ja/ musi uważać w podróży bo może mieć wypadek. No normalnie jak tylko dojadę to jej nakopie chyba. Nie wierzę w żadne wróżenia ale tylko mnie bardziej dobiła. Kurcze ale się napisałam. Piszcie dziewczyny mi tu pokrzepiające posty, co?

reklama
Do góry