reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Hej dziewczyny!
Mi też było bardzo miło was poznać. Mam nadzieję że mój łobuziak was nie odstraszy i się jeszcze spotkamy :-).
Stefanka - byłam wypompowana niemożliwie jak dotarłam do domu - mój W. się śmiał że przecież powinnam być zrelaksowana po babskim spotkaniu.
Miłego dnia wam życzę.

reklama
Cześc dziewczyny :-)) :-D:-D:-D

My też niedawno wstałyśmy i dziś jakoś tak chłodniej chyba za oknem się zrobiło - więc może pójdziemy z Julcią jedynie na krótki spacerek nie za daleko .... :tak:
W domu panuje ład i porządek, wszystko na bieżąco, to co będziemy w domu siedziec :-)) ;-);-) Tak sobie czytam o naszych Panach, czyli drugich połówkach i wychodzi na to, że Stefanka i Ewa mają Panów W., a Ja i Kamalodz mamy Panów K. < hihihih > - fajnie się złożyło :-)))) :-)
A wy kobitki jakie macie plany na dziś ??

Pozdrawiam i idę zjeśc śniadanko :-)) Potem się jeszcze odezwę ..... :-D:tak:

Justyna - jak tam w PL i jak Nikoś oraz mała fasolka ?? ;-)
Cocollino - masz priva - miłego dnia w pracy i dziękuję ... wiesz za co :-)) :happy2:
Kasia - jak dziadek się ma i mała Julcia ? Pewnie jest w siódmym niebie, a i Ty sobie w miarę odpoczywasz psychicznie po ostatnich wydarzeniach .... :baffled:
Tuunia - i jak ? paczka szczęśliwie dotarła do Ciebie wczoraj ? byli chociaż punktualni, czy siedziałaś przez nich pół dnia w domu ? :confused:
Ingrid - bardzo się cieszę, że doskonale sobie radzisz z córeczkami, a tak właściwie, to nawet w to nie wątpiłam .... , chociaż Ciebie nie znam jeszcze osobiście ... :-p
Miranda - co u Ciebie ? :-)
Ewelina - internet wam się zaciął, czy co ? , że przestałaś do nas pisac ? A może się obraziłaś ? :no::no:

Stefanko - no to wiele was łączy :-)) Nie przejmuj się - ja też mam dziś lenia - nawet na spacerze nie byłam ... i dobrze, bo pogoda w kratkę .... :baffled::baffled::baffled:

no to jak taka cisza to cos nadrobie
Tunia jeszcze troche i wracamy wytrzymaj kobitko:-):-D
fajnie ze wam sie spotkanko udalo, zazdroszcze bo ja chetnie bym juz wracala
taka juz jestem rodzinke zobaczylam ,juz bym w swoim domku chetnie posiedziala
Jutro jade z malym w zachodnio pomorskei 5i pol godziny pociagiem ale widze ze maly lubi kolej wiec bedzie ok
tak u nas po staruchu maly pieknie przesypia noce teraz gdy wyzyna mu sie dwojka i 2 jedynki na gorze czasem sie budzi, ciekawe jak dlugo beda wychodzic.
no i to tyle pogoda jako tako choc mi to nie przeszkadza wiecznie i tak poza domem, dzis nawet odwiedzilam stadion ale nic ciekawego nie znalazlam procz jednej bluzki
a no zapomnialam narazie czuje sie swietnie nie czuje ze jestem w ciazy
INGRID, COCOLINO piszcie kobitki
Anuszy wlasnie a ty gdzie?
pozdrawiam wszystkie mamki pa

Hej laski :)
Motylku - masz priva
Justyna - ciotka przyjeżdżaj bo nie mam gdzie na kawe iść
Rutyna mnie złapała 3 dni pracy a potem samotność w domu z dzieckiem dobrze że codze do pracy bo bym zapomniała jak się rozmawia :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mała jest straszna 4 zęby z góry jej idą 3 już widać czwarty w drodze mam nadzieje że jak już się przebije to moje dziecko wróci do normy:-D:-D:-D
Może w przyszłym tygodniu po pracy wreszcie wproszę się bezczelnie do kogoś na kawe i plotki (potrzebne każdej babie jak rybie woda)
Oj nic lece coś zrobić nigdy nie wiem kiedy mała zacznie marudzić
POzdrówka wszystkim mamusiom :cool2:

Czesc laski!
Ja tam robie wszystko zeby nie siedziec w domu,bo mlody swiruje w chacie. Odwozimy ojca do pracy i zawsze gdzies jedziemy:-)
Justynka wracaj,wracaj bo bez ciebie straszna cisza u nas:-)
Cocolino to zapraszam do siebie na kawke:cool2:,zreszta wszystkie was zapraszam;-)

reklama
hej mamuśki :-)) :-D:tak:

Ja od wczoraj właściwie cały czas w biegu i na komputer za wiele czasu nie mam ale teraz mam chwilkę, to nadrobię, bo właśnie Julia zasnęła i Krzysiu przy okazji też .... :szok::-D
No więc dziś jak zwykle w mieście byliśmy i kupiliśmy parę fajnych rzeczy .... :tak::-D, no ale w drodze powrotnej jak zwykle z siatami i wózek ledwo prowadziłam.... no ale pogoda była w miarę, więc najważniejsze zakupy zrobione, tyle tylko, że mleka dla Julii nie dostałam ale to nic, w niedzielę się wybiorę na Crown Point - tam napewno będzie .... ;-):tak: Czytałam przed chwilą artykuł w necie o tej świńskiej grypie w UK i trochę się przeraziłam, bo jesienią i zimą ma dopaśc nas już epidemia tej choroby .... :szok::szok::szok:, no ale trzeba byc dobrej myśli i uważac na siebie jak się tylko da .... :sorry2::confused: Jutro siedzimy w domciu, bo K. do pracy :baffled:, a w niedzielę on na piłkę, a my na buszowanie po sklepach ... :cool2::cool2::cool2:, no a w poniedziałek będę pewnie albo wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry: albo mega zadowolona :-D:-D:-D:-D:-D ale to się okaże jeszcze .... :baffled:

Cocollino - masz również priva i pozdrawiam :-))), no i oby Emilka dobrze zniosła dalsze wyżynanie się ząbków, bo to nic przyjemnego ani dla niej ani dla mamusi ... :confused::confused: A tak poza tym, jeśli będziesz miała ochotę pogadac i tak jak napisałaś wcześniej - wprosic się do kogoś na kawę - to serdecznie zapraszam do siebie :happy2::happy2:
Justyna - to świetnie, że tak dobrze się czujesz w tym stanie - oby tak dalej, a o babskie spotkania się nie martw - napewno nadrobisz .... :tak::-D
Kamalodz - i bardzo dobrze, że nie siedzisz w domu z małym, bo dla niego to pewnie nuuda ... :baffled: moja Julia też już prawie codziennie domaga się spacerku, więc latam jak taka szalona na ten Crown Point, żeby jej dłuższy spacerek zrobic ... i żeby sobie mogła pospac na świeżym powietrzu ..... :tak::-) No a jeśli Ty któregoś dnia nie będziesz miała pomysłu w którą stronę się udac, to zapraszam do siebie - dzielnicę moją już znasz , bo niedawno tam byłaś .... :happy2::-p, więc jak coś, to siup do autka i na pogaduchy do motylka ... :-D:-D:-D
Stefanka - leń Ci już przeszedł ? jakie plany na weekend ? :cool2::cool2::cool2:
Ewa - co z Tobą ? zajęta mocno jesteś, że nic nie klikasz ? relacji nie zdajesz ... :confused::confused::confused:
Tuunia - a u Ciebie i rodzinki co tam ciekawego słychowac ?? :-):happy2:
Anuszy i Miranda , Ewelina - gdzie wy się podziewacie, bo jak byście się pod ziemię zapadły dosłownie :baffled::baffled::baffled:
Ingrid - może znajdziesz czas w weekend, żeby chociaż trochę napisac do nas ale z tego, co zauważyłam , to Ty tak jak ja - niby na chwilkę, a potem taaaakiii dłuuugiii post wychodzi .... że upsss .... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE i życzę miłego wieczoru ....... :happy2::happy2::happy2: ********** DOBRANOC ************

Do góry