hej mamuśki :-))
Ja od wczoraj właściwie cały czas w biegu i na komputer za wiele czasu nie mam ale teraz mam chwilkę, to nadrobię, bo właśnie Julia zasnęła i Krzysiu przy okazji też ....
No więc dziś jak zwykle w mieście byliśmy i kupiliśmy parę fajnych rzeczy ....
, no ale w drodze powrotnej jak zwykle z siatami i wózek ledwo prowadziłam.... no ale pogoda była w miarę, więc najważniejsze zakupy zrobione, tyle tylko, że mleka dla Julii nie dostałam ale to nic, w niedzielę się wybiorę na Crown Point - tam napewno będzie .... ;-)
Czytałam przed chwilą artykuł w necie o tej świńskiej grypie w UK i trochę się przeraziłam, bo jesienią i zimą ma dopaśc nas już epidemia tej choroby ....
, no ale trzeba byc dobrej myśli i uważac na siebie jak się tylko da ....
Jutro siedzimy w domciu, bo K. do pracy
, a w niedzielę on na piłkę, a my na buszowanie po sklepach ...
, no a w poniedziałek będę pewnie albo wściekła
albo mega zadowolona
ale to się okaże jeszcze ....
Cocollino - masz również priva i pozdrawiam :-))), no i oby Emilka dobrze zniosła dalsze wyżynanie się ząbków, bo to nic przyjemnego ani dla niej ani dla mamusi ...
A tak poza tym, jeśli będziesz miała ochotę pogadac i tak jak napisałaś wcześniej - wprosic się do kogoś na kawę - to serdecznie zapraszam do siebie
Justyna - to świetnie, że tak dobrze się czujesz w tym stanie - oby tak dalej, a o babskie spotkania się nie martw - napewno nadrobisz ....
Kamalodz - i bardzo dobrze, że nie siedzisz w domu z małym, bo dla niego to pewnie nuuda ...
moja Julia też już prawie codziennie domaga się spacerku, więc latam jak taka szalona na ten Crown Point, żeby jej dłuższy spacerek zrobic ... i żeby sobie mogła pospac na świeżym powietrzu .....
:-) No a jeśli Ty któregoś dnia nie będziesz miała pomysłu w którą stronę się udac, to zapraszam do siebie - dzielnicę moją już znasz , bo niedawno tam byłaś ....
, więc jak coś, to siup do autka i na pogaduchy do motylka ...
Stefanka - leń Ci już przeszedł ? jakie plany na weekend ?
Ewa - co z Tobą ? zajęta mocno jesteś, że nic nie klikasz ? relacji nie zdajesz ...
Tuunia - a u Ciebie i rodzinki co tam ciekawego słychowac ?? :-)
Anuszy i Miranda , Ewelina - gdzie wy się podziewacie, bo jak byście się pod ziemię zapadły dosłownie
Ingrid - może znajdziesz czas w weekend, żeby chociaż trochę napisac do nas ale z tego, co zauważyłam , to Ty tak jak ja - niby na chwilkę, a potem taaaakiii dłuuugiii post wychodzi .... że upsss ....
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE i życzę miłego wieczoru .......
********** DOBRANOC ************