reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Je bede oczywiscie,tak jak pisalam wczesniej:-) A o ktorej???:confused: No coz wszystko zalezy od mojego synalka,bo on ostatnio potrafi wstac nawet okolo 10:szok:
Kasiu udalo mi sie znalezc fryzjera ktory obcial wlosy malemu,wiec juz ci nie bede glowy zawracala:-). Sobie zreszta tez obcielam,bo meczyly mnie niesamowicie:-)
Ingrid ja jestem bardzo chetna na spacery po parku,zreszta chcialabym cie poznac w koncu osobiscie i twoje dwa skarbeczki:-)

reklama
No to chciałam Ci Ingrid powiedziec, że w przyszłym roku też będę właśnie w tym wieku, więc mnie pocieszyłaś :-))) oby tak samo jak Tobie poszło mi gładko za drugim razem, a nie 19 godzin jak za pierwszym .... :baffled::confused:..... hehe

Ingrid, w takim razie bedziemy musialy przesunac spotkanko na przyszly tydzien, bo tak jak wczesniej pisalam w czwartek po poludniu przyjezdza do nas szwagier z PL, wiec raczej nie bardzo wypada mi zostawic go samego w domu, a samej pojsc na "chalupki";-);-);-)
A co do jutra, to cholercia nie wiem dziewczynki. nie mowie na 100% czy tak czy nie, bo moze przywioza mi paczke o 7 rano i problem sam sie rozwiaze. tak, jak pisalam jesli juz to bylibysmy na 12, czyli z domku musialabym wyjsc przed 11, to moze juz zdaza dowiezc. dam znac jutro, ok?

no to fajnie, to ja będę napewno .... myślę, że przed 11 powinnam dotrzec :-), a teraz lecę już robic Krzysiowi masaż kamieniami bazaltowymi, bo mnie poprosił - bolą go plecy ... :baffled::baffled: Pa kobietki - do jutra w realu :-))

hej, dostalam info,ze najprawdopodobniej beda przed 12, wiec sorki dziewczyny, ale nie dam rady :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a w ogole to jakos kiepsko sie czuje, ehhhh :sorry2:
wsciekla jestem,bo naprawde baaaaaaaaaaaaaaardzo chcialam byc i poznac wszystkie mamusie, ktorych jeszcze nie mialam okazji spotkac! :wściekła/y: coz, moze nastepnym razem...
milego spotkania kochane i zdajcie potem relacje! pozdrawiamy wszystkie mamy :tak:

Ja też już dotarłam do domciu po spotkanku - było bardzo fajnie ... :-D Julia po wyjściu zasnęła w wózku, a ja po drodze zaliczyłam jeszcze sklep spożywczy i charytatywny :-)) :-):tak:

Stefanka - dzięki za dobrą kawę i ciacho ........:tak::-D Masz fajny dom i ogródek też super .... jak by nie Beeston normalnie :-))) Miło było Cię zobaczyc znowu i pogadac ... :-))

Kamalodz - bardzo mi było miło poznac Ciebie i Twojego małego szkraba Maksia - mam nadzieję, że będziemy się częściej spotykac .... :tak:;-):-)

Ewa - Ciebie również było miło zobaczyc i poznac - Mikołaja też oczywiście .... :happy2::-D:tak: jestem przekonana, że reszta rodzinki jest też tak sympatyczna i przemiła jak Ty :-)))

Tuunia - bardzo dziękuję za pozdrowienia i przykro mi , że jednak nie dotarłaś na dzisiejsze spotkanko :-((( :baffled: - mówię Ci - było wesoło i głośśśśnooo :-)) ale mnie to wcale nie przeszkadzało - same chłopaki były i Julia jedna - rodzyneczek :-)) :-D:-D

No, lecę obiadek podgrzac, bo niedługo moja druga połowa z pracy wróci i będzie hungry pewnie .... :confused::happy2::-D Potem jeszcze zajrzę kobitki :-)) POZDRAWIAM !!!

reklama
Ja tez dziekuje dziewczyny za spotkanie,bylo mi bardzo milo was poznac:-). Mam nadzieje ze bedziemy mialy okazje czesciej sie spotkac:-)

Do góry