reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Ja też na środę już mam zaplanowane spotkanie z wami dziewczyny, więc ustalmy wreszcie tą godzinę spotkania albo niech Wiola powie, na którą nas zaprasza do siebie ... tak chyba będzie najlepiej :tak::-D No to napewno będę JA, TUUNIA, KAMALODZ, EWA i ....ktoś jeszcze ???? Cocollino - szkoda, że nie możesz przyjechac.... piszę do Ciebie zaraz priva w takim razie ... :baffled::-D
Wczoraj nie pisałam, bo byłam na zakupach z Julią w ten upał, a potem resztę dnia spędziłam w kuchni, bo kupiłam nowy mikser ale dopiero przed chwilą zabrałam się za ciasto - biszkopt już właśnie wyjęłam z piekarnika, a jak przestygnie, to muszę jeszcze krem zrobic ;-))) :-p:-p:-p
A dziś w domciu siedzimy i robimy z Julią małe przemebowanko, bo nasz salon zaczął z czasem wyglądac jak plac zabaw, więc wszystkie zabawki i maskotki przenosimy do pokoju Julci i ona mi w tym pomaga .... :tak::-D
Kasia - fajnie, że u Ciebie tak ok i że spokojnie możesz się spełniac teraz zawodowo - do kiedy Twój tatuś będzie sprawował dyżur nad Julcią ??
Anuszy - gdzie Ty się podziewasz po tych wakacjach ??

Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy i mam nadzieję, że w środę się poznamy na żywo i nasze dzieci również ;-))))))

reklama
Witajcie!
Postaram się w środę dotrzeć do was dziewczyny. Motylek to rozumiem że ciacho jakieś upieczesz przy pomocy nowego miksera na spotkanie ;-). Ja mam dziś mega lenia, totalnie nic nie zrobiłam i nic mi się nie chce, za to obżeram się cały czas i normalnie słychać jak mi sadło się osadza na dupsku.
Wczorajszy spacerek zbył super! Dzieciaki wymęczone, maluchy tradycyjnie walkę o zabawki zaliczyli - ciekawe jak będzie w środę? Teraz ratuję się kawką i kopa mi dajcie co bym się w końcu ruszyła.

czesc dziewczyny bylam u ginekologa
dzidzie trafilismy za pierwszym strzalem, ma teraz 7i pol tygodnia, slicznie bije jej serduszko i ma 1,5cm termin porodu 15-20 lutego, wszystko przebiega prawidlowo, i lekarz powiedzial ze jak sie dowie ze odstawilam malegio od piersi to mnie znajdzie i nakopie, zebym nie sluchala babcinych staroswieckich rad na temat odstawiania piersi przy ciazy.

Nicolas juz lepiej ale w sobote znowu na kilak dni zmienamy miejsce pobytu.
ida mu kolejne zeby wiec czasem marudny

milego spotkanka

hehehe Stefanko i Ewo - NIE MA TAK LEKKO :happy2::-p - to jest ciasto z bitą śmietaną, więc nie miała bym sumienia czekac do środy....,< jeszcze byście się potruły :baffled: > dlatego pewnie będzie zjedzone do jutra, żeby się nie zepsuło , a tak poza tym, to za dobrze byście ze mną miały < hihihhi :tak::-D >
Powiem tak : jak przyjdziecie kolejnym razem DO MNIE na kawę, to CIASTO BĘDZIE NA 100 % !!! ale w nieskończonośc zapraszac nie będę , więc się mobilizujcie kobitki :-p:-p:-p, a chętnie Was ugoszczę w moich skromnych progach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::-D

Ewa - jeśli chcesz mobilizacji i kopa , to proszę bardzo :
Ja od rana - posprzątałam cały salon łącznie z umyciem podłogi, sypialnię też, ugotowałam obiad, upiekłam ciasto, wypiłam kawkę, posprzątałam w łazience, a teraz ... siedzę, odpoczywam i ... wypełniam papiery do Revenue :confused::shocked2:
Stefanka - ja mogę albo byc po 10 - mnie jest obojętnie - niech więc reszta kobitek zadecyduje :happy2:
Justyna - bardzo fajnie, że dzidzia w brzuszku ma się dobrze :tak::-) Pewnie jesteś bardzo podekscytowana ? A luty, to bardzo dobra pora na rodzenie, bo ja moją Julcię w styczniu urodziłam, więc akurat ją podchowałam troszkę, a potem już czekały nas tylko piękne, wiosenne spacerki :-D
Cocollino - masz priva i przyjemnej pracy w środę ... :tak::-)

Pozdrawiam !!!!

E tam Motylek to nie kop i mobilizacja ale zdołowanie i tak podupadłego :-) Generalnie nie tak źle ze mną bo dwa prania zrobione, mieszkanie odkurzone, obiad zrobiony, nawet ciacho zjadłam ale generalnie no mam taki nastrój leniowy. A ciacho miałaś kolejne upiec a nie to dzisiejsze, no ale skoro obiecujesz że jak przyjdziemy do Ciebie to będzie to wybaczam :-)

no wiesz ?? :sorry2: i Ty piszesz, że masz lenia , skoro zrobiłaś prawie tyle, co ja ???? :shocked2::szok: Gratuluję :-)) no to jesteś też na bieżąco :tak::-D
A ciacho .... oczywiście, że będzie - ja nie rzucam słów na wiatr ;-):-D:-p:-p Pozdrawiam !!!

witam dziewczynki!
Tunia jestesmy gotowe na spotkanie (ze wszystkimi tego konsekwencjami z wahnięciami nastrojów Szymona włącznie) od najbliższej srody o każdej porze dnia z wyjątkiem drzemki Helenki między 13 a 15 godz.
Jutro idziemy na ważenie Hani a popołudniu wypadamy do Bradford na grilla także jutrzejszy dzień będziemy mieli lekko zawalony.
Justynka jakos tak jest zaraz po pierwszej ciąży w drugą zachodzi sie za pierwszym strzałem :tak::-) Wiem co mówię, wiem to z autopsji. Rzecz dzieje sie tak szybko, że mysmy nawet nie zdążyli dobiec do sypialni ;-)

reklama
Do góry