reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

pytalam o to mieszkanie pod toba ale powiedzial ze nie bo to nie dla dziecka tlumaczylam ze mam tam znajomych ale mowi ze za blisko pociagi i niedajboze tragedia, no i co nie bede na sile sie klocic

reklama
Cocollino- czy ta aplikacja ma ok 6 stron ? bo znalazłam na stronie głównej lotniska jedną ogólną chyba, nie do SSP Air konkretnie - czy taka może byc ? Jeśli tak, to ja sobie wydrukuje i nie fatyguj się, jeśli to ta sama aplikacja - ta jest czarno-biała .... Acha i jeszcze jedno - czy pracują z Tobą jeszcze jakieś Polki z Leeds może ? bo ja mogła bym sobie jakoś godziny zaplanowac ale jak by się praca w nocy kończyła , to lepiej by było, jak bym z kimś wracała .... :baffled::baffled: Czekam na priva, żeby nie zaśmiecac wątku, ok ?? :-) Pozdrawiam :-))
Justyna - to z tej spółdzielni o której Kamalodz pisała wcześniej się odezwali do was , tak ? No to super, że tak szybciutko - pewnie się cieszycie :tak: pewnie - niech szukają dla was czegoś, co będzie najlepsze dla dzidzi :-) i bezpieczniejsze :-D
Tuunia - no to się wyjaśniła sprawa z tymi Twoimi bólami głowy .... może leki pomogą .... i przepraszam za przejęzyczenie co do Twojej dzielnicy < nazwy > ... my i tak raczej wybierzemy Pudsey lub Morley .... i tak jak piszesz - jednak są tam jakieś sklepy - my zresztą też większe zakupy robimy wspólnie, a z drobnymi myślę, że poradzę sobie sama .... :-D:happy2: Na Beestonie też sama zaczynałam zwiedzac okolice i nikt mi nie pomagał, więc na nowej dzielnicy też będę sobie zapewne robic wycieczki krajoznawcze ..... :-D:tak: A co do spotkania na kawce u Stefanki, to nie martw się innym razem się odbędzie - może i ja też się dołączę do niego - oczywiście, jeśli Wiola zaprosi - < tak bez powodu > - hehehe :cool2::cool2::cool2: Pozdrawiam :-))
Anuszy - a Ty jak się zapatrujesz na tą pracę na lotnisku ??

Justyna, sluchaj, a moze Ty zrobisz ten test ciazowy, co??? bo dzis mi sie snilo, ze jestes :-):-):-) i teraz nie moge przestac o tym myslec, a tak to by sie wyjasnilo :tak::tak::tak:

cześc dziewczyny :-);-) Ja już na nogach od 6 rano.... Julia nie chce spac, jak wie, że tatuś na weekend jest w domu i od samego rana stoi w lózeczku i krzyczala ,, maaama '', a po chwili ,, taaata '' - jak to śmiesznie brzmi z ust takiego maluszka .... :-D:tak:, no i cóż - nie pomogła ani sucha pieluszka ani butla z mlekiem - trzeba było wstac .... :baffled::baffled: Więc tatuś nadal śpi, a my siedzimy w salonie, Julcia ogląda bajki, a mamusia je śniadanko .... :tak::-) Mamy dziś w planach wyjście do miasta ale zastanawiam się, czy nie zrobic zakupów przez internet, bo pogoda jest kiepska, a Julia coś mi kicha dziś od samego rana, więc nie wiem, czy będziemy ryzykowac ..... :confused::confused::confused:.....
Wczoraj wieczorkiem zrobiłam sobie relaks dla mojej skóry - peeling migdałowy całego ciała, potem balsam , na twarz maseczka z glinki i kapsułka zamiast kremu .... :tak::-D - odprężyłam się wreszcie .... :happy2::happy2::happy2:

Pozdrawiam, co u was mamusie ? jakie plany na weekend ? :cool2::cool2::cool2:

Cześć Dziewczyny.
Dopiero wróciłam z pracy i padam dziś na twarz ze zmęczenia. Najpierw od rana biegałam z małżem po sklepach w Wakefield a zaraz potem jechałam do pracki i ledwo żyję. No ale może kawa mnie postawi na nogi. Moje najmłodsze dziecię niestety przysnęło ojcu jak mnie nie było i śpi jeszcze a więc jazda do 23 zapewniona :baffled:.
Stefanka - dzięki że pytasz o Kamę, niby lepiej ale kaszel ją męczy, mało je i ciagle jej zimno.
Motylek fajny relaks sobie zapewniłaś, może sobie też zrobię domowe spa?
Planów na jutro nie mam żadnych a własciwie jeden - wypoczywać :-).
Miłego weekendu wam życzę.

Justyna - OBY BYŁY DWIE KRESKI NA TEŚCIE ...... :tak::-D
Stefanka - a wiesz, że nawet o tym nie myślałam nawet ? w Polsce pewnie bym robiła taki wieczór, a tutajjj .. hmmm... jeszcze o tym pomyślę, :tak::-D, a co do tego powtarzania się po kilkanaście razy z zaproszeniem na kawę, to ja też tego nie lubię, bo robiłam to na forum i jakoś do tej pory nikt się zebrac nie może .... no trudno się mówi .... :baffled::baffled::baffled: A jak tylko pogoda się poprawi, to w moim przypadku ponawiac zaproszenia nie musisz- sama zapytam czy masz czas, kiedy będę mogła przyjśc, ok ??? :-D:tak:
Ewa - jeśli jesteś zmęczona, to napewno przyda Ci się takie domowe SPA - jeśli tylko będziesz miała siłę je sobie zrobic, :tak: bo ja dwa dni się do tego zabierałam ale ciągle mi nie wychodziło .... bo trochę czasu jednak to zajmuje :happy2:

a dziś byliśmy w mieście na zakupach i narzeczony zrobił mi niespodzianke i kupił mi 4 bluzki, legginsy i buty ale ja oczywiście po powrocie do domu i przymierzeniu wszystkiego stwierdziłam, że muszę kilka rzeczy wymienic na mniejsze rozmiary, bo w sklepie szybko wybierałam i nie sprawdziłam ..... :confused::confused: ale myślę, że chyba nie będzie z tym problemu - jutro bym poszła ale nie mam pojęcia, czy wszystkie sklepy będą czynne w niedziele akurat .... :baffled: - może któraś z was się orientuje w tym temacie ??
Pozdrawiam ;-))))

Motylku myślę że spokojnie wymienisz nawet w niedzielę raczej nie będzie problemu, no i fajnie że możesz na mniejszy rozmiar :-).
Ja się właśnie zastanawiam czy nie jechać do tesco poszukać stroju kąpielowego i czegoś może innego ot kasa w portfelu parzy :-).

reklama
Do góry