Cześc kobitki :-))
Kasiu - dziękuję za dobre rady - od wczoraj zaczynam o tym myślec powoli - a Ty pracujesz w polskim salonie ?
Stefanka - chociaż nie znam Twojego męża, to i ode mnie najlepsze życzenia urodzinowe .......
Ewa - nie martw się - czasami takie zgrzyty też są w życiu potrzebne - mówię czasami, bo ja się akurat z moim K. nie potrafię kłócic
ale to chyba dobrze ..... życzę Ci udanej niedzieli :-)) :-)
Justyna - wiesz co ? wydaje mi się, że skoro Nikoś musi miec mleko dla alergików, to Ty się kochana wybierz z nim do lekarza i jestem prawie pewna, że takie mleko jest na receptę i nic za nie nie będziesz płaciła - mówię Ci o tym, bo pamiętam, że moja koleżanka też miała ze swoim synkiem taki problem i dostawała recepty na specjalne mleko dla alergików właśnie, wiesz ??
Super, że jesteś w ciąży - wyobrażam sobie jaka radośc musi byc teraz w domu u was ..... < ja też zawsze chciałam miec parkę
- może się uda , ale my w przyszłym roku planujemy dopiero starania o drugą dzidzię :-))) >
A póki co moja Julia będzie chyba chora - kurcze, jak ja tego nie lubię
- ona nam rzadko choruje ale jeśli już jest przeziębiona, to strasznie się męczy i aż mi jej szkoda .... :-( narazie ma 36 temperatury ale jak będzie wyższa, to podam jej coś na zbicie gorączki w razie czego .... obym nie musiała ... no i ten katarek jest najbardziej męczący ... ufff ... dopiero zasnęła po wielkich trudach, a ja zaraz śmigam do kuchni obiad robic i ciasto jakieś muszę wykombinowac ... bo Krzysiu pojechał grac w piłkę ....
, więc muszę wykorzystac chwilkę i odetchnąc, a najlepiej się relaksuję właśnie w kuchni ....
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli :-))))