reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Stefanka to nie chodzi o smak tylko o to ze sie dusi ma zatkany nos kaszle kicha po godzinie mija, Tak wiec alergia po mamie

Kasiu kurcze wogole to nie wiem jak sie czuje, jeszcze do mnie nie dociera, ale strasznie sie ciesze

Wiola naj dla Wojtka

Hej dziewczynki!
Ale wieści znowu na forum - Justynka gratulacje wielkie! Niech teraz zdrowo rośnie!
Stefanka na pewno jeszcze się zobaczymy zanim pojadę do Polski /i nie chodzi mi tu o ciuchy a o towarzystwo :-)/. No i przekaż Wojtkowi życzenia od nas - czyżby miał urodziny?
Planów na dzień brak, jeszcze wczoraj wieczorem pożarłam się z mężem i nie wiem jak dziś będą wyglądać nasze kontakty. Ech... Ciężki dzień nas dziś czeka. Buziaki dla wszystkich.

Cześc kobitki :-))

Kasiu - dziękuję za dobre rady - od wczoraj zaczynam o tym myślec powoli - a Ty pracujesz w polskim salonie ? :-D
Stefanka - chociaż nie znam Twojego męża, to i ode mnie najlepsze życzenia urodzinowe ....... :happy2:
Ewa - nie martw się - czasami takie zgrzyty też są w życiu potrzebne - mówię czasami, bo ja się akurat z moim K. nie potrafię kłócic :confused::happy2: ale to chyba dobrze ..... życzę Ci udanej niedzieli :-)) :-)
Justyna - wiesz co ? wydaje mi się, że skoro Nikoś musi miec mleko dla alergików, to Ty się kochana wybierz z nim do lekarza i jestem prawie pewna, że takie mleko jest na receptę i nic za nie nie będziesz płaciła - mówię Ci o tym, bo pamiętam, że moja koleżanka też miała ze swoim synkiem taki problem i dostawała recepty na specjalne mleko dla alergików właśnie, wiesz ?? :happy2::happy2::happy2: Super, że jesteś w ciąży - wyobrażam sobie jaka radośc musi byc teraz w domu u was ..... < ja też zawsze chciałam miec parkę :tak::tak: - może się uda , ale my w przyszłym roku planujemy dopiero starania o drugą dzidzię :-))) >

A póki co moja Julia będzie chyba chora - kurcze, jak ja tego nie lubię :blink::sorry2::baffled: - ona nam rzadko choruje ale jeśli już jest przeziębiona, to strasznie się męczy i aż mi jej szkoda .... :-( narazie ma 36 temperatury ale jak będzie wyższa, to podam jej coś na zbicie gorączki w razie czego .... obym nie musiała ... no i ten katarek jest najbardziej męczący ... ufff ... dopiero zasnęła po wielkich trudach, a ja zaraz śmigam do kuchni obiad robic i ciasto jakieś muszę wykombinowac ... bo Krzysiu pojechał grac w piłkę .... :cool2::cool2:, więc muszę wykorzystac chwilkę i odetchnąc, a najlepiej się relaksuję właśnie w kuchni .... :happy2::-D

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli :-))))

Hej dziewczynki
Justynka mleko dla alergików (sojowe?) jest na 100% na receptę. Tylko musisz isc i sie upomnieć bo nikt Ci tego zapewne nie powie. Moja koleżanka pół roku kupowała dopóki nie trafiła na midwife która jej sprawę wyłożyła.
A u nas spokojnie.
Hania jest narazie słodkim aniołkiem za dnia i odrobinę mniej słodkim w nocy. Całymi dniami spi jak suseł, budzi sie tylko co jakies 2 godz na cyca, o czym cicho i dyskretnie informuje kilkoma stęknięciami. W nocy natomiast lubi byc ze mną nierozłączna (boi sie ciemnosci czy co?- dopiero z takich wylazła) i wisi mi na cycu non stop. Nie daje sie odłożyć a jak sie zerwie to marudzi przez co ja czasem nie spię nawet do 4-5 rano. Potem mała pijawka zasypia zazwyczaj, bo robi sie już szaro za oknem :-)
Fajnie rodzić dzieci o tej porze roku. Dzisiaj jest tak ładnie , że Hanka spi w salonie przy otwartych drzwiach i ładuje sie swieżym powietrzem.
Ide zamieszać w garach.....

o cisza zupełna.
dziewczyny jesli chodzi o oglądanie Haneczki na żywca, o co niektóre z Was pytają, to mysle, że w przyszłym tygodniu możemy sie juz swiatu pokazać. Tylko nie we wtorek bo to dzień wymiany jednej babci na drugą :-D.
Około srody mysle, żeby wyjsc na pierwszy spacerek z Hanią. Także może w czwartek ma któras ochotę nas nawiedzić? Serdecznie zapraszam, tylko baby drogie- w małych podgrupach proszę:tak::-D
Hurra będe tu miała moją mamę wreszcie. Ale też mi szkoda, ze "tesciowa" wyjeżdza. Równa z niej babcia a Helenka jest w niej poprostu zakochana.

co tak milczycie?

reklama
faktycznie cisza, my aniu jutro zadzwonimy co i jak z zakupkami
mamy przedostatni weekend razem, choc juz 2 razy chcieli mi arka zabrac do pracy, oby jutro tez dali mu spokoj

Do góry