reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Siemanko z wieczorka :)
U nas dzień jak codzień byliśmy nawet na spacerku mimo że tak wiało
Justyś - gratulki no i tak już obgadałyśmy sprawe :tak::tak::tak::tak:
Stefanka - wiesz ja się do ciebie bede wybierać jak sujka za morze al;e na wszelki wypadek trzymałabym emergency ciastka do kawy ;-);-);-);-);-);-);-)
Motylek - masz priva jeśli jeszcze coś to pisz
Anuszy - tobie tez wezme aplikacje jeśli jeszcze chcesz
Ingrid - napisz kiedy mija termin ochronny i można sie będzie wprosić na szybkoą kawe żeby nie przeszkadzac za dużo

Witam mamusie:-)
Na wstepie jeszcze raz BARDZO,ALE TO BARDZO DZIEKUJE CIOCI JUSTYNCE ZA OPIEKE NAD MOJA JULCIA:-);-):-)
Justynko GRATULUJE JESZCZE RAZ WYNIKU TESTU...BRAWO:-)
A pozatym jak tam Nicos uspokoil sie troszku po mleczku?
Cocolino Tobie takze jeszcze raz dziekuje za pomoc z wiesz czym....:tak: wasnie oblewamy sukces z Tomkiem:-)
Pozdrawiam reszte mam;TUNIA,STEFANKA,ANUSZY,INGRID I CALAAAALA RESZTE MAM KTORYCH JESZCZE NIE MIALAM OKAZJI POZANC NA ZYWO:baffled:
Ja wlasnie sie relaksuje po dwoch pierwszych dniach po powrocie do pracy...i normanie padam...ale fajnie jest w pracy,moze i meczace,ale uwiebiam swoja prace i jakos tak sie czuje pewniejsza:tak:ale juz inaczej jak wczesniej,bo teraz mam swoja bibusie kochaniutka i mysle ciagle o niej..jeszcze tymbardziej jak widze w ciagu dnia w pracy jak mamy chodza z maluszkami swoimi....:baffled:najchetniej to bym chciala ja miec na zapleczu:-D
Takze po calym dniu pracy wieczorkiem sa przytulanki z moim malym skarbem...takze od pon.do czwart.jestesmy nierozlaczne:tak:i oczywiscie gotowe na spotkanka z innymi mamusiami:-)POZDRAWIAM SERDECZNIE;-)

Normalnie nie wierzę Justyna - nooo nieźle się intensywnie starac musieliście z mężem, bo wiesz jak to zwykle bywa - jak się czegoś bardzo pragnie, to los bywa przewrotny i potem to się człowiek tylko nie potrzebnie stresuje - no ale Ty się teraz stresowac nie możesz - wręcz przeciwnie - musisz się teraz oszczędzac i dbac o siebie, dużo odpoczywac -ja wiem, wieeem - ciąża to nie choroba przecież ale - uważac na siebie należy :tak::-D MOJE GRATULACJE !!!!
Cocollino - dziękuję za priv-a i też powinnaś miec wiadomośc ode mnie - jeśli nie doszła, to daj cynk :baffled::happy2:
Kasia - wierzę Ci, że tęskniłaś bardzo za swoją Julią - ja też bym tęskniła jak cholera ..... - ale praca też jest ważna bardzo i dobrze, że miałaś szansę aby do niej wrócic i robic to, co lubisz ... jeśli mogę wiedziec, to jaka to branża ?? Fajnie, że póki co to tylko piątki ....... Dzięki za pozdrowienia, jeśli mnie również miałaś na myśli .... :confused: - ja Ciebie też pozdrawiam !
Ewa - no to mnie uspokoiłaś, bo na paragonie nie ma żadnej informacji o tym, że jeśli klient nie będzie zadowolony, to może zwrócic towar ale myślę, że w tym kraju to dla nich normalka i nie będą robic większych problemów .... :cool2::happy2:

Miłego wieczoru wszystkim życzę :-)))

Motylku tak jak wczesniej pisalam pozdrawiam wszytskie mamy(nie wylaczajac zadnej)gdybym ciebie nie chciala pozdrowic,lub kogokolwiek innego napisabym to:confused:
Wymienilam imiona tych mam,ktore juz znam,takze niepowinnas byc zadziwiona,bo wkoncu my sie jeszcze niewidzialysmy na oczy,a ja dopisalam,nawet grubymi literami,ze pozdrawiam takze reszte mam,ktorych jeszcze niewidzialam ,a my sie chyba jeszcze nie widzialysmy,prawda?:confused:takze Ciebie takze pozdrawiam:-)
TAKZE JESZCZE RAZ POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH,AAAAAAAAAAAAAAAAALEEEEEEEEEEEEE TO WSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZSTKICH MAMUSI:tak:
Ja jestem technikiem uslug fryzjierkich i pracuje w tej branzy,takze tak jak kiedys pisalam pracuje w centrum Leeds jak jest deptak, wrocilam spowrotem tylko na dwa dni w tygodniu,bo na caly tydzien rozstania z Julcia chyba bym nieprzezyla;-)pozdrawiam:tak:

Ostatnia edycja:
Kasiu nmawet wypil troche tylko ma reakcje alergiczna jak ostatnio na moje farbowanie wlosow
ok 20 minut po katar zatkany nos i kichanie, ostatnio przeszlo po godzinie, wiec bidulek nie spi. ale mamy juz jedno mleko poznane i wiadomo ze alergia pewnie bede musial kupowac mleko dla alergikow, tak jak myslalam

Dzieki wszystkim za gratulacje

Kasiu - teraz to do mnie dotarło - ;-)) bardzo mi miło i ja Ciebie również pozdrawiam ponownie .....:tak::-D:-D:-D:-D:-D Fajnie, że masz możliwośc pracowania w swoim zawodzie tutaj i chyba skoro udało Ci się dwa dni w tygodniu tak wygospodarowac, że od rana właściwie pracujesz... to super, bo ja też czuła bym się jak ryba w wodzie, gdybym mogła pracowac jako kosmetyczka, no ale nistety wątpię, żebym coś znalazła, bo ograniczona jestem godzinowo, a jedynie w weekendy mam wiecej czasu, no ale kto zechce kosmetyczkę z doskoku ? przecież klientki się przyzwyczajają .... :baffled: no i krąg się zamyka, więc szukam czegoś innego i zupełnie nie po mojemu ale ja już wiele przeszłam, więc nie straszna mi właściwie żadna praca.... :happy2: Papa ;-)):blink:

ale nie wiem,moze warto popytac,bo w weakendy w salonach fryzjierskich i kosmetycznych jest wiekszy ruch,takze czasami potrzebuja na part time:tak:ja nie mialam problemu,bo moj szef juz wie jak pracuje,takze sam mi zaproponowal powrot,ale w koncu tez kiedys zaczynalam...i wydaje mi sie,ze jak sie jest dobrym w swoim fachu to nieraz pracodawca idzie na reke,takze moze warto poszukac i moze sie uda:tak:a jesli chodzi o klientow,to jak sie swoich ma,to przeciez tez przyjda wtedy kiedy pracujesz,ja np.mowie moim,ze pracuje tylko w piatki i soboty i jak beda chcieli to przyjda,zreszta rozumieja tez,ze mam dziecko i swoje zycie...ale zazwyczaj w soboty to najbardziej klientom pasuje,bo wiele z nich niepracuje,a jak nie to zostaja jeszcze piatki..zreszta teraz jak wrocilam dopiero do pracy to tez mialam teraz nowych klientow ktorych strzygam pierwszy raz i mimo to,ze pracuje tak jak mowilam to i tak wzieli moje wizytowki,zeby sie umowic na nastepny raz,bo wola np.zebym ja ich juz strzygla,chociaz,ze pracuje tak zadko...mowie ci,warto popytac,a jak to sie mowi kto pyta nie bladzi;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Justys to faktycznie bedziesz musiala sobie kupic to mleko dla alergikow malutkich,ale dobrze,ze jest takie dostepne ....bedzie dobrze:tak:
a jak twoje samopoczucie w pierwszych dniach ciazy?

Ostatnia edycja:
Do góry