reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
hej laski :)
U nas dzień jak co dzień sniadanko spanko obiadek spacerek spanko kolacyjka i spanko :-)
Chociaż wyrwałam się na małe zakupy bo do polski też się wybieramy końcem lipca i jako takie zakupy trzeba zacząć robic przecież trzeba w coś się odziać :-D:-D:-D:-D
Stefanka - może namówie swojego staruszka na małą wyprawę a jak nie to jak się przełamie to się wprosim przed poniedziałkiem :tak::tak::tak::tak::tak:

Aha zapomniałam powiedziec że jeśli ktoś szuka pracy nooo nie jest to wymażona praca ale potrzebują ludzi u mnie w pracy także jak ktoś chce to moge przynieść aplikacje a tak dla przypomnienia to pracuje na lotnisku w sieci restauracji firmy SSP

cześc dziewczyny :-D ja dziś nigdzie nie wychodziłam, bo wczoraj tak zmokłam, że hej , bo wybrałam się na ostatnie spotkanie z koleżanką przed jej wyjazdem i umówiłyśmy się na Crown Point .... no i jak wracałam, to taka ulewa była, że nawet nie miałam się gdzie schowac - miałam oczywiście i folię dla Julii i parasol dla siebie ale to i tak nie wiele dało, bo trudno się idzie w deszczu trzymając wózek jedną ręką, a parasolkę drugą, a poza tym byłam w japonkach, więc i one były całe mokre, a stopy mi się tak ślizgały, że nie mogłam iśc szybko..... :baffled::baffled: no ale jakoś doszłam - ważne, że Julia suchutka, bo ona jest najważniejsza - dlatego też dziś dałam sobie spokój z wychodzeniem, no i dobrze zrobiłam, bo też pogoda była kiepska :confused::confused::confused: .... ale w sobotę i tak wybieramy się do miasta, więc spacerek będzie zaliczony ..... :tak::-D a na jutro póki co - planów większych nie mamy z Julcią......
Kama - NAJLEPSZE ŻYCZONKA URODZINOWE DLA CIEBIE - SUPER JEST JE SPĘDZAC W TROPIKACH, CO ??? pOZDRAWIAM !!! :tak::-D
Tuunia - nie bardzo wiem, o co chodziło z tym Twoim spotkaniem ale wnioskuję, że dotyczyło ono pracy .... w każdym razie nie przejmuj się - wszystko się ułoży i znajdziesz jakąś pracę napewno .... A jeśli będziesz narzekac na nadmiar wolnego czasu w przyszłości, to ZAPRASZAM Cię na kawkę i pogaduchy :-))) :angry::cool2:
Cocollino - jeśli byś mogła, to ja poproszę o aplikację ;-):-).... jakoś ją odbiorę albo coś wymyślę innego .... może dała byś Stefance, a ja któregoś dnia ją bym od niej odebrała, a przy okazji ją odwiedziła ale to nie do mnie decyzja należy tylko do Stefanki - więc przy okazji pytam naszego ,, mola książkowego '', czy była by wogóle taka możliwośc ??? PS. - dobrze, że jesteś już wśród żywych ....., bo ta książka pochłonęła Cię bez reszty ... :-)))) aaaa i zapomniałam pogratulowac Ci dyplomu dla Bartka - masz bardzo zdolne dziecko :-)) :tak::-)
Justyna - Twój Nicolas, to taki silny chłopak jak synek mojej siostry - sam już się przewraca na brzuch, a ma dopiero 4 miesiące, a Twój Nicolas widzę, że też szybko robi postępy - ale chłopcy chyba inaczej to wszystko przechodzą, bo moja Julia z kolei te etapy przechodziła dosyc wolno .... :blink::confused: Powodzenia jutro w dyżurze nad małą Julcią - napewno dasz sobie radę .... :happy2:
Kasia - a Tobie miłego dnia w pracy - pewnie będzie troszkę ciężko , bo to chyba pierwsze Twoje rozstanie z córeczką ale ja trzymam kciuki :-))) :tak::-D
Ewa - Tobie też życzę miłego dnia :-)) a teraz to już nawet i wieczoru .......Pozdrawiam ;-):-D:-):blink::happy2::happy2:
Ingrid - jak się czujesz i jak dzidzia ?

Pozdrawiam też resztę forumowiczek i życzę miłego wieczoru :-))

Wiola, dzieki za zaproszenie. szkoda, ze tak daleko mieszkasz, bo wkurza mnie to telepotanie sie w sumie 4 autobusami, ale czego sie nie robi dla kawki w milym towarzystwie :-);-):tak:. jesli nie masz nic przeciwko to bylibysmy ok.12, pasuje Ci?
pozdrowka dla pozostalych mamus

Dzieki pierwsze koty za ploty, dzieci spia, choc milalam chwile zwatpienia
jak Julcia zaczynala plakac to moj tez
i jedno i drugie uspokajalo sie tylko na recach
no ale dalismy rade, oby tak dalej
ale jestem cala mokra

reklama
Do góry