reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Ingrid - jeszcze raz gratulacje i fajnie szybko ci poszło a Hania jest naprawde przesłodka
Justyś - dzięki za kawe nawet 2 kiedyś oddamy jak już do nas dotrzesz hmm ja tak myśle że koniec sierpnia też ci będzie pasował :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Stefanka - dzięi za adres może się odważymy ja bym jakieś ciacha na twoim miejscu miała schowane jek się przywleczem ;-);-);-);-)
Jutro mam nadzieje że nie będzi padać i w końcu pojade na zakupy małej sandałki i jakiś kapelutek na słonko i co tam trochu na siebie też w końcu trzeba wydać :-):-)

reklama
Kamila, wszystkiego naj z okazji urodzin- spelnienia marzen, usmiechu i pociechy z syneczka! (z meza tez, a co tam! :-D) Aha, i fantastycznej opalenizny!!!

Ingrid, mala jest przepiekna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ingrid twoja Hania jest śliczna, i jak ci łatwo poszło!
Ja wczoraj jechałam do szpitala ze skurczami, nie żeby rodzić, tylko tak dla skontrolowania bo dośc często się pojawiają i coraz mocniejsze. Mam nadzieję że Jagoda nie wyskoczy przed planowana cesarką. Póki co nie zanosi sie na to.
Pozdrawiam mamusie.
Aaaa, dziewczyny szukam polskiego instruktora prawa jazdy w okolicy. Może któraś coś wie? Mój mąż wczoraj ostatecznie przekonał się że szybko musi zrobić prawko, bo powrót taksówka z Leeds o 2-giej w nocy nie jest najlepszym rozwiązaniem.
Całusy.

Hej babeczki co tu tak spokojnie?
Ingrid - maleńka jest śliczna! Mam nadzieję że w sierpniu jesteś w Leeds bo zjawię się ją podziwiać na żywo :)
Pogoda nam się zepsuła i tak mi jakoś niemrawo. Kasy mało a wyjazd za pasem, ale najważniejsze że jedziemy :)
Sto lat dla solenizantki - Kamila nie znamy się ale życzę spełnienia marzeń i samych szczęśliwych chwil.
Miłego czwartku wszystkim.

hej, poki co mam jutro wolny dzien, chyba ze nikt nie podchwyci tematu i nie zaprosi nas na kawke ;-) to pojedziemy sobie na zakupki...
sprawa sie wyjasnila polowicznie, niestety nie na moja korzysc- od wczoraj jestem bezrobotna i teraz pozostaje myslec co dalej :-:)-:)-(
i nie wiem co sie dzieje z moja glowa- juz ponad tydzien boli mnie codziennie w rejonie zatok, ale to normalnie mi pekaaaaaaaaaaaaaa!!!! :szok::szok::szok:
oj, nie mam dzis dobrego humorku mimo sloneczka :dry:

TUNIU ja bardzo chetnie bym sie spotkala tylko ze jutro mam mala JULCIE na 12h i mysle ze nie bede zbyt goscinna,
moze jakies spatkanko w nastepnym tygodniu, to juz by bylo takie moje pozegnalne bo zaraz potem lecimy?

reklama
Do góry