reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Hej :-))

Wszystko rozumiem Justyna ale czy masz na myśli również to, że podpadłam Ci NA JAWIE - nie tylko w śnie ? Jeśli TAK, to chciała bym wiedziec :szok::shocked2::sorry: a co do Ciebie Stefanka, to wiem, wiem, że jesteś dobra do czasu - rozmawiałyśmy o tym kiedyś, pamiętasz ?? :tak::-D Zresztą ja też jestem ogólnie spokojną osobą ale jak ktoś przegnie, to nie ma odwrotu ale nie jestem zawistną osobą ..... :happy::cool2:.....
Kasia i Ewa - to bardzo dobrze, że pozałatwiałyście swoje sprawy w Revenue - oby nie było trzeba zwracac niczego - nas to też czeka ale mamy czas do końca lipca ..... :happy:
Mirandzia - teraz zaczynamy odliczac tygodnie do Twojego porodu - oby też był taki szybciutki jak u Ingrid i obyś zbyt długo nie musiała czekac na wyjście, a raczej chęc wyjścia Twojej dzidzi na świat ....:laugh2::-D
Anuszy i Tuunia - świetne obrazki dodałyście na cześc przyjścia na świat Hani - napewno Ingrid się spodobają ..... :tak::-D, bo są piękne :-))))

Ja dziś siedziałam z Julią w domciu , troszkę porządków porobiłam, okna pomyłam ale jeszcze nie wszędzie .... no a jutro jak pogoda dopisze wybiorę się znowu na jakieś zakupki i może coś fajnego kupię, bo dawno nie byłam w charity ..... :cool2::tak::-D Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę ...............

reklama
hej, ja raczej odpadam w tym tygodniu jesli chodzi o spotkania, bo mam mnostwo zalatwien i to w roznych porach. dzis np musialam byc 2x w CAB :szok::wściekła/y: i wcale nie wyszlam madrzejsza i bardziej doinformowana, a taka mialam nadzieje, ze cos sie ruszy na +. zobaczymy moze pod koniec tyg sie cos wyjasni, ale juz mam serdecznie dosc!!!
no i co za tym idzie na masaz tez nie mam czasu (choc nie ukrywam,ze chodzilo mi bardziej o taki zdrowotny a nie relaksacyjny, ale i na taki bym sie skusila, bo mi plecy od nadmiaru stresow chyba pekna niedlugo! :wściekła/y::shocked2::-(jak tylko znajde czas)

reklama
Do góry