reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
hej ja rano jak nigdy ale mała śpi zębiska jej w nocy nie pozwalają :-:)-:)-:)-(
Justyna - walcze ale czasami mi ręce opadają
Jade dzisiaj do polskiego sklepu kaszka się małej skończyła i mleka nie ma czym zagęścić no i przy okazji pospacerujemy sobie troche

Witam wszystkich:tak:
Ja dzisiaj wybieram sie z moja Jucia i Tomkiem do Armley parku,robimy sobie piknik na kocyku...jesli ktoras z mam miala by ochote dolaczyc,to zapraszam;-)

Czeeeeesc dziewczyny,
tu ja- ociężała, znudzona, i zmęczona czekaniem Ingrid.
Tunia ja Cię mocno chwytam za słowo, że to będzie dzisiaj. Dla mnie teraz każda data jest piekna, byleby była najblizsza! Zresztą zawsze miałam ciepły stosunek do 13tego.
A i objawy mam już od kilku dni zwiastujące bardzo bliski poród (czopy słuzowe, skórcze, ból w dole brzucha, ucisk na pewne miejsce i te sprawy), ale na tym etapie to dosc oczywiste, że poród jest bliski. Tylko kiedy, cholera????!!!!
Trzymajcie kciuki cioteczki kochane, żeby to sie wreszcie rozwiązało!!!
No i Ewa (mama Kuby) jest już tyle czasu, czeka na drugą wnusię a ona ledwo da sie poznać babci przed wyjazdem. No bo chyba wogóle raczy sie pokazać zanim babcia wyjedzie (23.06).

hej dziewczyny,dzisiaj wreszcie przyszla do nas paczka ze wszystkimi potrzebnymi rzeczami,mamy juz wszystko.super pogoda dzisiaj,szkoda ze nie mamy spacerowek to bysmy na spacer poszli sobie a tak lipa

reklama
Justynko przepraszam Cie bardzo,ale nieslyszaam,zeby mi telefon dzwonil dzisiaj od Ciebie,a nie mam nieodebranych polaczen:no:Moze dlatego,ze rano byl rozladowany a ja dopiero po jakims czasie go podladowalam...

Do góry