reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Witam.
Ale żeście wątków natrzaskały :happy:. Spotkania udanego oczywiście zazdroszczę, może na kolejne już się załapię. Póki co żyję wyjazdem a tu jeszcze 5 tygodni. Stefanka współczuję problemów kasowych u mojego też niestety nie raz coś źle naliczą itp ale na szczęście udaje się to zwykle wyprostować. Szukam jakiś kursów językowych w mojej okolicy ale kiepsko, w jednym collegu kazali czekać około pół roku, ciekawe jak w innych. Miłego weekendu. Stefanka co z naszym grilem? Jakie macie plany?

hej
Wiola, nie martw sie na pewno to sie da odkrecic!
Dziewczyny, nakarmie malucha i moge spadac do Was, jak nadal jestescie chetne na kawki i spacerki
Ewa, no i co narobilas!!! teraz caly weekend bedzie mi sie Wasz grill snil po nocach...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tunia to jak masz ochote to ja dalej trzymam sie spotkania,tylko ze tak jak wiesz Justynka nie da rady o tej porze,a Cocolino tez jednak nie da rady.Takze jak dalej masz ochote to podam Ci moj adres na priva i wpadlabys do mnie?Posiedzialybysmy u mnie,bo bylam juz dzisiaj na miescie jest pieknie,ale juz mi sie nie chce wychodzic na upaly...przyjemniej bedzie w chodnym salonie u mnie?:-)daj znac,czy ci odpowiada...

Kasiu, to ja bym wpadla do Ciebie po spacerku z malym (jesli by Ci pasowalo po 15), bo juz wczoraj praktycznie nie byl, tylko chwile potuptalismy kolo domku
to daj mi adres na priv to sobie oblookam na googlach

Justynka a moze byc wtorek,bo w poniedzialek jestem umowiona w Ravenu na rozliczenie podatkowe za zeszly rok,chyba ze sie wyrobie,ale nie sadze bo pewnie mi tam chwile zejdzie,albo jak cos umowilybysmy sie troszkee pozniej...zreszta wrazie czegos jakbym wyszla z tamtad to bym ci dala znac,zebysmy wtedy dokladnie wiedzialy ile to zajmie?

reklama
Do góry