reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Hej :)
Byliśmy dzisiaj na zakupach w polskim sklepie wydałam mase kasy a wszystko potrzebne potem pojechałam do Matalanu kupic małej sandałki i czapeczke ale taka kupa tam jest że spędziłam 45 min na oglądaniu i nic nie kupiłam a potem szybcioszkiem na specer z Kasią i Julką(Tomkiem też) no i musiałyśmy wracać do domu ledwo weszłam i mała zaczeła marudzić mama gdzie moje jedzenie :-D:-D:-D:-D
Teraz 3 dni pracy wiec Justyś my na pewno wpadniem we środe na kawe bo naprawde to już ruski rok jak się nie widziałyśmy
Ingrid - wiesz co to się może mówimy na kawe a znając moje szczęście w nieszczęściu to jak bede miała przyjechać to zaczniesz rodzić :tak::tak::tak::tak::tak:
Tuunia - poczwarro ty już wszęzie byłaś a my co nie mieszkamy na końcu świata
Stefanka jak się zbiore na odwage to może kiedyś zajże a po kilku dniech jeżdżenia wychodzi mi to coraz lepiej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D tymbardziej że mówią że to kawałek od White Rose :tak::tak::tak::tak:

Aha zapomniałam dodać ciociu Justyś że mała już obraca się wkółko więc może jeszcze jak podopatrzy trochu Nikosia to zacznie pełzać leniwiec mały :-D:-D:-D

Stefanka ja tak myslalam ze ty u Ewy szalejesz bo caly wieczor sie nie odzywalas
to musialo byc smiesznie z tymi malowaniami

a moj maly to juz tak czesto wstaje a ja musze uwazac bo chce robic kroczki i bach leci na rozne strony

dzis bylam w Asdzie z Ingrid tak ja przegonilam po sklepie i nic potem arek jaostro przewiozl i tez nic, uparta ta Hania

Wszystko co pisze Justynka to prawda. Najpierw Arek miał pietra mnie wogóle zabierać żebym mu nie urodziła po drodze. Potem sie wyspał, wyluzował i jak po mnie przyjechali to obiecał::
"No ciocia wsiadaj! Tak Cie przewiozę, że na pewno dzisiaj urodzisz"
I co?!!! Uwieżyłam, nabrałam nadziei i nadal nic.
Wczorajsze strzyżenie calutkiego żywopłotu też nic nie dało. :szok::no::wściekła/y:
Hanka sie zaparła.
A na szafie 40 tydzień i 5 dni......

siema mamy jak samopoczucie w niedzielny dzien u nas wszystko ok tylko brakuje nam osob do ktorych moglibysmy sie odezwac spotkac pojsc na spacer itp ale jakos dajemy rade pozdrowionka i trzymajcie sie aha neta mamy narazie pozyczonego od sasiada

reklama
czesc mamy:-)
Ja dzisiaj zbieralam sie rano do kosciola,ale oczywiscie za nim sie wybralismy z domu byo juz pozno i w efekcie trafilismy do Armley parku,a ja zaswiecilam inteligencja i zamiast skozystac z pieknej pogody aby troszke sie opalic poszam z makijazem jak debil:-D
Pozatym kupilismy Julci fajna kaczek do kapieli,ktora jak dotyka wody kwacze i dzisiaj podczas kapieli tak strasznie sie jej spodobaa,ze mialam zalana cala lazienke od chlapania jej raczkami i nozkami,ale bylo wesolo:tak:

Do góry