reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
halo!!

ja niedawno wstalam :sorry:

ale bylo wczoraj fajnie!!!! niech zaluja te co nie byly..

Stefanka, prorok jaki czy co?

Chetnie bym sie z Wami wybrala na spacerek jaki ale juz jestem umowiona, a pozatym jeszcze ledwno na oczy widze ;-)

Justyna, to jak wpadacie jutro do mnie na kawke z rana? kto jeszcze ma ochote to u mnie jutro ok 11!

no wlasnie, ciekawe jak tam Ingrid..

Kasia i Wiola!
strasznie sie ciesze ze Was poznalam, fajne babeczki jestescie jak nie wiem!!

no to uciekam, i milego dnia!!

Kasiu spoko moze byc i wtorek nie stresuje sie ja tak wstepnie podalam , moze i u mnie sie cos pozmienia

Anuszy jak nic sie nie zmieni a napewno nie to wpadam jutro ok 11, dam znac chyba pamietam ktore drzwi

Hej laski :)
Stefanka - a dzięki raz w życiu trzeba ładnie wyglądać
Justyna - dzięki jak się pozbęde problemu to wpadne (wiesz o co chodzi :-()
Kasia - jeszcze raz sorki ale w najbliższej przyszłości na pewno się przywleczem na kawke :tak::tak::tak::tak:
Anuszy - ja mam małe prloblemos ale wyślij mi adres smskiem to jak się wyjaśni to sie może zjawie bo w niedziele już do pracy także bede padnięta prze 3 dni ;-)
O już mała zrzędzi to lece pozdrowionka

Czesc mamusie:-)
A ja jestem dzisiaj w ciezkim szoku,bo tam w salonie,gdzie pracowalam przed urodzeniem Julci przyjmuja tylko i wylacznie na caly etat,dlatego juz nie myslalam,ze uda mi sie kiedykolwiek tam wrocic,a tu nagle zadzwonil do mnie manager czy niechcialabym wrocic na pol etatu do pracy(szok)ale mi milo,ze zadzwonili do mnie z taka propozycja.Ide w poniedzialek na spotkanie i wszystko sie wyjasni(zreszta tez zalezy jak u mojego Tomka bedzie z praca,zeby to jakos dograc),ale bylo by mi to strasznie na reke,bo zaniedlugo konczy mi sie maternity i i tak pewnie bym musiala szukac pracy,a tu niespodzianka:-)....zreszta wszystko okaze sie w poniedzialek:tak:ale jak tak patrzylam na Julcie po rozmowie,to smutno mi sie zrobilo,ale z drugiej strony to by byly tylko trzy dni w tygodniu.....

Kasiu dzieki za spacerek i pogaduchy :-)
Aniu (Anuszy), zapomnialam sie Ciebie zapytac jak z ta popijawka u Kasi robimy? bo wyglada na to,ze jestesmy jedynymi chetnymi, wiec musimy sie jakos dogadac miedzy soba ;-):baffled:
Wiola, gratuluje malego geniusza :-D:-D:-D

Aha, Ingrid, zapomnialam Ci wczesniej napisac- jesli jeszcze nie urodzilas, to dzis urodzisz :tak::-D:-D:-D na bank! osobiscie znam 3 kolezanki, ktore przenosily ciaze i urodzily wlasnie 13-tego! (jedna we wrzesniu, druga w styczniu, trzecia w lutym- nie chciala cora do Walentynek poczekac a wybrala sobie 13 piatek!!! :-D) cos w tym chyba jest, ze dzieciaczkom sie ten dzien podoba, wiec szykuj sie!
trzymam kciuki, ze mala juz ulzy mamusi i wszystko pojdzie sprawnie i gladko! buziaki ogromne dla Was!

reklama
Do góry