jejuu
Ingrid - Ty się jeszcze męczysz ? no uparta ta Twoja córcia ale lepiej niech nie przesadza, bo potem mamusi będzie trzeba pomagac w wywoływaniu porodu.... :-);-) czekamy więc na jakieś wieści od Ciebie
Stefanka - fajnie, że Ewa Cię odwiedziła ostatnio, a
Justyna dziś była u Ciebie z mężem .... zawsze coś się dzieje
a ja jutro za to będę miała fajny dzionek, bo przyjeżdża do mnie koleżanka, która miała byc w niedzielę ale nie mogła, więc jutro spróbuje pierwszy raz przyjechac do mnie sama z córeczką autobusem, bo zwykle mąż ją przywozi do mnie...... no i tiramisu obiecała zrobic i przywieźc, więc ja dziś i wczoraj nie jadłam żadnych słodkości, żeby jutro móc nadrobic
..... A tak poza tym, to dziś nasza Julia mnie nieźle zaskoczyła, bo to, że sama stawia już pierwsze kroczki, to wiecie ale tego, że dziś sama weszła na sofę i sobie usiadła jak by nigdy nic i zaczęła oglądac bajkę, to nawet ja się nie spodziewałam - hehe ........ jestem z niej bardzo zadowolona, bo robi postępy :-):-) ... dziś z racji tego, że nie padało poszłyśmy sobie z Julią na spacerek i zaszłam też do charity shop, bo uwielbiam odwiedzac tego typu sklepy i kupiłam małej kilka fajnych rzeczy .....
Justyna - masz rację z tymi dzielnicami, że Harehills i Holbeck są po prostu okropne - na szczęście Beeston dzieli się na ten nieco lepszy i gorszy, więc nie jest źle ale ja już raczej nie będę tu mieszkac - mam ochotę przenieśc się w nieco inne rejony.... także
Cocollino - bo pytałaś gdzie się przeprowadzimy - więc my szukamy czegoś na Pudsey, Bramley, Farnley itp. .... także te dzielnice głównie, a jak wyjdzie to wszystko, to zobaczymy
Tuunia - dzięki za zaproszenie w czwartek ale nie wiem, czy będę mogła, bo jutro ma klientka dzwonic do mnie i to zależy od tego, na kiedy się umówi - ale bardzo bym chciała zobaczyc to Twoje Rodwell, bo to jest w tych okolicach, gdzie zamierzam się przenieśc właśnie, prawda ? LS 13, czyli ten sam postcode co Bramley - tak podpowiedziała mi
Stefanka ....
A co do tych masaży, to w przypadku tego, co pisałam do
Ewy na temat manicure - robię przy okazji masaż dłoni i paznokci, a swoją drogą wykonuję masaż relaksacyjny twarzy , szyji, i dekoltu oraz - masaż PLECÓW , ( o który pytałaś )- również relaksacyjny + termoterapia kamieniami bazaltowymi - może słyszałaś o czymś takim kiedyś ?? Rewelacyjna sprawa - super rozluźnia mięśnie , - także jeśli masz ochotę to ZAPRASZAm - przy okazji się poznamy i oferuję Ci również na kawkę ze swej strony .....
Ewelina - fajnie, że już jesteś i że Leeds Ci się podoba - trochę czasu pewnie minie, zanim się oswoisz z tym , co nowe ale każda z nas to przechodziła .... także w razie czego możesz liczyc na naszą pomoc , a co do talerzy i garnków, to najlepiej jak poszukasz czegoś w sklepach charytatywnych - tam za bezcen można dostac wiele fajnych rzeczy - a jak byś miała z tym problem, to ja Ci bym mogła dac kilka talerzy ale dużych , bo średnich i małych mam niewiele
-tylko nie wiem, jak byś mogła je odebrac w razie czego ....
pomyśl i jak coś - daj mi znac - służę pomocą ..... czy czegoś jeszcze potrzebujesz ???
Ewa - no widzisz jak fajnie ? rzuciłaś tylko hasło, że Ci się nudzi i już na kawce u Wioli byłaś i poznałaś jej rodzinkę - cieszę się, że minął Ci bardzo miło dzionek ....
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru ....