reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

No to ja się żegnam z Wami dziewczynki,bo wyjeżdzamy jutro okolo poludnia i pewnie nie bede juz miala czasu zeby cos napisac.
Mam nadzieje ze mój łobuziak bedzie dzielny przez te 5 godzin w samolocie:szok:
Postaram sie przywiezc piekna pogode,bo na taka sama licze po powrocie,zeby nie dostac szoku termicznego:-D
Ingrid jak wróce to macie juz byc czteroosobowa rodzinka:-)
Buziaki dla wszystkich mam i maluszków;-)

reklama
O ja takze zycze udanego pobytu:-)
W sumie to nawet bym sie z wami zabrala i moja kruszynka ,no i niemoge takze pominac Tomka....na jakis wypoczynek,takze gdybyscie jednak zdecydowali sie jutro zostac,bezinteresownie sluze pomoca i wykozystam waszem bilety:-D

Wow to super wycieczka...sadze ze chocbys bardzo chciala(zreszt ja tez)to nie bedzie raczej mozliwe aby pogoda w Anglii chocby przypominala pogode z twoich wakacji,ale czekamy,czekamy,moze chociaz troszku uda Ci sie przywiezc celcjuszy z urlopu....POZDRAWIAM:-)

reklama
Do góry