reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
hej dziewczyny :-p
ja mam takie pytanko do wszystkich nowych i nie nowych dziewczyn, ktore jeszcze sa nie zapoznane z nami- moze wybralybyscie sie do nas w czwartek???
poza tym Anuszy, co z Toba? bedziesz? nic sie nie odzywasz ostatnio, co u Ciebie? Motylek, jak z ta twoja klientka? przyjdziesz sie z nami poznac wreszcie? ;-)
a staly sklad niech powie, na ktora godzinke przybedzie :-)
milego dnia kobietki :-D

Tuunia - co do klientki, to jeszcze nie wiem, bo dziś nie dzwoniła, więc może jutro będę coś wiedziała ...,., a w czwartek bardzo chętnie bym przyjechała ale niestety nie mam jak i z kim, bo auta nie mamy, a sama z dzieckiem autobusem błądzic nie bardzo bym chciała .... :baffled::baffled: - sama rozumiesz .... ale poznac się z Wami wszystkimi baardzo bym chciała i okolicę zwiedzic również, no ale wszędzie jak zwykle daleko .... :sorry::sorry::sorry:
Stefanka - jeszcze raz dzięki za info o fartuszku ... :-)
Anuszy - nie dziwie Ci się, że napisałaś tak krótki post - wyobrażam sobie, jak Ci teraz ciężko bez Twojej Ali - jeśli będziesz miała ochotę się oderwac od codzienności, to zapraszam na kawkę do siebie .... zresztą całą resztę też zapraszam już po raz kolejny ale póki co - BEZ REZULTATU .... :baffled::-:)zawstydzona/y: Pozdrowionka dla WSZYSTKICH !!!

czesc mamy:-)
Ja takze wybieram sie do Tunii i Szymcia...bede jechala autobusem,tez nie wiem dokladnie jak tam trafic bo jade pierwszy raz w te okolice autobusem(zreszta koniec jezyka za przewodnika),ale napewno trafimy z moja mala pomocnica Julcia,takze jezeli Motylku obawiasz sie,ze mozesz pobladzic,to moge sie z toba umowic w jakims miejscu,ktore znasz i bysmy pojechaly razem autobusem?

Hej dziewczynki!
nie, nie - jeszcze nie rodzę:sorry:. Dzisiaj mija termin Hani a ta nadal w brzuchu. A niech siedzi! Przestałam sie tym przejmować.
Anuszy- ja takich uczuć będę doswiadczać 14 lipca bo zdecydowałam sie wysłać Helenkę z moją mamą do Polski. My zapewne będziemy jeszcze czekać na paszport Hani dlatego wyjedziemy trochę później. Ale jesli to wypadnie więcej niż 2 tygodnie to sie chyba niezdecyduje, bo tęsknota za Małą będzie trudniejsza do dźwignięcia niż praca przy dwóch dziewczynkach. Jakos to ogarnę jesli będzie trzeba.
Kama zupełnie bym Cie niepoznała na ulicy. Inaczej wyglądasz na tym małym awatarku na BB niż na zdjęciach na nk. Max to już kawał chłopa! Urokliwy jak zawsze. Pamiętam krótkie nagranie jego smiechu jak był malusi, które wrzuciłas na wątku z Bradford. Pycha.

reklama
Hej laski :)
Dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy w sumie nie robota trochu nudów w restauracji a potem zawołali mnie do biura bo nie ma im kto papierów robić i tak do 12 ale i tak jestem zmęczona a dzisiaj poprawka :-D:-D
Tuuunia - ja namawiam naszego tate bo do dentysty jedzie w czwartek na Horsforth wiec może by nas po drodze podrzucił tak na chwile napisze ci jeszcze jutro smska ale jak po drodze wejde do sklepu i kupie prezenta to już nie bedzie miał wyboru :-D:-D:-D:-D
Kasia i Julia - co do tych papierów to napisze smska ale żeby twój facet nie rzucał jeszcze pracy aaa i mam papiery z lotniska do wypełnienia potrzebują tez ludzi na lato ale w tej pierwszej pracy więcej płacą ale tu i tu dają kontrakt ok to by było tyle reszta jak się spotkamy
Dobra lece spać bo o 2 trzeba wstać pozdrówka wszystkim

Do góry