reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Tunia ja najprawdopodobniej wpadne do was do domku na spoznione urodziny Szymka:tak:
nie gniewaj sie ale moj maly ostatnio przechodzi zle dni, wszedzie gdzie nie zajdziemy chce byc na rekach,:wściekła/y: moze u ciebie sie uda troche go rozbawic, a i z tych kulek nie skorzysta bede musiala byc uziemiona. tak ze sorki , jesli mozemy to powiedz kiedy mozemy do was wpasc, a ja jutro powinnam wiedziec jak arek pracuje i ci powiem kiedy moge.
juz widze jak tam na mnie klniesz,:angry:

no my chyba sie w listopadzie przeprowadzimy, zobaczymy jak tyu sie tesciowej spodoba,
bede chciala zostac na Armley a jak nie to zobaczymy, wszystkie dzielnicy oby nie HOLBEC I HERHILS
zreszta ja jestem zdania ze w kazdej dzielnicy znajdzie sie jakas patologia albo rasistowska burzuazja ktora tez potrafi

nie klne wcale, tylko szkoda, ze Was nie bedzie :-:)-:)-(
to daj znac kiedy Ci pasuje to my zapraszamy... moze jakies ciacho upieke zamiast tortu :-)
to moze i inne dziewczyny tez do nas wpadna przy okazji???

ja tak wymyslilam te kulki, zeby wiecej dziewczyn moglo byc, bo wiesz jaki mam salon i za duzo ludzi sie w nim nie zmiesci, ale jak nie bedzie za duzo chetnych na kulki to mozemy i w domku u nas posiedziec :tak:
wiec ja tak proponuje, zeby sie kazdy wypowiedzial czy przyjdzie w czwartek na imprezke??? to bedziemy wiedzialy na czym stoimy :-)

reklama
Ewa, dzis to nie za bardzo mam jak, ale w czwartek zapraszam i Ciebie i wszystkie nowe mamusie zeby sie poznac wreszcie!!!
Wiola, musi Ci wystarczyc ZWYKŁE CIASTO, bo nie mam sily piec tortu raz jeszcze, no chyba, ze kupny :-)
Aha, Motylek, Ty dawaj do mnie to sobie okolice na zywo zobaczysz :tak::tak::tak:

Do góry