reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Hej jeszcze raz
Tunia - my się przywleczem jak nas tato podwiezie bo ja po pracy będe wytegowana a chętnie bym przyjechała zapytam naszego staruszka i naskrobie smska
Stefanka - już rozmawiałam dzisiaj z ciotką Justyną że może byśmy się do ciebie na szybką kawę wybrały jutro zobacze co moje Yeti powie a droge do White Rose znam a ciotka zna reszte to się może nie zgubimy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Jeśli oczywiście nie masz nic ważnego ;-)
Motylku - a gdzie chcecie się wyprowadzać bo my tutejsze okolice bo wszędzie blisko albo Kirkstall bo też wszędzie blisko
A tak ogólnie to Mała spała tylko raz w ciągu dnia wiec znowu padła jak musza ząba już prawie widać ale jeszcze nie daje jej spać może w końcu wylezie bo mała się męczy :-:)-:)-(
Pozdrówka wszystkim

reklama
DOBRYWIECZOR MAMY:happy:
Ale dzisiaj byla pogoda...tak sie zabieralam do spacerku(przez okno wydawalo sie nawet nie najgorzej)ale jak wyszlismy za drzwi,to zmarzlam:wściekła/y:
Takze poszlismy do sklepu na spacer i do domu zaraz w piecyku nagrzac
Motylku tak jak wczesniej pisalam nici ze spacerku,a jesli chodzi o Julcie to wpozadku,wszystko wpozadku,niektore mamusie juz widzialy,takze wiedza jak moja krupcia wyglada i jaka jest wesolutka,ale Ciocia Tunia jest troszke zawiedziona,ze nie zobaczyla mojej perelki:baffled:,dlatego nastepnym razem chocbym miala pomocne dlonie biore ja ze soba
Stefanka ja tez mialam lenia ze sprzataniem i najbardziej co mnie mobilizuje do sprzatania,to wiadomosc,ze przyjda goscie:tak:,ale ostatnio nawet bez gosci sie zmobilizowalam....tez bym sie do Ciebie wybrala,ale niestety mam do zalatwienia jutro troszke spraw na miescie:-(,ale mam nadzieje,ze jeszcze bede miala okazje poznac takze Ciebie i twoje dzieciatka;-)
Cocolino nastepnym razem jak bedziesz odwiedzac Ciocie Justyne to zapraszam takze do mnie,w koncu to praktycznie za rogiem,takze u Cioci Justynki kawka,a potem u Cioci Kasi herbatka...zreszta wszystkie mamy zapraszam jesli beda mialy ochote wpasc na herbatke,bo kawy nie pijamy z moim Tomkiem(ale w szawce sie znajdzie jakby co takze i kawa:-))
Eve 872 ja niestey nie moge sie wypowiadac na temat tego szpitala bo nie znam,ja rodzilam w Leeds:baffled:
Ingrid ciesze sie bardzo,ze podoba Ci sie fryzura Cioci Justyny,tez jest mi milo,ze mam tutaj takie fajne mamy;-)
Kamalodz dziekujemy za informacje co do przyjazdu Eweliny,milo z twojej strony....a nie wiesz czasem jakie miala wrazenia po obejzeniu nowego domu?
Ewa g96 pozazdroscic,ze masz ladna okolice gdzie mieszkasz,a pisalas ze kamienie lataja u was,wiec u mnie raz jajko bylo rozbite na szybie w pokoju,a sniezki lataja w zimie na okna,raz nawet jak szlam z Julcia niedlugo po jej urodzeniu to tez dostalam sniezka w plecy,a ostatnio spotkala mnie lana sroda(lub czwartek)przed sklepem,ale widze,ze to nie tylko mnie spotyka,tylko ogolnie kazdego kto akurat jest w poblizu..takze nie biore tego do siebie,bo jak narazie nie byly to krzywdzace wyglupy i mam nadzieje,ze nigdy nikt nie wpadnie na jakis pomysl z tego rodzaju....
Ciociu Justynko milo bylo Cie dzisiaj spotkac,teraz juz widzialas cala moja rodzinke w komplecie;-)

Ostatnia edycja:
a pozatym mamy chodze tak sobie po tych stronach wstecz i widze,ze niko tu nie ma prucz mnie....wszystkie swiatelka granatowe,tylko moje razi na zielono:baffled:
Chyba wiec dotarlam za pozno,ale przynajmniej mialam co poczytac na wieczor....
DOBRANOC WIEC WSZYSTKIM,JA TEZ IDE W KIMONO:-)

Ostatnia edycja:
Witam.
No i wprosiłam się na bezczela wczoraj na kawę do Stefanki - jeszcze raz ci dziękujemy, było nam bardzo miło i oczywiście zapraszamy do nas. Justyna do ciebie też w końcu dojadę :) Zaraz muszę budzić dzieciaki do szkoły a potem jeszcze mam szczepienie Mikiego więc pół dnia nam zejdzie. Trzymajcie kciuki co by przychodni moje dziecko nie rozwaliło w akcie histerii :-)

witam wszystkie mamy juz od soboty jestesmy w leeds jesli ktoras ma ochote zapraszam do siebie pod adres 6 Nunington Avenue Armley narazie niemam angielskiego numeru a teraz korzystam z kawiarenki internetowej. czekam na was i pozdrawiam

Ewelina dobrze ze jestes, postaram sie do ciebie dotrzec moze uda mi sie jutro
Stefanka Ingrid napewno da znac na bb jak sie zacznie, wiec narazie jeszcze odpoczywa w domku i czeka, jak my wszystkie

reklama
Do góry