reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Nooo Cocollino - to widzę, że obie mamy ten sam problem, bo my też szukamy ale póki co nie wiem jeszcze czy w lipcu się będziemy przeprowadzac, czy w październiku .... jeśli wcześniej, to pewnie będziemy musieli znaleźc kogoś chętnego na nasz flat, bo kontrakt mamy do października właśnie .... :-)
Stefanka - ja nie potrafię podac Ci receptury na moje sprzątanie, bo mam coś takiego w sobie, co moje koleżanki nazywają ,, motorkiem w d ... " hehehehe :tak::-) i jak on mi się włączy, to końca nie widac i wtedy czuję się lepiej, jak siedzę sobie w weekend w czystym mieszkanku i wiem, że na poniedziałek nie zostało mi już właściwie nic do sprzątania :-))) :happy: A z tymi dzielincami, to wiem, wiem, że czujesz się na Beestonie bezpiecznie ale wiesz też z moich opowieści, że ja niestety wręcz przeciwnie ..... :baffled:
Justyna - i jak zakupy się udały ? kupiłaś coś ciekawego ?
Ingrid - daj znac jak najszybciej co z Tobą, bo nie znam Cię wprawdzie osobiście ale poważnie Ci mówię, że nieźle jestem podekscytowana tym Twoim porodem :-))
Kasia - jak się udał spacerek i jaka pogoda jest dziś tak naprawdę, bo że wiatr wieje, to widzę ale czy jest ciepło to nie wiem, bo nie wychodziłam i wychodzic dziś nie zamierzam na spacerek :-)) :baffled::happy: Acha i co tam u Twojej Julci ? bo ostatnio niewiele o niej mówisz chyba ......

Pozdrawiam was - mój K. idzie zaraz na piłkę, a my z Julcią same w domciu będziemy szalec ale widzę, że mała już bardziej do spania jest, niż do zabawy, więc za chwilę nastanie ciiisza w domu i będę odpoczyywac ..... :happy::-D:tak:

Acha, Stefanka - co do kawki u Ciebie, to może i ja się wreszcie wybiorę i zobaczę Twój domek w środku, bo póki co widziałam go tylko z zewnątrz .... Zobaczymy jaki dzień ustalimy, bo nie wiem, czy nie będę miała klientki przypadkiem ..... :tak::-D

zapomnialam sie wam pochwalic ze moj synek ma 8 mies z kawalkiem i juz zasowa na raczka po domu jak szalony

pozniej popisze ide usypiac malego

Stefanka arek w paracy nie mam jak sie do ciebie dostac

hej laski, :-)
Wiola, u nas ok, dzieki ze pytasz. ty lepiej powiedz czy Ty juz zdrowa, bo sie wstepnie z dziewczynami na te spoznione urodzinki Szymonka umawiamy na czwartek, pasuje Ci?
AHA, TO ZAPROSZENIE SKIEROWANE JEST TO WSZYSTKICH NASZYCH MAMUS, WIEC KTORA TYLKO MOZE I MA OCHOTE TO ZAPRASZAM SERDECZNIE W CZWARTEK! dokladnie jeszcze sie umowimy, idziemy do cenrtum zabaw, zeby nasze pociechy sie mogly wyszalec, a my bedziemy miec czas na wypicie kawki i ciacho.
Wiola, bylismy wczoraj kolo White Rose Centre i tak sobie pomyslalam, zeby zajrzec na chwilke, ale nie chcialam Ci tylka zawracac w sobote, bo to czas dla rodzinki :tak:
Motylek, mam pytanie- te masaze, o ktorych pisalas, to sa masaze dloni czy ciala??? bo jesli np pleckow to ja baaaaaaaaaaardzo chetnie!
co do mojej dzielnicy to wpisz sobie Rodley na google map i zobacz jak pieknie ;) ja swoja okolice bardzo polecam- bezpiecznie, cicho, przedszkole rzut beretem, jest gdzie pospacerowac, bo jest rzeczka i parkow z 5 i rezerwat przyrody. no i jest przeslicznie, widoczki super!!!
milej niedzieli zycze wszystkim mamusiom!
Ingrid wypusc juz ta swoja Hanie :-D

Hej dziewczyny my dziś byliśmy w Leeds w polskim kościele i jak wracaliśmy to chyba nawet przejeżdżaliśmy przez Beeston /nie wiem czy nazwy nie pokręciłam/ więc gdzieś koło ciebie Stefanka chyba jechaliśmy :)
Motylku nie wiem sama czy czuję się bezpiecznie ponieważ co prawda nie mieszkamy w centrum tylko na granicy z Ossett ale dzieciaki które tu mieszkają nie są za fajne np. rzucają nam kamieniami w szyby :crazy: ale poza tym fajnie się tu mieszka bo jest sporo przestrzeni dla dzieci i mieszkania są nie drogie.
Stefanka spytaj bratowej czy nie chce poznać matki z 2,5 latkiem do zabawy z jej córką :) Może byłaby chętna.
Reszta niedzieli upłynie nam na leniwym siedzeniu w domku przed TV bo niestety pogoda nie zachęca do spacerów.
Miłego dnia dziewczyny.

Stefanka dokładnie tą drogą jechaliśmy! Może uda nam się następnym razem spotkać. A to fajnie że tam mieszkasz bo jak będę jechać autobusem do Leeds to nie muszę się przesiadać tylko bezpośrednio jednym dojadę :-)

reklama
"Tunia można powiedzieć że jestem zdrowa a do czwartku to będę już na pewno :-):-) Także w czwartek będę :-):-) A jeśli jeszcze raz będziesz koło mojego domu i nie zajrzysz to zamorduję :-D:-D:-D:tak: To tak jak być w Rzymie i nie widzieć papieża :tak::-):-)"

:-D Wiola, to Ci sie udalo :-D:-D:-D
nie ma to jak miec dobre mniemanie o sobie ;-);-);-) Wiola jak papiez :-D:laugh2:
ale spoko, nastepnym razem jak bede w poblizu to wpadne :tak:;-)

Do góry