Nooo Cocollino - to widzę, że obie mamy ten sam problem, bo my też szukamy ale póki co nie wiem jeszcze czy w lipcu się będziemy przeprowadzac, czy w październiku .... jeśli wcześniej, to pewnie będziemy musieli znaleźc kogoś chętnego na nasz flat, bo kontrakt mamy do października właśnie .... :-)
Stefanka - ja nie potrafię podac Ci receptury na moje sprzątanie, bo mam coś takiego w sobie, co moje koleżanki nazywają ,, motorkiem w d ... " hehehehe
:-) i jak on mi się włączy, to końca nie widac i wtedy czuję się lepiej, jak siedzę sobie w weekend w czystym mieszkanku i wiem, że na poniedziałek nie zostało mi już właściwie nic do sprzątania :-)))
A z tymi dzielincami, to wiem, wiem, że czujesz się na Beestonie bezpiecznie ale wiesz też z moich opowieści, że ja niestety wręcz przeciwnie .....
Justyna - i jak zakupy się udały ? kupiłaś coś ciekawego ?
Ingrid - daj znac jak najszybciej co z Tobą, bo nie znam Cię wprawdzie osobiście ale poważnie Ci mówię, że nieźle jestem podekscytowana tym Twoim porodem :-))
Kasia - jak się udał spacerek i jaka pogoda jest dziś tak naprawdę, bo że wiatr wieje, to widzę ale czy jest ciepło to nie wiem, bo nie wychodziłam i wychodzic dziś nie zamierzam na spacerek :-))
Acha i co tam u Twojej Julci ? bo ostatnio niewiele o niej mówisz chyba ......
Pozdrawiam was - mój K. idzie zaraz na piłkę, a my z Julcią same w domciu będziemy szalec ale widzę, że mała już bardziej do spania jest, niż do zabawy, więc za chwilę nastanie ciiisza w domu i będę odpoczyywac .....