reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

reklama
ja moge Ewo tylko pozazdrosic ogrodu,az mi serce sciska jak wychodze przed moj flat i mam tylko dwa schody na ktorych ciezko by bylo poodpoczywac:no:

czesc bylismy dzis w Randay parku, tak sie strzaskalam ze mnie wszystko piecze. jutro jak sie nic nie zmieni jedziemy nad morze. nie mam stroju ale co tam dzis tez paradowalam w staniku, a co tak po angielsku:)
a co u was.
\Kasia mi odpowiada przyszly tydz tylko nie wiem jeszcze ktory dzien, narazie jesem wolna

Hej laski :)
Dawno mnie nie było i ku zaskoczeniu nawet coś do poczytania jest :)
ewa_g96 - nie przemuj się że my tak daleko jeśli pojdzie po myśli mojego to wylądujemy w Dewsbury bo tam niby taniej jest za mieszkania niż tutaj
Witamy nową mamę miło będzie poznać często przsiaduje u Justyny wiec zawsze można podskoczyć
Niestety ostanio niezabardzo jeździmy do ciotki Justyny bo moja mała jakaś taka niegrzeczna się zrobiła a od wczoraj cały nosek ma zapchany biedna budzi się co chwile no i żąbek jej idzie ale cos się nie może przebić :-:)-:)-:)-:)-(
Justyna - co do przyszłego tyg to się jeszcze zgadamy
Pozdrowionka :)

Cocolino cieszę się :) Ja mieszkam na granicy Dewsbury i Ossett więc żadne centrum tylko prawie wieś ale dzieciaki mają miejsce do biegania bo przed domem mamy duży plac zieleni z placem zabaw no i domy mają ogrody a to mnie bardzo ratuje tutaj :-) Szukajcie coś w naszych rejonach :)

hej :)
Co do Dewsbury to nie ja to mój facet to się wszystko okaże pod koniec sierpnia czy zostajemy czy sie przeprowadzamy rozważamy zostać bo fajnie blisko do miasta ale wiekszość domów bez ogrodów albo tam gdzie mieszkaliśmy ale drożyzna za 2 bedroomy albo Dewsbury
Fajna dzisiaj pogoda nie wiem czy mam wyjść z małą czy nie ma mały katar ale nic pozatym wiec chyba się skusze chociaż na chwile bo nie wieje
ewa_g96 - a co do cen jak tam w twojej okolicy za 2 bedroomy i ogódek oczywiście
Pozdrowionka

Witajcie.
Cocolino tu gdzie my mieszkamy /wynajmujemy mieszkanie od osoby prywatnej a nie przez agencję/ płacimy 450 za dom z 3 sypialniami i sporym ogrodem, sporą kuchnią i jadalnią + livingroom. Generalnie takie ceny tutaj są od 400 do 500. Nie mam porównania ale jesteśmy zadowoleni z domu.
Pogoda dziś obłędna i prawie cały czas siedzimy w ogrodzie i się opalamy.
Miłego popołudnia dziewczyny.

reklama
wrocilismy znad morza bylo rewelacyjnie, maly spal w jedna i druga strone, nad morzem pomykal po pisaku na czworaka po kocu i migiem na piasek, potem usnal. a ja tak sie strzaskalam ze nie moge reki podniesci sie oprzec.
ciekawe jaka noc nas dzis czeka z placzem czy bez w dzien nic mu nie jest a wieczorem masakra
pozdrawiam

Do góry