reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Jejku jak mio dobrze......Mrryyryyyruuuu.....
Helenka biega z Kuby mamą po parku a ja siedzę sobie na pełnym luzie i zajadam szarlotkę, którą upiekła moja mama. Moja ulubioną szarlotkę!
Jak dobrze jest mieć babcię pod ręką. Rozkoszuje sie tą swobodą i oddechem jakie mi daje. W ogóle mama Kuby jest rewelacyjną kobietą (ile kobiet może tak powiedzieć o swojej tesciowej?). Cały czas zabawia Helenkę, obserwuje nasze zwyczaje by dobrze sie tu wpasować nie robiąc żadnych zawirowań w naszym życiu. I cały czas słyszę "Aniu, rób tak jak lubisz. Ty tu rządzisz." Super kobieta.
Helena cała w skowronkach.
Ewa- my też siedzielismy w ogródku większosc dnia i kto mógł ten smażył ciałko. Nawet mi sie udało złapać trochę "hebanu" mimochodem. Bramka (narazie jedna) już wisi. No super jest! Wreszcie mogłam wpuscić powietrze do sypialni. Co za ulga! Dziękujemy za tę możliwosc jeszcze raz.
Justyna- to był doskonały pomysł z wypadem nad morze. Pogoda przepiekna aż sie chce zanurzyć nózki w chłodnej wodzie.
Jak masz ochotę to zapraszamy jutro na ogródek.
Stefanka- witaj po urlopie!

Ostatnia edycja:
reklama
i zostalismy znowu sami Arek wlasnie dostal telefon ze do pracy, mam nadzieje ze maly nie bedie dzis plakal z bolu, i pojdziemy spac spokojnie

Hej!

Po pierwsze witam nowa mamusie! I corcie!

Dziewczyny, ja sie z Wami bym chetnie spotkala, ale od jutra zaczyna mi sie sajgon, przyjezdza siostra Michala z Australii, pobedzie u nas 9 dni po czym zabiera Ale do Polski.. musze ja nauczyc "obslugiwac" moje dziecko.. W ogole to jestem coraz smutniejsza, bo dochodzi do mnie ze bede bez malej miesiac i serio sie zastanawiam czy dam rade.. i jak ona to zniesie?! Czas pokaze, ale decyzja juz podjeta.

Ingrid, to juz teraz moze byc na dniach!

Justyna, a co jest Nicosiowi? Zabki?

Stefanka, witam po urlopie!!

Cocolino, Motylek, Tunia pozdrowienia!

W ogole to nie moge sie przyzywczaic ze jest tak cieplo.. normalnie zapomnialam jak to jest!

reklama
Piekny weekand....szkoda,ze tylko do jutra,bo ponoc od wtorku ma byc ochlodzenie.Ale przynajmniej na dzien dziecka dzieciaki beda mialy pogode:-)
Mam nadzieje,ze na spotkanie tez pogoda dopisze,ale nie bede juz gdybac zeby nie zapeszyc:-pa czy anglicy obchodza tutaj jutro dzien dziecka,bo patrzac na kalendarz nic na to nie wskazuje,no ale w sumie dzien matki tez jest tutaj w innym terminie,itp...
Ja wybieram sie jutro z moja mala gwiazda na miasto po jakis prezencik:tak: Zapisalam sie z nia na basen dla dzieci,ponoc bardzo sobie chwalony przez ludzi i w sumie nie tak drogi ,zreszta Julcia ma dopiero piec miesiecy,wiec wole aby byla pod okiem instruktora niz tylko moim...moja mala "Otylka Jedrzejczak":laugh2:a czy wy mamy slyszalyscie cos na ten temat,a moze bylyscie tam ze swoimi pociechami:eek:?

Do góry