kasia i Julia
Fanka BB :)
Czy chodzi Ci o poczatek ulicy Whingate,tam od strony Town Street...zaraz za zakret...(kawaleczek)dalej jest budynek z mieszkaniami,ale wiesz co ja sobie sprawdze na google map gdzie jest twoja ulica...........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jest,tylko trzeba przejechac przez ta brame ,ktora sie wchodzi do parku i tam sa miejsca parkingoweMoj dopiero sie polozyl,jeszcze cos tam dyskutuje w lozeczku
Wczoraj bylam na tym waszym armley,chcialam zeby mlody sie wybiegal w tym olbrzymim parku,ale niestety nie znalazlam nigdzie parkingu zeby zostawic auto. Powiedzcie czy tam w ogole jest jakis parking????
Dobry wieczór kobiety :-)
Na samym wstępie chciałam powitac nową koleżankę Kasię, tym bardziej, że ma córeczkę tak jak ja i mało tego - ma na imię tak jak moja - czyli JULIA - i też jest takim skarbem dla niej i jej przyszłego męża, jak dla mnie i dla mojego - również przyszłego męża - hihih :-)- także mamy trochę wspólnego nowa koleżanko -ach i Twoja Julia się urodziła w grudniu, a moja w styczniu ( pozdrawiam )
a jak motylu masz na imie,moze tez Kasia