reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Czy chodzi Ci o poczatek ulicy Whingate,tam od strony Town Street...zaraz za zakret...(kawaleczek)dalej jest budynek z mieszkaniami,ale wiesz co ja sobie sprawdze na google map gdzie jest twoja ulica...........

reklama
Juz wiem gdzie mieszkasz...jakies piec minutek odemnie:-)Ty masz przecznice z droga Whingate,ale ja mieszkam prostopadle do tej ulicy W hingate,ale moja sie nazywa Whingate Road,ja przy tym skrzyzowaniu,gdzie sa te dwa bary ide do gory jak autobus nr.5 i mieszkam na tej ulicy(jakies 3minutki od tego skrzyzowania

Moj dopiero sie polozyl,jeszcze cos tam dyskutuje w lozeczku:-D
Wczoraj bylam na tym waszym armley,chcialam zeby mlody sie wybiegal w tym olbrzymim parku,ale niestety nie znalazlam nigdzie parkingu zeby zostawic auto. Powiedzcie czy tam w ogole jest jakis parking????

Dobry wieczór kobiety :-):cool2:

Na samym wstępie chciałam powitac nową koleżankę Kasię, tym bardziej, że ma córeczkę tak jak ja i mało tego - ma na imię tak jak moja - czyli JULIA - i też jest takim skarbem dla niej i jej przyszłego męża, jak dla mnie i dla mojego - również przyszłego męża - hihih :-):tak:- także mamy trochę wspólnego nowa koleżanko -ach i Twoja Julia się urodziła w grudniu, a moja w styczniu ( pozdrawiam :-D )

Ja dziś spędziłam dzień bardzo fajnie, bo byłam się zarejestrowac w kilku agencjach pracy i w przyszłym tygodniu też zamierzam ale jestem trochę zła, bo gdybym nie była ograniczona godzinowo, to wyobraźcie sobie, że już od wczoraj bym pracowała .... :wściekła/y::no::sorry: - a tak - musiałam komuś innemu załatwic pracę .... no ale innym też trzeba pomagac - może w końcu i do mnie się szczęście uśmiechnie .... i zacznę pracowac - apropo's - gdybyście dziewczyny słyszały coś o jakiejś pracy, to ja się zgłaszam ..... i proszę o info :-D:tak: Reszta dnia upłynęła mi na wizycie z moją sąsiadką < from Germany > w parku i na nauce chodzenia mojej Julii .... jest coraz lepiej, bo wspina się już sama na sofę, staje przy niej, a potem sama próbuje na nią wejśc ...- więc może wreszcie zacznie sama stawiac pierwsze kroczki :-))) Jutro jedziemy na wycieczkę ale nie krajoznawczą, tylko z wizytą do kuzyna - do Doncaster - bo robi parapetówke i ma też urodziny, więc będzie hucznie :-)) mam tylko nadzieję, że Julia mi nie da mocno popalic, bo dziś pokazała różki .. próbuje z nami walczyc o swoje :-D:tak::szok: i płacze jak jej nie damy tego, co chce .... :cool::sorry::no: No ale musi wiedziec co można, a co nie ...
Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłego wieczoru ....

Moj dopiero sie polozyl,jeszcze cos tam dyskutuje w lozeczku:-D
Wczoraj bylam na tym waszym armley,chcialam zeby mlody sie wybiegal w tym olbrzymim parku,ale niestety nie znalazlam nigdzie parkingu zeby zostawic auto. Powiedzcie czy tam w ogole jest jakis parking????
jest,tylko trzeba przejechac przez ta brame ,ktora sie wchodzi do parku i tam sa miejsca parkingowe

Dobry wieczór kobiety :-):cool2:

Na samym wstępie chciałam powitac nową koleżankę Kasię, tym bardziej, że ma córeczkę tak jak ja i mało tego - ma na imię tak jak moja - czyli JULIA - i też jest takim skarbem dla niej i jej przyszłego męża, jak dla mnie i dla mojego - również przyszłego męża - hihih :-):tak:- także mamy trochę wspólnego nowa koleżanko -ach i Twoja Julia się urodziła w grudniu, a moja w styczniu ( pozdrawiam :-D )

a jak motylu masz na imie,moze tez Kasia:tak:

Dzis maly wstal o 6 ach ma ostatnio dziwne akcje.
To jak Kasiu kiedy spotkanko zapoznawcze?
Kama wlasnie tam trzeba przez brame jakos wjechac, my zawsze jezdzimy na okolo i stawiamy samochod kolo Ingrid, zawsze to okazja na kawke sie wprosic:-);-). Atak to fakt tam nie ma miejsca zbyt duzo do parkowania, ale zawsze mozesz wpasc do mnie i mozemy sie tam przespacerowac:-)

reklama
Hej dziewuszki.
Witam nową mamusię. Ja też nowa :) Jeszcze słabo znam wszystkich ale poznam :)
Kolejny raz zazdroszczę że macie tak blisko do siebie.
Pogoda jest tak piękna że aż żal spać ale niestety ja alergik i chodzę jak na prochach, z nosa mi kapie, w gardle swędzi okropność.
Moje dziecie niestety spać już nie chce i siedzi ze mną przy kompie. Zaraz go do ogródka pognam. A w ogóle to zapraszam do mnie, miejsca dużo, ogród spory - samochodem służymy :-) Buziaki dziewczyny, miłego weekendu.

Do góry