reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Witam cie Kasiu i kolejna dziewczynka dolaczyla do nas, super, a gdzie mieszkacie opisz cos o sobie.
No a juz ostatnio tak tu cicho a tu prosze kolejna mama.
Mieszkam w Leeds na Armley,mam 25 lat,Julia jest moim pierwwszym malenstwem,teraz jetsem na urlopie maciezynskim i troche az nudno tu samej,az milo porozmawiac z innymi mamami,ktore mieszkaja nieopodal?;-)
Wlasnie bylam dziesiaj z moja Julcia na spacerku bo dzisiaj byla(jest)piekna pogoda,ale milo by bylo poznac inne mamy,z ktorymi mozna by sie bylo spotkac na wspolny spacerek,bo szczerze,czasami,to juz gadam sama do siebie na tych spacerkach:-D....mieszkam w anglii od 2 lat razem ze swoim przyszlym malzonkiem i teraz takze Juleczka,ktora jest naszym najwiekszym skarbem...to chyba tyle o mnie....:happy:

reklama
no Kasiu to moze sie czasem milalysmy :tak::-Dja mieszkam na Armley od ponad 2 lat, no i prawie rownolatki z nas.:tak:. to co kiedy mykamy na spacerek, a gdzie dokladniej na Armley mieszkasz?

KASIUto mieszkasz kolomnie bo ja na ABERDEEN Drive to jedna z prostopadlych do gtwej ulicy. wiekszosc mam z armley. KAMALODZ z Burley, Ingrid i Cocolino, Anuszy Armley. Motylek i Stefanka Beeston. TUNIA na ls13- chyba Rodley jak dobrze pamietam

dobrze pamietasz ciotka :-):tak:
witamy nowa kolezanke!!! fajnie,ze do nas dolaczylas!
kama, nie no zdecydowanie za rzadko piszesz, bo weszlam dzis na forum i stwierdzilam,ze chyba na zle weszlam, bo jakas "obca" mama nam sie pojawila :-D:-D
a tak w ogole to mam wolny poniedzialek, tak jakby co ;-)

No prosze jaki ten swiat jest maly...to praktycznie my sobie tak jakby z za scianki do siebie piszemy:cool2:SUPER i jeszcze fakt,ze reszta mam tez tutaj z okolic...WOW jestem mile zaskoczona,bede miala gdzie na herbatki wpadac,hhhhhhhhhhhheeeeh:-D

reklama
Do góry