reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

reklama
czesc a my dzis raniutko po 7 bylismy na spacerku i po cieplutkie buleczki.
wiecie ja tego mego synka chyba sama umeczylam zupka, i do tego jeszcze zeby i nie dawal rady wczoraj bylo bez zupki i bylo ok. chyba nie spasowala mu, moze ten kurczak mu sie nie spodobal,moze za dlugo stala w lodowce 2 dni. nie wazne wazne ze jest juz ok.

ATAK WOGOLE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DAL WSZYSTKICH DZIECIACZKOW ZYCZY CIOCIA JUSTYNA.

juz mam obiad ugotowany teraz pomyje naczynia i mam luz do konca dnia.

Mieszkam teoretycznie w Dewsbury ale to jest granica z Ossett trudno mi to inaczej wytłumaczyć. Dzielnica zwie się Chickenley. A twój brat gdzie? Może wpadniesz do nas kiedyś po drodze. Zresztą wszystkich chętnie zobaczę i zawsze zapraszam :)

Hej laski :)
Pogoda dzisiaj ładna i szkoda że jeszcze tylko do jutra ale na dzień dziecka zabieramy mała nad morze jutro a co jestem taka biała że świece w ciemności trza koloru nabrać
Co do świętowania tego dnia w anglii to chyba raczej nie robią tego bo w sklepach widac by było promocje różne :tak::tak::tak::tak:
Byliśmy na spacerku w consilu zawsze to coś może jeszcze raz po południu
To pozdrowionka wszystkim :)

Stefanka aż niemożliwe bo tu ci co mieszkają to nasi znajomi ale pewnie wszystkich nie znamy :-) a możesz zdradzić na jakiej ulicy i czy mają dzieci? Ja na Walnut Avenue mieszkam od roku i szczerze mówiąc nie spotkałam żadnych innych Polaków poza naszymi znajomymi. No i teraz to liczę całkiem poważnie na odwiedziny jak już będziesz w sąsiedztwie.

reklama
witam wszystkie mamy
6 czerwca przyjezdzam z mężem i dwójka moich rocznych bliźniaków do Leeds,chciałabym nawiazac kontakt z mamami z okolic armley i nie tylko.16 czerwca moje łobuzy kończa rok,czy któras z mamma może łóżeczka na zbyciu?bardzo prosze o odpowiedź.

Do góry