reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leeds

Dzień dobry mamuśki :-):tak:

My dziś w domciu siedzimy całą rodzinką, bo pogoda w kratkę, a poza tym od poniedziałku właściwie cały czas biegamy, więc dziś będziemy odpoczywac .... :tak::happy: Cocollino - fajnie, że u Ciebie wszystko ok i że Emilka też się dobrze ma - nasz tatuś również jest teraz w domciu, bo do pracy wraca dopiero w poniedziałek ... :happy::laugh2:
Justyna - lepiej już z Nikosiem ? I jak Ty się czujesz ? Mam nadzieję, że chociaż trochę sobie odpoczęłaś ...:baffled::sorry:
Ingrid - pewnie Ci już bardzo ciężko przed samym rozwiązaniem, bo wiem, jak ja się męczyłam - czasami by się chciało już urodzic ale masz prikaz, że do wtorku nie możesz, więc się trzymkaj !! :-);-)
Tuunia - przede wszystkim NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA SZYMUSIA Z OKAZJI JEGO URODZINEK - teraz masz rację - to już Twój dorosły synek :-D:tak: Imprezka pewnie się bardzo udała i wszystko było tak, jak sobie zaplanowałaś .... A jak teściowa ? - zadowolona z pobytu w UK ? podoba się jej ? PS. Interes jak narazie spokojnie, chociaż pierwsza klientka już była ale wszystko powoli, bo muszę jeszcze w kilka miejsc pozanosic swoje ogłoszenia.... wczoraj też działałam w tym temacie, więc telefon noszę przy sobie w razie czego :-):-D:eek::-p:happy: ......A jeśli chodzi o spotkanie, to tak moja droga - zwołuję je poraz kolejny, póki ruch w biznesie nie rozpoczął się na dobre < oby > :angry::tak::-D .... więc myślcie, myślcie kiedy, bo ja ZAPRASZAM i mam nadzieję, że wreszcie spotkanie wypali :rolleyes::oo::unsure::elvis::elvis::elvis::wink::wink::wink:.... POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA .......

reklama
Hej dziewczyny. U mnie za oknem dziś pochmurno ale chyba ciepło, a miało być słońce i miałam się opalać w ogródku :-( no ale może coś się poprawi. Ja chyba się przeziębiłam bo mi się w nosie gotuje i gardło pobolewa bleee. Jeszcze jutro się obijam i śpię dłużej a od poniedziałku dzieciarnia wraca do szkoły i zaczyna się ranne wstawanie.
Życzę wszystkim chorutkom dużo zdrowia a solenizantom samych słonecznych chwil. Pozdrawiam.

Hej dziewczyny!
Ale cieplutki dzień mamy za soba, co? Ja, powiem szczerze, w taką pogodę najchętniej chowam sie w chłodnym domku albo w ogrodzie pod parasolem. Oj, daje mi sie już we znaki ten dodatkowy balast.
Dzisiaj miałam wizytę u midwife. Ledwo sie tam doczłapałam (spory kawałek drogi i głównie pod górkę) a jak połozna zbadała mój brzuch to swierdziła, że główka dziecka jest już bardzo nisko i teraz mogę rodzić w każdej chwili.
Dlatego Tunia- nie wybiorę sie już nigdzie w przyszłym tygodniu. Prawdę powiedziawszy poniedziałek to już bym chciała spędzić na porodówce. Musicie mi wybaczeć ale po dzisiejszym dniu czuje sie już jedną nogą w szpitalu (za dwa dni będzie dokładnie czas kiedy urodziłam Helenkę 38tyg+5 dni). I dobrze, że mam kawałek ogródka bo juz nawet do parku nie chce mi sie wychodzić. zaraz mnie cos ciągnie do domu : jak nie skórcze to przycisniety pecherz. Już chce urodzić!!!!
Dzięki kochana, jest mi bardzo miło, że tak zależy Ci na naszej obecnosci ale narazie musimy sie wycofać.
Justynka a Ty znowu samatną noc masz przed sobą? Dobrze że chociaż Twój mały mężczyzna dotrzymuje Ci towarzystwa- taką samotnosc łatwiej zniesc. Wybacz że nie odpisałam na Twojego smsa ale zauważyłam go bardzo niedawno. Byli dzis u nas nasi przyjaciele na grillu i całe popołudnie i wieczór przesiedzielismy w ogródku. Jak masz ochotę to zapraszam jutro na kawkę pod chmurką.
Ewa, słowo daję to nie jest jakis kącik lukrowania- ja też uważam że jestescie przemiłymi ludźmi, i Ty i Twój mąż. A bramki zawisną na scianie jutro. Dzis zorganizowalismy wiertarkę ale zważywszy na lekki stan upojenia winkiem mojego Kubusia, nie podjęlismy sie natychmiastowego montażu. Ale jutro mam obiecane i choć to ryzykowne bardzo (powiedział że zrobi to rano przed pracą), trzymam go za to słowo.

No idę już spać. Jestem już cholernie zmęczona. Ledwo goscie poszli to uprasowałam dwa prania, ale wszystko już dla dziewczynek mam ogarnięte. Teraz czekamy....najpierw na "tesciową" w sobotę a potem już tylko na Hanię.

Ostatnia edycja:
Witam cie Kasiu i kolejna dziewczynka dolaczyla do nas, super, a gdzie mieszkacie opisz cos o sobie.
No a juz ostatnio tak tu cicho a tu prosze kolejna mama.
wlasnie a co u reszty piekna pogoda to nikogo nie widac nie slychac.
mojemu malemu idzie dwojka dolna i troszke marudzi, ale dajemy rade(dzieki Motylku ze pytasz)

Ja jestem:-):-):-),wyrodna małpa co sie nie odzywa od dwoch miesiecy:wściekła/y:
Ale musicie mnie zrozumiec,mama przyleciała i tak za bardzo niemam czasu na komp. Wraca do Polski juz w nastepny piątek,więc będę sie odzywała. W koncu moze i ja załapie sie na jakies spotkanie;-) A 9 czerwaca jade na dwutygodniowe wakacje,w koncu,bo na takich normalnych wakacjach nie bylam 6 lat:no:

no Kama wkoncu jestes leniwcu jeden;-):-D fajnie ci tak dlugo masz mame, no i te wakacje super.
kochana trzeba sie styknac bo jak ty wrocisz to ja jade i wracam w sierpniu, moze wrzesniu, wiec musimy cos zorganizowac do twego wyjazdu lub zaraz po powrocie.
moj malu wlasnie buszuje na przedpokoju juz tak sie szybko przemieszcza czasem ze nie nadazam.

No na pewno bede wolna w sobote za tydzien,jeśli bedzie Ci pasowało i pogoda dopisze mozemy sobie gdzies wyskoczyc na trawke:-).Oczywiscie zapraszam wszystkie mamausie i pociechy;-)

MAM NADZIEJE DROGIE MAMY(ORAZ PRZYSZLE MAMY)ZE NIE BEDZIECIE MIALY NIC PRZECIWKO JESLI SIE DO WAS DOLACZE TUTAJ NA FORUM?:zawstydzona/y:

Załączniki

• 100_1137.jpg
    100_1137.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry